ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende özele gıdıyorum raporlu alabılmen için 23 yasını doldurmuş olman gerekıyo ben 23u doldurmadıgımdan raporlu alamıyorum gittigin doktoruna söyle bana doktorum cıkartmıştı rapor eczaneden yas tutmadıgından vermedıler ilacın 300 ,600bırde 900 lugu var canım 300luk 250 cıvarında fıyatlarını tam hatırlamıyorum 600luk 500 ,900lukte 750cıvarında dıye hatırlıyorum canım raporlu daha asagıya alıyosun yarı yarıya fıyatı dusuyo gıbı bışey oluyo

canım teşekkür ederim.en azından doktoruma söylerim bizde sölemesek onların umrunda değil zaten.bu ay benden antimüllerien hormonu ve bakteri tahlili varmış onun tahlilini istedi 275 tl verdim sonucuna bile bakmadı ya

canım teşekkür ederim.en azından doktoruma söylerim bizde sölemesek onların umrunda değil zaten.bu ay benden antimüllerien hormonu ve bakteri tahlili varmış onun tahlilini istedi 275 tl verdim sonucuna bile bakmadı ya

rica ederım canım bu arada benım kullandıgım iğne puregon adı neden bakmadı kı ya degıştırme imkanın yokmu doktorunu bıde bu tahlıller neden istedı doktorun

Son düzenleme:
canım benim yumurtalıklarım çok çok küçükmüş 15 tane 150mg lık iğne yedim ilk ay 1 tane yumurtam oluştu ikinci ay 11 tane iğne yedim 2 tane oluştu bu ay 300 lük iğne yiyorum 3 4 tane oluşmuş yumurtam ama doktorum ümitsiz görüyo bilmiyorum onun için tüp bebeği türkiyede yaptırmak istiyorum nasib bakalım adetlerim de düzensizdi bu iğneler sayesinde 3 aydır düzenli adet oluyorum

canım üzülme streste yapma..yumurtalar ıcın bır suru iğneler var sen ıcını ferah tut ıstenılen boyuta gelırler..benımde 6. gun 11 mm di ama tüpüm kapalı oldugu ıcın gecemıyır...her kesın sorunu ayrı işte...

o verdıgın yere baktım guzel bı yere benzıyor ınsanlar hıkayelerını falanda yazmışlar..fiyat hakkında bılgın varmı tatlım...bide bu tüp bebek merkezlerınde hıc sıgortadan faydalanılıyrmu bı bılgınız varmı kızlar..

merhaba kızlarrr nasılsınız
:16:..bugun ıstanbulda da hava cok guzel:32:..yaz gerı geldı sankı:51::51::51:..bizde eşim ve arkadaşlarla mangala gıdıyoruz:51: öpüyorum sizi canlar...:54:

bu arada kudaycım ben senden bı gun önce evlendım sanırım..
:52:

hehhheee he ben geldim kuzu sarmalar yokmuşşşş canımda sıkılıyo zaten biri gezmede biri piknikte diğerleri siz nerdesinz kesin sizde gezmelerdesiniz

merhaba kızlarrr nasılsınız
:16:..bugun ıstanbulda da hava cok guzel:32:..yaz gerı geldı sankı:51::51::51:..bizde eşim ve arkadaşlarla mangala gıdıyoruz:51: öpüyorum sizi canlar...:54:

bu arada kudaycım ben senden bı gun önce evlendım sanırım..

