ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

günaydın kızlar.bende ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.bugün iğneden sonraki 13.günüm.2.çizgi açık pembe çıktı.ben şimdi hamilemiyim ?
talım hamilesin kesin o pembe çizgi kolay kolay çıkmaz
ben safım galiba herşeye para veriyorum ya:)ovitrelle iğneyidemi raporla aldın? ben eczaneye gittim bunu karşılamıyo zaten 68 tl ama 50 olur dedi bende nasıl sevindim adam indirim yaptı diye:) valla sizin sayenizde gözüm açıldı.raporu sen mi istedin doktorun kendimi söledi.bu arada benim iğneden sonra 16. gün arada adet olacak gibi belim ağrıyo 2 gündür sonra geçiyo

kız aynı ben valla şu eczanelerde çok para koyuyu üstüne test tutsaydın şekerimmm

ovitrelle vuruldum ayın şubatın sekizinde.23 şubatta hasta oldum.16 gün . hayırlısı diyorum her ay olduğu gibi..

banada dr seraphene+menagon+ovitrella verdi
adetin 2.ci günü serephene başladım 5 gün*2 sonra 6.gün mengon 11 gün 4.03.2013 te randevu laıp ovitreela yaptırcam.
benim rahim yarım tüpün biri hiç yok hayırlısı:)

slm nasıl bi tedavi sürecinden geçtin asi asıl problem neymiş

ben 5 yıllık evliyim daha öncede klomenle 3 kez yumurta takibim artı çatlatma iğnem ama sonuçlarr olumsuzdu hep eşimin ve benim tüm testlerimizz yapıldı olmaması için hiç bir sebep yok dedi doktor.ensonda serophone +ovitrelle çatlatma iğnesii oldum yumartalarım gayet güzel gelişti ama yine sonuç neğatif.sorun yok adetlerim düzenli kist smear rahim filmi eşimin testleri herşeyi ikincikezz yapılıp yenilendi son iki aydaa.aşılama istedik doktorr 1 ay serophone+ovitrelle deneyelim dedii bir ay ara verip aşılama yaptıracam.yani 5 senedir çokk uğraştım.deldirmediğim yerim yaptırmadığım testim kamadıı tükenmek üzeree gibii bi durumdayım insanın neresii ağrırsaa derdii orası olurmuş benim içim ağrıyor derdim çokk anlıcan sorunsuz olup sonuç alamak kötü..

bu 4 .üncüü oldu canım rabbimden hayırlısını diliyorum hepp senin içindee hayırlısıı olsun rabbimden...

aminnn zaten bu tedavi süreçleri çok yıpratıcı ilk sayfamızda hepimizin tedavi süreçleri var zaten bende bu 5.iğnem olacak ve birde başarısız aşılamam var

herkes yumurta çatladığında kasık ağrısı hissediyor mu? bende ağrı olmadı, değişik bir akıntı da yok :( çok moralim bozuk, yumurtam çatlamamış mı demektir bu? offf allahım offf

kızlarr lütfen ağrı yaşamayıp da yumurtası çatlayan varsa söylesin, üzüntüden olacağı varsa da olmayacak :(

ben 5 yıllık evliyim daha öncede klomenle 3 kez yumurta takibim artı çatlatma iğnem ama sonuçlarr olumsuzdu hep eşimin ve benim tüm testlerimizz yapıldı olmaması için hiç bir sebep yok dedi doktor.ensonda serophone +ovitrelle çatlatma iğnesii oldum yumartalarım gayet güzel gelişti ama yine sonuç neğatif.sorun yok adetlerim düzenli kist smear rahim filmi eşimin testleri herşeyi ikincikezz yapılıp yenilendi son iki aydaa.aşılama istedik doktorr 1 ay serophone+ovitrelle deneyelim dedii bir ay ara verip aşılama yaptıracam.yani 5 senedir çokk uğraştım.deldirmediğim yerim yaptırmadığım testim kamadıı tükenmek üzeree gibii bi durumdayım insanın neresii ağrırsaa derdii orası olurmuş benim içim ağrıyor derdim çokk anlıcan sorunsuz olup sonuç alamak kötü..

