ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

​ne yapalım dıye dıye obur olduk çıktık zaten..off nsl vercez kilo yaa ben bıde çok yemek seçerim..
yemekten ötürü kilo alınmışsa vrilir ama ilaçla alınan kilolar verilmez verilse bile çok zorlarmış insanı
ne işe yarıyorum ha. kız zaten masaj yapmaktan artık gına geldi bana neredeyse her akşam yapıyorum ama sadece masaj ve ağrı kesici kremi var onu sürüyorum.ama limon ve zeytinyağnı ilkkez duyuyorum yapıcam bakalım inşallah faydası olur.2yıldır var bel fıtığı.

daha yeni sayılır sen dene dediklerimi pişman olmazsn ayaklarına kadar enaz 10dk yaptıktan sonra eşini masajdan hemen sonra sıcak tut limonlu su damarları açar sonra üşütmesin akşamları yap canikom 7 gün boyunca sonra zeytin yağıyla devam et unutma ellerini iyi kullan şifa önce allahtan sonra ellerine bağlı 3 fıtık sahibi olaraktan söylüyorum

​kolay gelsin canım ewde tadılt işi çok zordur..ortalık karmakarısık olur çok sınır bısey...anladım canım bencede o şekilde yap...benımde 1 ay sonra annemın senesı var evımde yapıcam kuran..tbzndan mısafırlerde gelıcek..onlar gıttıkten sonra bı tüp bebek merkezıyle görüşücem ona göre ne yapıcagıma karr verıcem işte..ahh ahh bu sürede hani gelse mucizelerimiz..adağımız var eşimle hemen kurban keserim wallaa..

sağol canım evet ya ev resmen inşaata döndü. bizimki mecburi tadilat oldu aslında banyomun gider borusu patlamıştı. bugün tamamen bitecek inşallah ama bi dünya iş çıktı başıma..bütün kalbimle inşallah olur diyorum senin içinde benim içinde..aahh bi olsa (hayırlısıyla tabi) 2 kurban kesicem valla.

Son düzenleme:
yemekten ötürü kilo alınmışsa vrilir ama ilaçla alınan kilolar verilmez verilse bile çok zorlarmış insanı

daha yeni sayılır sen dene dediklerimi pişman olmazsn ayaklarına kadar enaz 10dk yaptıktan sonra eşini masajdan hemen sonra sıcak tut limonlu su damarları açar sonra üşütmesin akşamları yap canikom 7 gün boyunca sonra zeytin yağıyla devam et unutma ellerini iyi kullan şifa önce allahtan sonra ellerine bağlı 3 fıtık sahibi olaraktan söylüyorum

ah canım sanada geçmiş olsun çok kötü bişey. eşim bazen bi tutuluyor tam bi hafta çorabına kadar giydiriyorum valla. özelliklede kışın hem ağrısı daha fazla hemde sık sık tutuluyor demekki soğuk daha fazla etkiliyor. onunda 2fıtığı varmış.sağol tarif için denicem kesinlikle..

Son düzenleme:
ay nerdde o gunler canım ya sadece arada tarıf ettıgın yere bı agrı girıyo bı kac dk sonra gecıyo ya

canim ben yillar once bir dusuk bir erken dogum yaptim.ve en son gebeligimde bir kac snlik igne batmasi gibi kramplar giriyodu karnima.gebe kaldigimi bu kramplardan anlamistim.bu agri dedigin nasil bir sey kramp gibiyse hayra isaret
canim sanki sen gebesin insaallah bu ay bana oyle geliyo
ama benim hic umudum yok ne kramp ne agri hic belirti yok:5:
sadece dun aksam vajinam agridi adet belirtisi gibi ama adet olmadim henuz bekliyorum

Son düzenleme:
canim ben yillar once bir dusuk bir erken dogum yaptim.ve en son gebeligimde bir kac snlik igne batmasi gibi kramplar giriyodu karnima.gebe kaldigimi bu kramplardan anlamistim.bu agri dedigin nasil bir sey kramp gibiyse hayra isaret
canim sanki sen gebesin insaallah bu ay bana oyle geliyo
ama benim hic umudum yok ne kramp ne agri hic belirti yok:5:
sadece dun aksam vajinam agridi adet belirtisi gibi ama adet olmadim henuz bekliyorum

kramp gıbı ama kuvvetlı bı agrı inş. dedıgın gıbıdır ama benımde umudum yok cok stres yaptım ya ruyalarıma gırmeye basladı ya resmrn kabus gıbı bışey oldu

slm kızlar nasılsınız bakalım ben dün iğnemi oldum 7 tane büyümüş yumurtam varmış ama ne kadar büyüklükte söylemedi doktorum çok güzel yumurtalar var dedi bakalım hayırlısı inşallah bu yumurtalarla ikiz olur dedi ama kısmet rabbim hayırlısıyla verir inşallah ...eşim kızıyo bana sen namaz kılmıyon diye ondan olmuyo diyo çok tembelim ya bugun inşallah namazada diyete başlayım neyse kızlar gene gelirim bide listeye beni de ekler misiniz,

