ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

enem gel kız barabar gidek:D ben özel muayenehaneye gidiyorum canım o yüzden güven hastanesi var oradaki amcayı sevmemiştim merkezdeki güvende de iran asıllı biri var onunda geçmişi kötü mecbur kaldım muayenehaneye

canım üstüne düşüyorum senin çünkü orda yabancısın okadar doğru düzgün işini yapan dr.yok kusura bakmasınlar ama öyle kendimden biliyorum ilk kez duyuyorum millet ağrıdaki dr.yönelmiş ondan sana tavsiye ediyorum mecbur kalıyo insan bi git derim ben bile hastalandığımda yanıbaşımdaki dr.gitmezdim erzuruma giderdim

ay sorma ya şaşkın olduk iyice keşke bı gun hersy ruya olsada bu konuştuklarımıza gulsek ya:1:

ayyy nerdeee keşke kızzz kim ne demişse eskiye döner bolbol takılırız birbirimize hele bana gün doğar vala bütün konuşulanlar aklımda

allah kbul etsın canım aşkolsun hiç ben terkedermıyım senı:34:

allah razı olsun canım kız ya kusura bakma ev hali benim kuşlar kafesten çıkmış biri çok deli insan gördümü kaçar her tarafı pisletti onu temizliyrm giremedi kafesine gittttiiii

Son düzenleme:
allah razı olsun canım kız ya kusura bakma ev hali benim kuşlar kafesten çıkmış biri çok deli insan gördümü kaçar her tarafı pisletti onu temizliyrm giremedi kafesine gittttiiii

anladım canım yaramaz ozaman senın kuşlar:1:

bırsencım lısteye kendını eklememışsın regl gunun falan ne zamn tekrardan klomene mı başladın:34:

tatlım bana 2-3 ay ara ver dedı doktor..bu ay kontrole gitmedim...ara verdım anlıycagın...kafam öyle rahatlı ne yumurtlama tarıhımı hesaplıyorum ne bişey...biraz kafamı toparlamam lazım ayşegülcüm..

Back
X