ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Haklisin enazinda tesellilerimi var hamdolsun..
Ben hicbisey anlamamistim canim sadece batma hissiyati olmustu okadar
Duphaston kullanmistim 1haftayi gecirmeden hastalanirdim ama 1hafta gecmisti hala olmamistim ve onca test onca ugrastan sonra acaba dedik ve test aldik olmaz ya aman neyse diyip kenara koydugum testte ne goreyim ikinci cizgi silik esimle inanmadik yillardir bu cizgiyi gormek istiyorduk ve karsimizdaydi o cizgi saat gecenin 1i ikimizde ciktik nobetci eczane aramaya sonra poliklinikte kantesti verdim ve 02 02 2009 saat 2de 437 degwrini gorduk ve dunyalar bizim oldu ..insallah
02 01 2013 dede alirim :)

Bi an 4yil oncesine gittim vay be zaman nasilda geciyor...
Ama su beklemeler omur bitiriyor bi 20gun gecene kadar yumurta degilde gobeciklerimiz catliyo :)))

Hayir canim bu ilaclari kullandigimiz surece adet oluruz.. egerki hamile degilsen ki insallah hamilesindir hastalanirsin daha 2gunun var
inşallah olurumda önüme bakarım umutlar bidahaki aya kistten korktum bende ama ozaman ağrım olurdu heralde
hayy allah yaa yınede kırmızıları tam gçörmeden umut kesılmez canım..her ne olursa olsun üzülme rabbim sana bı tane melek vermş annelık duygusunu tattırmış...ahh bızdede bı tane olsa onada razıyız..:50:
şu an itibariyle umut falan kalmadı arkadaşım kırmızıları bekliyorum şimdide tekrar doktora gitmek için
Bi an 4yil oncesine gittim vay be zaman nasilda geciyor...
Ama su beklemeler omur bitiriyor bi 20gun gecene kadar yumurta degilde gobeciklerimiz catliyo :)))

benimde oğlumun doğum tarihi 19.01.2009 canım araları yakın sen anlatınca bende gittim ozamanlara valla hele ben hiç bilmiyormuşum demekki iğneden sonra test mest yapmamışım göğüslerim çok büyümüştü benimde 5,5 haftalıkken öğrenmiştim bilmemekte iyiymiş ne gün saymıştım ne bişey

inşallah olurumda önüme bakarım umutlar bidahaki aya kistten korktum bende ama ozaman ağrım olurdu heralde

şu an itibariyle umut falan kalmadı arkadaşım kırmızıları bekliyorum şimdide tekrar doktora gitmek için

benimde oğlumun doğum tarihi 19.01.2009 canım araları yakın sen anlatınca bende gittim ozamanlara valla hele ben hiç bilmiyormuşum demekki iğneden sonra test mest yapmamışım göğüslerim çok büyümüştü benimde 5,5 haftalıkken öğrenmiştim bilmemekte iyiymiş ne gün saymıştım ne bişey

Aralarinda 9ayvardemekki evet ya ozamanlar kilo vericem bu ay olmaz diye dusunuyodum gercekten beklemeden haber almak cok guzel :))

Son düzenleme:
ıyı aksamlar kızlar artık cok gıremıyorum nete ben yokken neler kaynatmısınız boyle oku oku bıtmedı armıza yenı katılanlar olmuş kızlaar bısey sorcam ya ben bu ay dr.yarım bıraktım ıcımden gıtmk gelmedı gıtmedı bı tek klomen kullandım ama su an kasıklarımda bı fakurdama var ve agrı bı de goguslerım aynı ıgne vuruldugum zamandakıler gıbı sısler acaba ıgne etkısını bu aydamı gosterıyo sızce bazen ılaclar 1- 2 ay sonrada etkısını gostere bılyomus offfffffffffff bı hayırlısyla hamıs kalsak

Nie herkezin kocasi memurmu benimki gerci sehir disinda rahatim :))

canım benımkıde sanayıde arabasının derdınde bende temızlık utu falan yaptım bugun yemege mısafırımde var derken vakıt bu vakıt oldu ama kımscekler yok burda ben galıba hasta olcam uzerımde bı kırgınlık bı halsızklık anlatamam bıde genzım yanıp kasınıyo oksurukte olmususm ıyıkıde dr.gıtmemsım buay

canım benımkıde sanayıde arabasının derdınde bende temızlık utu falan yaptım bugun yemege mısafırımde var derken vakıt bu vakıt oldu ama kımscekler yok burda ben galıba hasta olcam uzerımde bı kırgınlık bı halsızklık anlatamam bıde genzım yanıp kasınıyo oksurukte olmususm ıyıkıde dr.gıtmemsım buay

Nie tedavi yapmadinmi buay ..

Selam Kizlar...hep kafamiza taktigimizdan oluyo bunlar...
Insanlar onceden bu kdr bilgiye sahip degillerdi umursamiyolardi bilmiyolardi cocuklari olmus hepsininde kafasina bile takmamislar..
Keske bizde takmasak su site bile bizi olumsuz etkiliyo aslinda,hamile haberleri,hamilelik belirtileri vs vs..
Her ay acaba bizdemi oyle olcaz diyerek geciyo oluruna birakalim artik baska seylerle mesgul olalim ya pskolojimiz bozulcak iyce,kendi adima diyim kafayi siyirdim nerde hamile kadin gorsem ters ters bakar oldum :26:

Selam Kizlar...hep kafamiza taktigimizdan oluyo bunlar...
Insanlar onceden bu kdr bilgiye sahip degillerdi umursamiyolardi bilmiyolardi cocuklari olmus hepsininde kafasina bile takmamislar..
Keske bizde takmasak su site bile bizi olumsuz etkiliyo aslinda,hamile haberleri,hamilelik belirtileri vs vs..
Her ay acaba bizdemi oyle olcaz diyerek geciyo oluruna birakalim artik baska seylerle mesgul olalim ya pskolojimiz bozulcak iyce,kendi adima diyim kafayi siyirdim nerde hamile kadin gorsem ters ters bakar oldum :26:

iyide canım olmiyyy olsa niye takalım ki herkes bir kerede tuturuyo bizde değil bir 10 kerede yapiz tutmiyyyy

iyide canım olmiyyy olsa niye takalım ki herkes bir kerede tuturuyo bizde değil bir 10 kerede yapiz tutmiyyyy

Doktor bana stresten uzak dur dedi,hormonlari cok etkiliyomus ama durabilirsek iste,gecmisteki insanlara bakiyorum da onlarin nasil oldu acaba :31:

Back
X