Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım eklıyorum ehemen..bu arada dostinexi neden kullanıyorsun..benım süt hormonum yuksekken kullanmıştım..3 ay korun demıstı bana doktor dostinexi kullanırken..
yanlış anladınız, dostinex i prolaktinim 42 çıkmıştı , sadece 2 tane hap kullandım 11 e düştü.. korunduk hep zaten.. düşünce 10 gün sonra regl dönemimde 5 gün serophene kullandım ve 21 şubatta ovitrelle çat. iğnesi oldum.. tahliller ve yumoşlar tam kıvamındaydı.. ilk deneme daha .. o yüzden artık takmıyorum..olur ya da olmazben bunun da üstesinden gelirim.. 2,5 sene vajinusmus la uğraştım.. eşimle beraber yendik şükür.. bebek bana vız geliyo yani
Allah hepimize
nasip etsin inşşallah
![]()
evet iki gun daha bekleyeyim diyorum
yani persembe kan vericem
hayirlisi olsun artik.
sıkma canını canım..dertleşmek istersen bız herzaman buradayız..hepimizde oluyor tartışmalar arada sırada..bi ara bende hep yumurtlama ugunlerınde eşimle tartışıyodum..ama nasipte varsa zaten bı sekılde oluyor..olmyıncada olmuyor bahane aramamak lazım sen sakın takma kafana kuzuşum..amann canım burda bi kaç tane var onlardn birgün gitti neyse sağlık olsun olacağı varsa öteki aylarda olur kızzz senin iş ne olduuu
kızlarr ben geldım![]()
anladım canım hayırlısı olsun dediğin gibi..peki belirtin varmı hi.ç canım..inşallah guzel haberler verirsin..
sıkma canını canım..dertleşmek istersen bız herzaman buradayız..hepimizde oluyor tartışmalar arada sırada..bi ara bende hep yumurtlama ugunlerınde eşimle tartışıyodum..ama nasipte varsa zaten bı sekılde oluyor..olmyıncada olmuyor bahane aramamak lazım sen sakın takma kafana kuzuşum..
​hoşgeldin canım..geçmiş olsun şimdi nasılsın daha ıyıcesın inşallah..
bu arada dayanamadım test yaptım :) 21 şubat ctesi iğnemi olmuştum.. tabisi de negatifti.. çizgisi hem de en kalınından![]()
gittim doktora 13. günüm yumurtam biri 17 mm biri 16 mm off ilaçla bile bu kadar büyümüş ama enterresa doktor iyi gelişimi dedi bundan önceki doktorum bu boyutlara küçük derdi kafayı bozacam valla birde çatlama iğneide vermedi kendiliğinden çatlar bu dedi(
birsenim doktor çatlama iğnesi vermedi ya bunlar ne ara büyücekte çatlıcak anamadım ki
oy oy oy kıyamammmm ben o 3. kişi tartışöalarını 2 sene önce terkettim inan tartışmak hiçbirşeyi çözmüyor daha da kötüleşiyor ve bu eğer aileyse inan eşin ne kadar hataı olsalarda sonuna dek savunacaktır bebeğim abla tavsiyesi sana:))
hoşgeldin canım eklıyorum ehemen..bu arada dostinexi neden kullanıyorsun..benım süt hormonum yuksekken kullanmıştım..3 ay korun demıstı bana doktor dostinexi kullanırken..
yanlış anladınız, dostinex i prolaktinim 42 çıkmıştı , sadece 2 tane hap kullandım 11 e düştü.. korunduk hep zaten.. düşünce 10 gün sonra regl dönemimde 5 gün serophene kullandım ve 21 şubatta ovitrelle çat. iğnesi oldum.. tahliller ve yumoşlar tam kıvamındaydı.. ilk deneme daha .. o yüzden artık takmıyorum..olur ya da olmazben bunun da üstesinden gelirim.. 2,5 sene vajinusmus la uğraştım.. eşimle beraber yendik şükür.. bebek bana vız geliyo yani
Allah hepimize
nasip etsin inşşallah
![]()
hoşbuldum canım sagol iyiyim biraz daha canım sen nasılsın![]()
selam aleyküm kızlarrrrrr
allah ıyılık versın canım..bende iyiyim herzamankı gıbı işte..
