anladım canım yuruyuş bendede yok zaten bende oturuyorum hep ama verebılıyorum ben çok yerım valla hamur işi abur cubur falan cok severım benım bekarken kı kılomdan 3 kılo fazlam var suan ama sıkayetcı degılım![]()
bari kilonu koru canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım yuruyuş bendede yok zaten bende oturuyorum hep ama verebılıyorum ben çok yerım valla hamur işi abur cubur falan cok severım benım bekarken kı kılomdan 3 kılo fazlam var suan ama sıkayetcı degılım![]()
evet canım ya suan gayet iyi kılom ya
darısı başıma kız az kaldııı gününe varmı belirtin
inş. canım evet ya az kldı cok korkuyorum heran olacakmısım gıbı gelıyo ya arada kasıklarım agrıyo sonnra gecıyo anlayamdım ne belırtısı ya yumurtn catlaadıgı zaman regl erken gelıyomu
inş.olmazsın yok canım hiç bi bilgim normalde sende kasık ağrısı olmazdı sende kız bi test tut
korkuyorum negatıf görmekten canım ya yumurtn catlmadıgı zamn dıcektım yanlş yazmışım gecn catlmdıgında 13. gunu adet olmuştumda ondan sordum inşllh canım ya
canım korkunu ırak bi tarafa yap kız kimsi erken kimisi geç olur yumurta çatlamadığındada alt karın ağrsı olur öksürürken özellikle bu ay inş.tuturursun son 3gün
inş. tutmuştur canım yaa ama nedense hiç umudum yok ya![]()
geçen aylar belirtilerin vardı bu ay biraz sakinlk var inş.bu ay olmuştr bebişin göğüs ağrısı varmı
yok canım ya gögus agrısı nede baska bıey bu ay acmıyo nedense inş.
birde hamileymişsn kız ayaklarının altına alt karnına hafif ağrılar oluyomu belin ağrıyormu
olmadım ama zor olmadığını duymuştum tatlım korkmaagünaydın kızlar nasılsınız.bende durum kötü dün hsg çekildim ve tüplerin 2 side tıkalıymış biri film sırasında açılmış rahimdede şekil bozukluğu varmış doktorum laporoskopi yapacaz dedi.doktoruma güveniyorum ama yinede korkuyorum arnızda laporoskopi olan var mı .
zeynoş bebelerının ismını çok begendım valla![]()
ay nerdde o gunler canım ya sadece arada tarıf ettıgın yere bı agrı girıyo bı kac dk sonra gecıyo ya
olmadım ama zor olmadığını duymuştum tatlım korkmaa
sormaa bende seropenle ilgili koycemm![]()
ah canım benim çok üzüldüm ya.Allah rahmet eylesin annecine okutacağın kuranıda kabul etsin inşallah.
merhaba
doktoruma gittim bugün bu ayda çatlatma yapalım olmazsa 2 ay kendi haline bırakalım daha sonra aşılama yapalım diyor.sizce 2 ay ara vermelimiyim?
tabloda beni güncelleyebilir misiniz zahmet olmazsa :) 3mart adet tarihim 1 nisan bat 15 martta da inşallah çatlatma olacağım tabi inşallah yumurtalar olursa bursadayım 3. deneme
kızlarrrrr ben bugüün boşummm akşama yemek derdimde yok burda otura otura kilo alimmmm
inş.canımmmm....yok canım ya inş. bebiş vardı kırmızı yoktur![]()
saol canım allah razı olsun..amin inşallah canım..sen nasılsın neye karar werdınız..
merhaba canım banada aynı şekilde demişti doktor..ben 2 ay ara werdım kafam daha rahat tedavılere göre..ekliyorum listeye hemen..
kızz klomencaının annesı nbersın..kocanla barıştınmı bakayım...niye yeme derdın yokmuş..bende kaynanaya ınıcem balık var ordaa![]()
inş.canımmmm....
beğenemedinmi tüpcannnn ansııı heee konuşuyoruz canımmm afiyet olsun çooook severim balığı kocişşş geç gelecek yemek yapmıycam yoksa sabah işleri yaparken yemekleride arada halediyorum canım