selam hatunlar misafirim var akşama:S

adaçayı ve keçiboynuzu aldım bugun inşllah işe yarar:)

birsen o güzel havadan ağrıyada yollasanızda artık az ısınsak şükür yine -2 bugun daha soğumasın diye de dua etmiyor değilim ama özledim güneşi çokkkkkk:(

rica ederım canım bu arada benım kullandıgım iğne puregon adı neden bakmadı kı ya degıştırme imkanın yokmu doktorunu bıde bu tahlıller neden istedı doktorun

canım antimüllerian hormon fsh hormonun bir üstüymüş yani kadındaki yumurtalık rezervini gösteriyormuş doktorum baştan bakalım rezerv azlığı varsa zaman kaybetmeyelim hemde klomen faydası olmaqz dedi.diğeride klamidya bakteri testi.kadında rahimde bu bakteri varsa kısırlık yapıyormuş ve farkedilmiyormuş tahlille anlaşılıyormuş zaten her hastanede yapılmıyo benim tahliller ankara ya gönderildi o yüzden pahalı.bu tahlilleri her doktorunda istediğini zannetmiyorum bende dr isteyince kendim netten araştırdım dr fazla bilgi vermedi çünkü.doktorum doçent aslında ilgili iyi ama 3 ay içinde sonuç alamazsam değiştirecem zaten bulunduğum il küçük özel hastane yok ben başka ile gidiyorum doktora 45 dk. mesafede

günaydın canım.bu ay dr bana bir iğne var o biraz daha garanti gibi ama pahalı bi iğne şimdilik gerek yok dedi bilgin var mı o iğneden acaba o karından yapılan iğneden mi.kkarından yapılanı klomenle yumurtaların büyümüyosa veriyolar diye biliyorum daha etkiliymiş

bende bilmiyorum cnm geçen ay her gün vurulan iğneden vercekti sonra hiç ilaç kullandın mı önceden dei yok diyince serophone vermişti sonra ovitrelle vuruldum ama raporla aldım oda roporladır heralde yarın gidicem zaten haber veririm sana da

oyy oyy me güzel pikniğe gidenler falan olmuş...ben bugun evde pinekliyorum bolcaman sabah özene bözene kahvaltı hazırladım lakin eşimi arkdaşı aradı maç izlemeye gittiler bende evde tekkk başıma kaldım...bugun bi kahvaltı edebildim ben eşimle gelince gezdirecekmiş göya oy oyyy bende gezmek istiyordum:(

bende bilmiyorum cnm geçen ay her gün vurulan iğneden vercekti sonra hiç ilaç kullandın mı önceden dei yok diyince serophone vermişti sonra ovitrelle vuruldum ama raporla aldım oda roporladır heralde yarın gidicem zaten haber veririm sana da

ben safım galiba herşeye para veriyorum ya:)ovitrelle iğneyidemi raporla aldın? ben eczaneye gittim bunu karşılamıyo zaten 68 tl ama 50 olur dedi bende nasıl sevindim adam indirim yaptı diye:) valla sizin sayenizde gözüm açıldı.raporu sen mi istedin doktorun kendimi söledi.bu arada benim iğneden sonra 16. gün arada adet olacak gibi belim ağrıyo 2 gündür sonra geçiyo

ben safım galiba herşeye para veriyorum ya:)ovitrelle iğneyidemi raporla aldın? ben eczaneye gittim bunu karşılamıyo zaten 68 tl ama 50 olur dedi bende nasıl sevindim adam indirim yaptı diye:) valla sizin sayenizde gözüm açıldı.raporu sen mi istedin doktorun kendimi söledi.bu arada benim iğneden sonra 16. gün arada adet olacak gibi belim ağrıyo 2 gündür sonra geçiyo

benimde haberim yoktu canım bende özele gidiyorum doktorum kendi dedi aşağıdan rapor çıkar sonra eczaneye git dedi öyle haberim oldu..hiç çoçugun olmaması gerekli dediler nüfus kayıt örnegi istediler ilkinde sonrakilerde direk hastane rapor veriyo sende araştır bide iğnelere para verme zaten özelde doktorlara bi dolu para harcıyoruz o bile zoruma gidiyo 10 içinde gitmek ücretsizmiş şansıma hep 11 12 gün gidip gene para veriyorum her seferinde 50 lira kesin gidiyo...bu rada kızlar siz iğneyi koldan mı oluyorsunuz eczane koldan yaptı ikidir bana da bu defa göbekten mi yaptırsam acaba diyorum daha mı etkili etkili olur...