​we aleykum selam çatlak kiremit..keyfın nsl bakayım..bu arada hangı işi sordun kız bna tüp bebekmi..
ayşegüllll varmı kız belirtiler
pınarcımmmmm iyiymş yumurtan geçen bi kaç ay önce yumrtasızdın hatırla bari yumurtlama günün gelmeden havç incr kürü dene
yok valla canım ya hiç bir belirtı arada kasıklarıma bişey batıyomuş gıbı oluyo hemen gecıyo galıba kırmızılar gelecek ya:44:
sana ne diyimmmm birgün güzel ağırla beni yahu EVDEEE KALMIŞŞŞ...eet canım tüp bebeği şimdi hangi tedaviyi görüyosunnnn
anladm canım allah rahmet eylesin rabbim kabul etsinn itb.gerçekten iiyi yermş​ne güzel karşıladım işte seni nesini begenmedin..çatlak kiremit seni...şuan tedavı görmüyorum canım..önümüzdeki ay annemın senesı kuran okutucam evımde gelen gıden olucak trbzndanda akrabalar gelicek ondan sonra tüp bebek için görüşmeye gidicem..istanbul tüp bebek merkezine gidicem bakalım doktor ne dıycek oradamı devam ederim ne olur zaman göstericek..
inşallah gelmez canım ya yumoşun çatlıyodur belkı
anladm canım allah rahmet eylesin rabbim kabul etsinn itb.gerçekten iiyi yermş
allah razı olsun canım..walla tvde izledik doktorun konuşmaları hoşumuza gıttı ııyı bı yere benzıyor gıdıp bı görmek lazım..
ben arştırmıştımmm canım çok iyiymişşş bizzat konuştumda 5bin tl ücreti var artık lçlarımızda hastalık şeklimize bağlı 1de olabiki 2de 3de
yawrumm yumoşların çok guzel buyumuş bence..hemde ıkı tane olmuş..yarına bırı 19 diğeri 18 lik çıtır olucaklar..oyy bırdee çatladılarmı yemede yanında yat...çatlama sorunun yoksa çatlarlar tabıkı canım sen içini ferah tut..walla umutlandım bende senden bu ay..
canmm teşekkrler inşllh demekten başka bişe gelmiyor elimizde
benımde 26 sınırdı bende kullanmıstım canım..anladım şekerim hayırlısı olsun inşallah..çok yakın arkadasımda vajinusmustu o yuzden senı az çok analayabılıyorum...peki başka bı soruun varmı
bebeğim iki doktorun farklı fikirleri beni etkiedi şimdi mi yapayım incir kürünü anlamadım:Sayşegüllll varmı kız belirtiler
pınarcımmmmm iyiymş yumurtan geçen bi kaç ay önce yumrtasızdın hatırla bari yumurtlama günün gelmeden havç incr kürü dene
oooo kayınpederin süpermiş valla bana kısmet olmadı öyle bir kayınpeder:))hmm öylemi canım...doktor muayene edıyormuş tedavılerıne falan bakıyormuş..öyle hemen tüp bebek demiyormuş..ama erkek doktor mecbur bırde ona gösterelım bakalım şeyimizi ne diycek....fiyatlarda hemen hemen her yerde aynı..kayınpeder verıcegı ıcın fıyat kısmıyla ılgılenmıyorum![]()
hmm öylemi canım...doktor muayene edıyormuş tedavılerıne falan bakıyormuş..öyle hemen tüp bebek demiyormuş..ama erkek doktor mecbur bırde ona gösterelım bakalım şeyimizi ne diycek....fiyatlarda hemen hemen her yerde aynı..kayınpeder verıcegı ıcın fıyat kısmıyla ılgılenmıyorum![]()