ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

İğne olduktan sonramı gün sayılıyor, benim iğnem adet bittikten 3 gün sonrasına felan denk geliyor işte. Erken yumurtladım, iğnem hemen oldu. Adet tarihimi bekleyim diyordum, beklemek gerekmez mi?

cnm evet iğne olduktan sonraki gün başlıyosun saymaya.bence beklemek gerekmez çünkü kanda belli oluyormuş 12.gün.

canım ya 11.gündede çıkan olmuş ben şu kasık batmasına hiç anlam veremiyorum her zaman var bende kendimde onu belirti olarak saymıyorum inş.sende hamilelik belirtidr

inş.cnm hayırlısı olur.her iki sonucada kendimi hazırladım.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.yoksada Rabbimin bi bildiği vardır.Allahım bizlere ve eşlerimize sağlık sıhhat versin.artık önümüzdeki aylara bakarız.cnm aslında bendede herzamanki belirtiler.yani adet olacağım zamanda aynı şeyler olur.oyüzden çok fazla kendimi kaptırmıyorum.

tatlım istersen konuyada bakabılırsın gebelıkte silkelet hamış kal topiği esın ayaklarından tutup silkeleyecek basın kalsın yerde anlatabıldımmı :1:
:D bacağıız falan çıksa çok komik olur hastahanede ne deriz acep:D
yaniii bitek baş kalıyo sırt ve ayak hep silkeleniyyyyyyyy
kocam olmaz dedi kendimi silkelicem bende:D:S
merhaba kızlar moralim çok bozuk:43::43:bugün hsg çekildim çok şükür ağrım filan olmadı daha sonucu doktora göstermedim ama sanırım temiz değil sol taraf normal ama sağda proksimal tubal oklüzyon diyor anlamıyorumda bilen birileri varmıya.zaten dolmuştum sabahtan beri ağlıyorum:43::43::43::43::43:

canımmm valla benm sivasta normal denilen filme burdaki doktor eçiş zayıf dedi tek tarafın kapalı olmasıyla da hamile kalanlar varr unutma

merhaba kızlar moralim çok bozuk:43::43:bugün hsg çekildim çok şükür ağrım filan olmadı daha sonucu doktora göstermedim ama sanırım temiz değil sol taraf normal ama sağda proksimal tubal oklüzyon diyor anlamıyorumda bilen birileri varmıya.zaten dolmuştum sabahtan beri ağlıyorum:43::43::43::43::43:

canım benımde filmimde sol proksimal tubal oklüzyon yazıyordu..sanırım seınde sağ tüpün tııklı..kader ortagım benım..benım sol tüp senın sağ tüp offf offf bende bunalıma girdim şimdi..üzme kendini..benim bunca deemeye olmadı ama senın olur inşallah...

cevap bile yok mu :( zaten karnım ağrıyor, günümde adet olsam bu kadar üzülmem ama bi de 3 gün gecikme olunca insan daha fazla umutlanıyor. offfff

canım benım eşimde sorun y ok..benımde sol tüpüm kaplı sadece..ugrasıp duruyoruz olmuyor..bana tüp bebek dedi doktor bakalım o tutucakkmı..
:31:

merhaba kızlarr nasılsınız:16:
kimsecikler yok ortada..bende bi kaç gundur yoktum..kuzenım dogum yaptı ıkı gun ondydım bebişi bakmakta yardım ettım ona..allahım o kadar guzel bı bebısı varkı sewmeye doyamdım...gazını cıkartırkende baştan aşşaya bı guzel kustu beni hehehehe..yaa çok guzel bişey yaaa allahım bızede nasip etse ne olur...bendee istiyourumm bebeeeeeeeeeeeeekkk yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

merhaba kızlarr nasılsınız:16:
kimsecikler yok ortada..bende bi kaç gundur yoktum..kuzenım dogum yaptı ıkı gun ondydım bebişi bakmakta yardım ettım ona..allahım o kadar guzel bı bebısı varkı sewmeye doyamdım...gazını cıkartırkende baştan aşşaya bı guzel kustu beni hehehehe..yaa çok guzel bişey yaaa allahım bızede nasip etse ne olur...bendee istiyourumm bebeeeeeeeeeeeeekkk yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

Rabbim bağışlasın onunkini canım bizimde olucak inşAllah Rabbim bizlerede nasib edecek duaların hürmetine..