canım üzülme streste yapma..yumurtalar ıcın bır suru iğneler var sen ıcını ferah tut ıstenılen boyuta gelırler..benımde 6. gun 11 mm di ama tüpüm kapalı oldugu ıcın gecemıyır...her kesın sorunu ayrı işte...

o verdıgın yere baktım guzel bı yere benzıyor ınsanlar hıkayelerını falanda yazmışlar..fiyat hakkında bılgın varmı tatlım...bide bu tüp bebek merkezlerınde hıc sıgortadan faydalanılıyrmu bı bılgınız varmı kızlar..

canım ben devlet tüp bebek hakkını 3 aşılamadan sonra veriyo diye biliyorum araştır bakalım

kızlar bu gün burda da çok güzel bir hava vardı:16: tabi bizde duramadık biraz yürüyüş yaptık. yarın doktor kontrolüm var bakalım yumoşum ne kadar olmuş

öyle canım yaa hepimiz başka sebeple aynı dertle imtihan olunuyoruz Rabbim sıkıntımızı gidersin inşAllah acilen sizler benim hep dualarımdasınız . canım fiyat öğrenemedim türkiyeye gelmeye yakın arayıp bilgi almak istiyorum bilmiyorum hastaneler arasında fiyat konusunda çok farklar oluyo mu işimiz zor Rabbim işimizi rast götürsün inşAllah bu ay herkes güzel haberlerle gelir :49: :16:

bu arada kudaycım ben senden bı gun önce evlendım sanırım..[/SIZE]

evet bende farkettim yazıcaktım nasib olmadı :16:

Son düzenleme:
benimde haberim yoktu canım bende özele gidiyorum doktorum kendi dedi aşağıdan rapor çıkar sonra eczaneye git dedi öyle haberim oldu..hiç çoçugun olmaması gerekli dediler nüfus kayıt örnegi istediler ilkinde sonrakilerde direk hastane rapor veriyo sende araştır bide iğnelere para verme zaten özelde doktorlara bi dolu para harcıyoruz o bile zoruma gidiyo 10 içinde gitmek ücretsizmiş şansıma hep 11 12 gün gidip gene para veriyorum her seferinde 50 lira kesin gidiyo...bu rada kızlar siz iğneyi koldan mı oluyorsunuz eczane koldan yaptı ikidir bana da bu defa göbekten mi yaptırsam acaba diyorum daha mı etkili etkili olur...

canım ben geçen ay 5. 11 ve 12. gün gittim sadece bir defa ödedim aslında denk geliyor.benimde koldan oldu hatta iğneyi yapana sordum farkedermi diye yok dedi.ama bu sefer gittiğimde soracam doktora.seninde bugün randevün vardı bakalım ne diycek.ya ben korkmaya başladım kist yaptıysa ondan mı adet olmuyorum.beni 21. gün kontrole çağırmadı çatlayıp çatlamadığına bakılmadı yani

günaydın kızlar.bende ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.bugün iğneden sonraki 13.günüm.2.çizgi açık pembe çıktı.ben şimdi hamilemiyim ?

günaydın kızlarrrrr hastaneler arsı tüp bebek fiyatları hemen hemen aynı şimdilik 2012 fiyatları geçerli bi kaç aya 2013fiyatlarıda olacak yani zammmm diyek buna genelde 4,5bin tl yada 5bin tl araştırmalarıma göre birde iğnelrde oluyo tabii bizim yaşımıza sorunumuz göre veriliyo yani 1bintlde olabili 1,5ta 3bin tlde olabilir ilaçlar birde devlette 3iğne ilaç 3aşılama şartı aranılıyo yanlış hatırlamıyosamda 3yıllık vli olma şartı aranılıyoooo birde kızlar tüp bebek fiyatlarını istanbula göre dedim diğer taraflarda nasıldr bilmiyiiimmmmmmmmmm

Back
X