ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

inşallah dedıgınız gıbıdır canım ya belkı sureklı duşa gırmekten usutmuşumdur ondanda agrıyo olabılır 4 gun boş durdurmadım:34:

canım ayaklarını sıcak tut...sıcak su torbasına su ısıt ayaklarını daya ona..bende üşüttüm galıba hbıre wcye gıdıp duruyorum...geçen ay süt buharı yapmıştım ayagımdanda su lastıgını dusurmemştım..ilk defa sancısız adet yasadım..bu ay herseye boşverdim...

evet ayşegülcüm birsencim haklı fazla belirtilere takılma bu arada biz daha yumurtalardayız yakın zamanda bebeklerede geçerz inş.

canım ayaklarını sıcak tut...sıcak su torbasına su ısıt ayaklarını daya ona..bende üşüttüm galıba hbıre wcye gıdıp duruyorum...geçen ay süt buharı yapmıştım ayagımdanda su lastıgını dusurmemştım..ilk defa sancısız adet yasadım..bu ay herseye boşverdim...

en ıyısını sen yaptın valla canım zaten ya galıba bende üşüttüm benım adet zamanım hıç agrım olmaz normalde sadece gelmeden önce cok hafıf agrır sonra gelır zaten

evet ayşegülcüm birsencim haklı fazla belirtilere takılma bu arada biz daha yumurtalardayız yakın zamanda bebeklerede geçerz inş.

ya kızlar bebek hayal etmesı bıle mukemmel bışey ya dünyanın en güzel seyleri ve ben dun gece bebek gördum rüyamdaa sadece onu hatırlıyorum:16:

hee walla yumurtalardan bebekten fenalık geldı artık banaaaa :52:
başka şeyler konuşalım yaaa mesela eşlerinizle nasıl tanıştınız nasıl evlenme teklifi aldınız falan...daha eğlenceli olur..bebek bebekk diyee diyeee öggggggg geldiiii:emir_bebek:

en ıyısını sen yaptın valla canım zaten ya galıba bende üşüttüm benım adet zamanım hıç agrım olmaz normalde sadece gelmeden önce cok hafıf agrır sonra gelır zaten

vala ayşegülcümmm bana kalırsa ben derimki bebek yerleşiyor bak sen bile şüphelisin kız olabiir baksana sende bu ay acayip şeyler oliyy kimisi hemen herşeyi çakıyo

vala ayşegülcümmm bana kalırsa ben derimki bebek yerleşiyor bak sen bile şüphelisin kız olabiir baksana sende bu ay acayip şeyler oliyy kimisi hemen herşeyi çakıyo

hayırlısı canım ya bakalım artık bebekmı gelcek yoksa kırmızılar mı bekleyım görecegız:40:

hee walla yumurtalardan bebekten fenalık geldı artık banaaaa :52:
başka şeyler konuşalım yaaa mesela eşlerinizle nasıl tanıştınız nasıl evlenme teklifi aldınız falan...daha eğlenceli olur..bebek bebekk diyee diyeee öggggggg geldiiii:emir_bebek:

şekerim önce senden başlayalımmm

kızlar ikindiyi kılıp geliyoru siz devam edin kaynatı pişirin yemeyin beni bekleyin birlikte yeriz sizlerede dua edecemmm:56::56::56::40::40:

şekerim önce senden başlayalımmm

aa niyee ben başlıyomuşummmm pekii pekii yazarım şimdi uzuncaa bı destann :9:

kızzzz yaaa öyle deme bebek gelir inş. bari birsen ve bizim kızlar duymasın ilk bana söyle ben anons geçerimmmm

hadii behh öncee bana söyliycekki lsteye hamiş ıkonu koyıyımmm ben ilan edicemm :1:

aa niyee ben başlıyomuşummmm pekii pekii yazarım şimdi uzuncaa bı destann :9:

hadii behh öncee bana söyliycekki lsteye hamiş ıkonu koyıyımmm ben ilan edicemm :1:

ayyy inanmıyorum beni kıskanmaktan vazgeçç ayşegül yazdı şmdi bana ayıpsın ilk saba diycem diye hadi canım anlat destan olsun okuruz hem kesin destansa güzeldr

ayyy inanmıyorum beni kıskanmaktan vazgeçç ayşegül yazdı şmdi bana ayıpsın ilk saba diycem diye hadi canım anlat destan olsun okuruz hem kesin destansa güzeldr

alemsınız valla kızlar cok güldürdünüz benı görende hamıleyım sanacak:9::1::1::1::1:

Son düzenleme:
kızlar iğneden 16 gün sonra adet olan birinin yumurtası iğneden kaç gün sonra çatlamış olur bilginiz var mı?

kızlar iğneden 16 gün sonra adet olan birinin yumurtası iğneden kaç gün sonra çatlamış olur bilginiz var mı?

iğnenı reglının kacıncı gunu oldun buyuk bı ihtimal iğneyı oldugun ertesı 2 gun içinde falan catlamıştır

geçen pazartesi olmuştum bu 3. iğnem bu ayda olmazsa rahim filmi çekecekmiş doktor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Back
X