İyi geceler. Bir saat önce çatlatma iğnesi oldum salı günü asilama var. Heyecan bastı aynı durumda olan arkadaşlar var mi. Duygularımızı paylaşalım

Son düzenleme:
İyi geceler. Bir saat önce çatlatma iğnesi oldum salı günü asilama var. Heyecan bastı aynı durumda olan arkadaşlar var mi. Duygularımızı pa

ylaşalım

Merhaba bende aşılama yaptıracam bu ay ama gününü bilmiyorum şimdi klomen kullanıyorum çarşamba kontrole gidecem inş.herşey yolunda gider sen ilaç kullandınmı cnm

canım benımde filmimde sol proksimal tubal oklüzyon yazıyordu..sanırım seınde sağ tüpün tııklı..kader ortagım benım..benım sol tüp senın sağ tüp offf offf bende bunalıma girdim şimdi..üzme kendini..benim bunca deemeye olmadı ama senın olur inşallah...

canım benım eşimde sorun y ok..benımde sol tüpüm kaplı sadece..ugrasıp duruyoruz olmuyor..bana tüp bebek dedi doktor bakalım o tutucakkmı..
:31:

evet canım sağ tüpüm tıkalı maalesef:43::43::43:tek tüplede hamile kalan var sanırım ama yinede şansımız daha düşük gibi benim bi başka sorunda yumurta tembelliği ama çok şükür ileri boyutta değil 2ay klomen kullandım gelişti ve çatladı aksilik buya 2ayda yumurtalar hep sağdan gelişti buda benim şansızlığım heralde.canım sana doktor tek tüplede aşılama önermedimi direk tüpbebekmi yani.çok karışığım inan tedavinin son aşaması tüpbebek ve haliyle çok umut bağlicam ama olumsuz olmasından okadar çok korkuyorumki.çünkü umutla beklemek bile güzelken o umudunda yok olmasından korkuyorum:43::43::43:

Son düzenleme:
Evet klomen kullandım adetin 5. Günü başladım 5 gün kullandım. Yumurtalık takibi yapıldı.ışte bugünde igneyi yaptırdım. 22 sinde baslamistim ilacı kullanmaya. Hakkımızda hayirlisi olsun canım.

ilacın bitmişse bugün canım kanımcada iğneni çarşambada vurmazsın cumartesi gününe kadar belki beklersin klomndi dimi

Canım serophone kullanmıştım 13 yada 14 ünlü gün gel dedi Dr bakalım hayırlısı olsun

Evet klomen kullandım adetin 5. Günü başladım 5 gün kullandım. Yumurtalık takibi yapıldı.ışte bugünde igneyi yaptırdım. 22 sinde baslamistim ilacı kullanmaya. Hakkımızda hayirlisi olsun canım.

Aminn cnm inş. tutar aşılaman kaç tane yumurtan oldu cnm bende günde 4tane klomen içiyorum ilk denemenmi

Evet ilk deneme. Günde bir tane ictim ben. Bir 18 bir 17 bir de 16 mm. Oluşmuş. Senin de ilk denemen mi canım.Aşılama ağrılı bi. İşlem mi çok merak ediyorum da

Evet ilk deneme. Günde bir tane ictim ben. Bir 18 bir 17 bir de 16 mm. Oluşmuş. Senin de ilk denemen mi canım.Aşılama ağrılı bi. İşlem mi çok merak ediyorum da

İnş. cnm son olur benimde inş. yumurtalarım iyi olur ona göre yapılacak çünkü aşılamam cnm hiç korkulacak bişey yok yani hiç ağrı olmuyo ben daha önce 3aşılama yaptırmıştım buda olursa 4 olacak

İnş. cnm son olur benimde inş. yumurtalarım iyi olur ona göre yapılacak çünkü aşılamam cnm hiç korkulacak bişey yok yani hiç ağrı olmuyo ben daha önce 3aşılama yaptırmıştım buda olursa 4 olacak

Sağol canım ya. Kafama takilmisti. Böyle senden duyunca içim rahatladı şimdi. İnşallah tutar senin de be
nim de isteyen herkesin de

Back
X