Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ...çok bilmiyorum ama yazılı olan duayı okuyabilirim bu hafta evdeyim zaten...
sinirlerim çok bozuk içim çok kötü ağlamak istiyorum sürekli pskiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık
kızlar merhaba doktordan geldim rahim filmi çekilcem yarın korkuyorum gerçi ilkinde ağrım olmadı ama yinede korkuyorum bu ay klomen kullanmıycakmışım bir ay daha boş geçicek heralde klomen olmayınca yumurta olmuyo bende burcu 87 lekelenmen vardı canım ne alemdesin
kızlar merhaba doktordan geldim rahim filmi çekilcem yarın korkuyorum gerçi ilkinde ağrım olmadı ama yinede korkuyorum bu ay klomen kullanmıycakmışım bir ay daha boş geçicek heralde klomen olmayınca yumurta olmuyo bende burcu 87 lekelenmen vardı canım ne alemdesin
canım benım yaaaa senden ıyı haber gelır belkı dıyodum ınan cok uzuldum aglıyorum artık sınıırımden su hale bak ya bırımızdende ıyı haber gelmıyo benım daha vaktım var ama hıc umudum yok ben hıc bızaman anne olamıycam galıba
canım ya sende mi hayırlısı olsun bu liste baştan aşağı suratsız adam doldu inşallah öbür ayikonu dolar dua işinede başlayalım biran önce böyle hep aynı şeyleri düşünüp psikolojik hamile kalacağımıza manevi olarak rahatlarız dualarıda okudum okumadım diye kafa dağıtırız
selam kızlar ...çok bilmiyorum ama yazılı olan duayı okuyabilirim bu hafta evdeyim zaten...
sinirlerim çok bozuk içim çok kötü ağlamak istiyorum sürekli pskiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık
yokk bee canım bahtsızlar gurubu olduk çıktık...birbirimizi arasak bulamazdık...bu kadar şanssızlık olmaz ya...inş. sen guzel haber verırsın canım rabbım duysun sesıımızı artık...
ewt canım bende...doğru dıyosun ben bır an önce bi liste yapauyımda hıc olmazsa dedıgın gıbı manevı olarak huzur bulalım..yoksa boğuluccamm ben nefes alamıyorum hiç...
selam canım bende aynen psikiyatrıste gıtmeyı dusunur oldum...kafamı rahatlatsam bıraz ıyı olucak galıbaa yoksaa boğulup gidicem..
ya bende nefes alamıyorum bazen içimde hiç üit yok evden çıkmak istemiyorum ama o ilaçlarlar çocuk düşünürken kullanılmıyor(
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]AYETEL
KÜRSÜ
[/TD]
[TD]KENZÜL-ARŞ
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehra
[/TD]
[TD]bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen
[/TD]
[TD]brsn61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]talhaaam
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar
[/TD]
[TD]matarani
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]burcu_87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
​kızlar listemizi oluşturmaya başladım..boşlukları beraber doldururuz..yalnız isimlerimizi yazıyorum sizde söyleyınkı isimlerimizle birb irimize dua edelim..rabbim sesimizi duyar inş.
her hastalık günahlara kefaretmiş allah sabredenlerden eylesinkuzummm yarım saate bitecek biliyorum oraya uzanmak bile stres nedeni ama elimizden keşke birşeyler gele de hiç bu şeyleri yaşamasak
öylede bu şekilde de sağlıgımız elden gıdıyor...daralıyorum bogulcak gıbı oluyorum evı bıle terketmeyı dusundum kocamdan boşansamda adam yuvasını kursa dıyorum...allahım yardım etsın sabır versin bizee![]()
Canim hayirlisi olsun ...
Benimde 13.gunum bugun simdilik gelen giden yok dun bi ara hafif bi leke gordum devami gelmedi ins. Gelmez :s
Bilmiyorum acaba o leke neydi daha adet gubumde gelmedi oncedende hic igne vurmadigimdan kacinci gun adet olacagimida bilmiyorum..
her hastalık günahlara kefaretmiş allah sabredenlerden eylesin
birsencim aklına böyle şeyler getirme canım olucak inşallah