ne kadar zormuş çocuk yapmak canım benim tüpün biri yok sağ tüp 2 yumurtalık normal dr hamileliğe engel değil dedi. ilk tedavimmm bakalım ne olcak

benimde haberim yoktu canım bende özele gidiyorum doktorum kendi dedi aşağıdan rapor çıkar sonra eczaneye git dedi öyle haberim oldu..hiç çoçugun olmaması gerekli dediler nüfus kayıt örnegi istediler ilkinde sonrakilerde direk hastane rapor veriyo sende araştır bide iğnelere para verme zaten özelde doktorlara bi dolu para harcıyoruz o bile zoruma gidiyo 10 içinde gitmek ücretsizmiş şansıma hep 11 12 gün gidip gene para veriyorum her seferinde 50 lira kesin gidiyo...bu rada kızlar siz iğneyi koldan mı oluyorsunuz eczane koldan yaptı ikidir bana da bu defa göbekten mi yaptırsam acaba diyorum daha mı etkili etkili olur...

bana da koldan yaptılar canım. hatta ben göbekten yapılmıyor mu bu deyince, hemşire koldan da oluyor dedi.. bence sorun olmaz bundan dolayı.

ne kadar zormuş çocuk yapmak canım benim tüpün biri yok sağ tüp 2 yumurtalık normal dr hamileliğe engel değil dedi. ilk tedavimmm bakalım ne olcak

zor ve yıpratıcı.eve kapadım kendimi hava güzel.tedavi süresince hiç bişş yapmadım diyebilirim.bişey olurdaa zararı olmasın diye tutunsun varsa diye.şimdilik kendimi temizliğee vermişş durumdayımm nekadar sürer bilmem.rabbimden hayırlısıı umudunu yitirme ağrıyan yerini biliyosun enazından derdin sebebin bellii.bizimkisii sonsuzz hiç bişey yokk yinede sabır diyorum

herkes yumurta çatladığında kasık ağrısı hissediyor mu? bende ağrı olmadı, değişik bir akıntı da yok :( çok moralim bozuk, yumurtam çatlamamış mı demektir bu? offf allahım offf

kızlarr lütfen ağrı yaşamayıp da yumurtası çatlayan varsa söylesin, üzüntüden olacağı varsa da olmayacak :(

ilk defa kullancam bende bilmiyorumkii ne olcakk belirtisi :(

slm.. ctesi öğle 12 de çatlatma iğnemi vurdurdum.. (prolaktin 42 den 11 e düştü.).bu ay 2 adet dostinex, ardından 5 gün serophene kullandım.. ilk iğne denememiz.. umarım tutar.. dr.. olmazsa moral bozmak yok , dewam dedi. hayırlısı inşallah.. ama sağlık kadar önemlisi yokmuş bunu anladım.. hormon tahlillerimin iyi çıkmasına daha çok sewindim.. ben iyi olayım da bebeği nasılsa Allah gönderir diye düşünüyorum..onun zamanını O, çok iyi bilir.. bu mantık beni inanılmaz rahatlatıyor kızlar.. :10:

bu arada serophene kullanınca ağrı arttı kasıkta,, ctesi günü iğneyle daha da arttı ağrı.. sanki 5 kg ağırlık war.. ama dr. çok ağrı olması çok iyi dedi

Son düzenleme:
zor ve yıpratıcı.eve kapadım kendimi hava güzel.tedavi süresince hiç bişş yapmadım diyebilirim.bişey olurdaa zararı olmasın diye tutunsun varsa diye.şimdilik kendimi temizliğee vermişş durumdayımm nekadar sürer bilmem.rabbimden hayırlısıı umudunu yitirme ağrıyan yerini biliyosun enazından derdin sebebin bellii.bizimkisii sonsuzz hiç bişey yokk yinede sabır diyorum

canım evde iş yaparkende ayak uçlarına basıpta yüksekten bişey almaya çalışmaa bana kuzenim söylemişti bebek aşağı inermiş o hareketi yapınca dipnott :))

birsen kanallar kapanlıysa tüp bebekte aşılama şartı aranmıyor canm..

pco lulardada bu şartı kaldırmalılar yumurta büyümüyorsa aşılamanın ne mantığı kalıyor ki ne saçma

canım ben 4iğne kullndım 5.iğnemide bi kaç gün sonra olacam bazen ağrı olur bazen ağrı olmaz aşılamadada ovitrelle vurmuştum çok ağrım vardı sonra adet olunca meğer yumurtam çatlamamış kişiye göre değişir

Back
X