ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ya kızlar siz de veya eşinizde bir problem var mı?ben 3 ay klomen ve ovitrelle kullandım; ama maalesef geçen ay rahim filmi çektirdim ve tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. buna rağmen bu ay çok umutluydum; çünkü 3 gün gecikti ve bugün lekelenmeler başladı. bu dırımda önümüzdeki ay ilk aşılamamı olucam.

cevap bile yok mu :( zaten karnım ağrıyor, günümde adet olsam bu kadar üzülmem ama bi de 3 gün gecikme olunca insan daha fazla umutlanıyor. offfff

herkes kaçmış bile, bbbz sen de meşgulsün sanırım. neyse ben biraz daha yatağa gömülüp bunalıma devam edeyim.

ya kızlar siz de veya eşinizde bir problem var mı?ben 3 ay klomen ve ovitrelle kullandım; ama maalesef geçen ay rahim filmi çektirdim ve tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. buna rağmen bu ay çok umutluydum; çünkü 3 gün gecikti ve bugün lekelenmeler başladı. bu dırımda önümüzdeki ay ilk aşılamamı olucam.

herkes kaçmış bile, bbbz sen de meşgulsün sanırım. neyse ben biraz daha yatağa gömülüp bunalıma devam edeyim.

cevap bile yok mu :( zaten karnım ağrıyor, günümde adet olsam bu kadar üzülmem ama bi de 3 gün gecikme olunca insan daha fazla umutlanıyor. offfff

şükür benim eşimde sorun yok nasıl bir lekelenme adet öncesi geln lekelenmeler gibi mi heran hersey olabilir tüpün kapalı diye olmuycak diye birse yok bi test tutsaydın
kıızzzzzz durrrr ne bunalımı o benim mesleğim damar dinle üstüne iyi gider üzülme demiycm desemde elde değil üzülüyo insan kartı görmeden moral bozma
he ya haklısın günün geçmiş varmı kız belirtiler bu arada film sitesine girmiştim baktım yazmışsın

Son düzenleme:
aminnn canım çok erken azıcık daha dişini sıkkk

canım sen gece kuşu biz gündüz kuşu geceleri denk gelmiyoruz ya sen gül diye yazmıştım ama öyle yapacammm kız kaynana seni çok seviyo demk bak 2 ay daha duracakmış allah kurtarsın vala kaynanoş yüzünden iki lafın belini bile kıramıyoz iğne yaptınmı ne oldu

ben yarın iğnemi yapacam dr.gittim herşey güzel iki yumurtam var biri 21mm diğerini bilmiyorum zaten takmıyoru artık yarın iğnemi yapayım kesin yine alevlenrim

bende salı gidicem canım doktora klomen bu gün bitti yumurta büyümüşse salı günü verir iğneyi benim kiler geç büyüyor cumada olabilir eveettt yaaaa hiç laf ta kalmadı belde kalmadı konuşcak kırıcak ama ben sizi bırakmıyom kız fırsat bulunca takip ediyorum merak ediyom kız sizi:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bende salı gidicem canım doktora klomen bu gün bitti yumurta büyümüşse salı günü verir iğneyi benim kiler geç büyüyor cumada olabilir eveettt yaaaa hiç laf ta kalmadı belde kalmadı konuşcak kırıcak ama ben sizi bırakmıyom kız fırsat bulunca takip ediyorum merak ediyom kız sizi:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

zaten iyi haber oldumu duyarsın bakem kimde sıra kızzz bu arada gece kuşu sen hep yaz bilgi ver inş.çabucak büyür yumurtann

bugün hafta sonu diye hepiniz ortadan kayboldunuzzzzzzzzzz dimi kızlar bede yarın kaybolacam

geldinmi kızzzz kocan yokmu pazar günler yoksunda kızzz gezmeye gidecem kocişşşşleee

Back
X