amanda amann bızım kız pek bcerıklı maşallah...ben senın yerınede yerım kuzucum sen hiç merak etme![]()
korktummmmm senden ordakilerin inş.can güvenliği vardr kocana üzüldüm birgün hızını kesemeyip onu bile yersin enişteye bari can güvenliği sağlasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanda amann bızım kız pek bcerıklı maşallah...ben senın yerınede yerım kuzucum sen hiç merak etme![]()
korktummmmm senden ordakilerin inş.can güvenliği vardr kocana üzüldüm birgün hızını kesemeyip onu bile yersin enişteye bari can güvenliği sağlasak
walla ya balığı cok iştahlı yıyorum..bıde bu ılaclardan acaip kilo aldım ya..napıcm nasıl verıcem kılo..10 kilo fazlalıgım var..bakkk morelimi bozdun şimdiiiiiii...yidim yidim bol ekmekle balıkları obez olucam yakında.![]()
kızlar merhaba ben bu ay ilkkez klomenkullandım ve ovitrelle iğnesi oldum. sorum şu ki benim normalde yumurtlama günlerinde göğüs uçlarım ağrır 2-3 günde geçerdi. bu sefer ağrı başladıktan sonra iğnemi de olduktan sonra ağrı geçmedi biraz azaldı ama 10 gündür ağrıyo sadece uçları. bu iğnenin etkisi midir? yaşayan var mı böle bişey?
mrb canım bende öğle ağrı olmaz ama iğneler bazen ağrı süresini uzatabilir inş.ilkinde tuturursun kaçıncı günün
teşekkür ederim cnm cvbın için. vallahi ne iğneymiş arkadaş ya atletimi giyip çıkarırken değmesinden ağrısından perişan oldum yaaa :) beniğnemi 25inde oldum bugün 10. gün hala ağrı var
önemli değil canım belkide tuturmuşsunnnnn
hiç öyle bi hissim yok ama inşallah öyledir. hergün dua ediyorum isteyen herkese biran evvel hayırlısıyla nasip etsin diye. sen yumurtlama günlerindesin sanırım inşallah hayırlısı olur. :)
inş.canım ben iğnemi yaptım bekleyişteyim umutsuzca
inşallah canım hayırlı sonuçlar alırız.
inş cnım az günün kaldı çoğu gitti azı kaldı
zaten azı kalınca stres artıyo yaa :) pazartesi beklenen gün.
ben bile heyecanlandm valla varmı başka belirtin
bende öyleyimmmmm canım ne yapalımmm
o zaman buluruz isim canım bel fıtığı varsada yapabilir canım tabi sonrası kötüüü sen ne işe yarıyosun heee kocişin sırtını hergece limon suyuyla ovsana yahu taaa bacaklara kadar sertçe fıtık yenimi birgün limonla birgün zeytin yağıyla canım tavsiye ederim 3 fıtığım vardıda eğer kocan geceleri uyursa sırtı karıncalanırsa veya kaşınırsa bilki işe yarıyo devam edersin
saol canım allah razı olsun..amin inşallah canım..sen nasılsın neye karar werdınız..
merhaba canım banada aynı şekilde demişti doktor..ben 2 ay ara werdım kafam daha rahat tedavılere göre..ekliyorum listeye hemen..
kızz klomencaının annesı nbersın..kocanla barıştınmı bakayım...niye yeme derdın yokmuş..bende kaynanaya ınıcem balık var ordaa![]()
sağol canım iyiyim buaralar evde tadilat var pek giremiyorum ondan.doktorum bana 1 2ay klomenle devam edelim diyor bilmiyorum ya karışığım. biyandanda başka doktor araştırması yapıyorum.ama bikaç ay normal denicem.önümüzdeki aya annem memleketten gelicek 1ay kadar kalır kayınvalidemde burda şuan mayısta gidecek.şu bikaç ay zaten ne aşılama nede tüpbebek yapamam.ozamana kadar olmazsa haziran yada bayram sonu tüpbebek yapıcam kısmet olursa.bu süre içinde kendiliğinden olursada benim için büyük bir mucize olur tabi.
sen ne durumdasın canım nezaman başlıyosun tedaviye.