anladım canım hepsı bugun yapıldı dımı bu saydıgın yıkama falan![]()
evet canım hepsi birgünde yapıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım hepsı bugun yapıldı dımı bu saydıgın yıkama falan![]()
anladım canım doktr dınlenmenı falan söylemedımı yada ilaç falan bışey vermedımı
yapılmıycak bişey değil canım ben çocukla çalıştım bide uyudukça falan ygs puanım çok güzeldi 14 yıl aradan sonra örgün tutuyodu ama evli ve çocuklu olunca açık öğretim mecburencanım bende bu yıl aöf ilahiyat istiyorum ygs de yapabilir miyim sence?
canım çooooookkkkk acele ediyosun biraz relaks ol 15. gününe kadar bekle ille test yapmak istiyorsan adete gelince 19 20 günlerde bile olabiliyor ilk tedavin heralde bukadar heyacana görekızlar ovıtrellenın 11. gunu bugun ıdrar testı yaptım negatıfffff((( bugun doktorda kanda baktı daha bellı deıl dedı
(((( 10 gun sonra gene bakacakmıssss be ne yapsam saglık ocagına gıdıp baktırsm mı 10 gun nasıl beklıcem
gün içinde kaça bölünüyom valla kafayı sıyırdım yazılanıda anlamıyorumallah razı olsun canım çalışıyo derken dersler manasındaydı zaten drslerde de başarlar dilrm canım
canım benim duygulan diye okumadım şu tembel spermler çatlamış yumurtaya giriversin diye okudum yahubirsen kız hatice beni çok duygulandırdı vala içimden koptu birseyler yazıyı görünce gözlerim doldu yemin ederim
hayırlısı canım rahim filminden zor değil diye biliyorum inşallah dualar boşa çıkmaz kendine dikkat et dinlen bol bol birkaç gün evide sallakızlar sabah gidiyorum hepinizden allah razı olsun dualarınız için gelince anlaticimm sizlere herseyi allahım herseyimiz sana kaldı sen hayırlısını nasp eyle hepimize
hep hayırlısı diyoruz ama bu tesellide artık tesellilikten çıktı sende aşılama yaptır canım yaadetim gelmeye başladım kızlar![]()
yapılmıycak bişey değil canım ben çocukla çalıştım bide uyudukça falan ygs puanım çok güzeldi 14 yıl aradan sonra örgün tutuyodu ama evli ve çocuklu olunca açık öğretim mecburen
canım çooooookkkkk acele ediyosun biraz relaks ol 15. gününe kadar bekle ille test yapmak istiyorsan adete gelince 19 20 günlerde bile olabiliyor ilk tedavin heralde bukadar heyacana göre
gün içinde kaça bölünüyom valla kafayı sıyırdım yazılanıda anlamıyorum
canım benim duygulan diye okumadım şu tembel spermler çatlamış yumurtaya giriversin diye okudum yahu
hayırlısı canım rahim filminden zor değil diye biliyorum inşallah dualar boşa çıkmaz kendine dikkat et dinlen bol bol birkaç gün evide salla
hep hayırlısı diyoruz ama bu tesellide artık tesellilikten çıktı sende aşılama yaptır canım ya
zeynep baska topikte kadın hamileymış okudun mu asılama olduydu sende yazmışsın hatta :40
bizi bırakıp başka topiklerimi gidiyonuz kıskanırım bak yaaa
zeynep baska topikte kadın hamileymış okudun mu asılama olduydu sende yazmışsın hatta :40
valla tatlım ben burdayım bı yere gıtmıyorum kımse yokken okuyorum sadece
öle düşünüyorum artık canım ya açımde fırtınalar kopuyo artık olmadıkca artık yasamaktan zevk almamaya basladım ya dusun yanı yasadıklarımı gunaha gırıyorum ama napaım gercek bu![]()
sitresin daha çok etkilediğini söylememe gerek yoktur heralde biraz rahat bırak kendini başka uğraşlar bul bana doktor senin beyninde sorun demişti gerçekte öyle oldu işe girdim 2 ay sonra hamile kaldım ama şimdi işede giremiyorum yine olmuyooo kısmet ama olucak kendini buna inandır
zeynep baska topikte kadın hamileymış okudun mu asılama olduydu sende yazmışsın hatta![]()
sağol canım allah razı olsun 4klomen 4 iğneden sonra yaptı bakalım ne olacakhayırlı olsun bbbz ınsallah tutar yaaa:))) cok sevındım. senın bu kacıncı denemeden yanı hangı tedavılerden sonra asılamaya gectı cnm?
yapılmıycak bişey değil canım ben çocukla çalıştım bide uyudukça falan ygs puanım çok güzeldi 14 yıl aradan sonra örgün tutuyodu ama evli ve çocuklu olunca açık öğretim mecburen
canım çooooookkkkk acele ediyosun biraz relaks ol 15. gününe kadar bekle ille test yapmak istiyorsan adete gelince 19 20 günlerde bile olabiliyor ilk tedavin heralde bukadar heyacana göre
gün içinde kaça bölünüyom valla kafayı sıyırdım yazılanıda anlamıyorum
canım benim duygulan diye okumadım şu tembel spermler çatlamış yumurtaya giriversin diye okudum yahu
hayırlısı canım rahim filminden zor değil diye biliyorum inşallah dualar boşa çıkmaz kendine dikkat et dinlen bol bol birkaç gün evide salla
evet canım zor değil hatice kız vala çok etkilendi yazını gördüğümde inş.cümlemizle birlikte
hep hayırlısı diyoruz ama bu tesellide artık tesellilikten çıktı sende aşılama yaptır canım ya
öle düşünüyorum artık canım ya açımde fırtınalar kopuyo artık olmadıkca artık yasamaktan zevk almamaya basladım ya dusun yanı yasadıklarımı gunaha gırıyorum ama napaım gercek bu![]()
yok kız bırakmıyoz aşk olsun bu arada canım yazdım cevap küçük göründü belki arada kaçırırsın acısı kesinlikle yok
bizim topikten asgıya ın asılama olup gun sayanlar dıye bı topik var nurserci diye biri acmış o işte kadın hamıle
yok kız bırakmıyoz aşk olsun bu arada canım yazdım cevap küçük göründü belki arada kaçırırsın acısı kesinlikle yok
zeynep gordun mu canım![]()