2 serophene 3. ovitrelle vuruldum 6 aydır istiyoruz 1 buçuk senelik evliyim...bat sat ne bilmiyorum:) 27 sinde bitti adetim bu kadardı galiba:)

slm kızlar nasılsınız bakalım ben dün iğnemi oldum 7 tane büyümüş yumurtam varmış ama ne kadar büyüklükte söylemedi doktorum çok güzel yumurtalar var dedi bakalım hayırlısı inşallah bu yumurtalarla ikiz olur dedi ama kısmet rabbim hayırlısıyla verir inşallah ...eşim kızıyo bana sen namaz kılmıyon diye ondan olmuyo diyo çok tembelim ya bugun inşallah namazada diyete başlayım neyse kızlar gene gelirim bide listeye beni de ekler misiniz,

2 serophene 3. ovitrelle vuruldum 6 aydır istiyoruz 1 buçuk senelik evliyim...bat sat ne bilmiyorum:) 27 sinde bitti adetim bu kadardı galiba:)

hayırlı olsun canım cok fazla yumurtan olmuş inşallh tutar doktorlar ikiz üçüz diyo ama bızler bır taneyede razıyız benım doktorumda üçüz olabılır dedı bakalım görucez bu ayda boş cıkcakmısım gıbı gelıyo ama artık hayırlısı

yaa çok fazlada yemıyorum aslında ilaçtan türüdür..ilaç kullandıgımdan berı 4 kıloya yakın kılo aldım..benımde kalcalarım aldı basını gıdıyor ewalla..

sağol canım evet ya ev resmen inşaata döndü. bizimki mecburi tadilat oldu aslında banyomun gider borusu patlamıştı. bugün tamamen bitecek inşallah ama bi dünya iş çıktı başıma..bütün kalbimle inşallah olur diyorum senin içinde benim içinde..aahh bi olsa (hayırlısıyla tabi) 2 kurban kesicem valla.

anladım canım kolay gelsin olsun banyon tertemız olucak işte..şimdiden bu sıkıntıları atlat sonra bebişe hamıle kalınca temız temız oturursun inşallah...aminnn kuzummm ahhh ahh hayırlısıyla olucak inşallah...

slm canım..oo baya yumurtan olmus canım sen klomenmı kullanıyordun iğnemi..inşallah canım hayırlısıyla olsunda bır tane olmus ıkı tane olmuş fark etmez...listeyede hemen eklıyorum senı..bat beklenen adet tarıhı sat son adet tarıhı oluyor canım:34:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​14 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 şubat[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]AYETEL
KÜRSÜ
(10ADET)
[/TD]
[TD]KENZÜL-ARŞ
(10ADET)
[/TD]
[TD]İSMİ AZAM
(10 ADET)
[/TD]
[TD]MERYEM
SURESİ
(1 ADET)
[/TD]
[TD]HZ.
ZEKERIYANIN
DUASI (10 ADET)
[/TD]
[TD]oKUNANLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]bbbz:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]okunup bağışlandı..:34:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen[/TD]
[TD]brsn61:92:[/TD]
[TD]:34:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatice[/TD]
[TD]talhaaam:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar[/TD]
[TD]matarani:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu[/TD]
[TD]burcu_87:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]okunup bağıslandı..:34:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alime[/TD]
[TD]zynepe:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nuray[/TD]
[TD]elmase:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşegül[/TD]
[TD]trnaysgl:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanur[/TD]
[TD]MEVANURRRR:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]karanfillll:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlarr varmı listeye eklenmek isteyen...bilgilerinizi bütün boşlukları doldurarak yazarsanız listeye dahil olabilirsiniz...listedekilerde bilgilerinizi güncelleyiniz şekerlerr

​ayşegülcüm nasılsın güüne az kalmış..heycanlı bekleyış deam edıyor..belirtilerinden bende umutlandın inşallah guzel haberı verıp bızlerıde kendınıde sevındırırsın..canım benım artık ıyı haberler duymak ıstıyoruz..

​ayşegülcüm nasılsın güüne az kalmış..heycanlı bekleyış deam edıyor..belirtilerinden bende umutlandın inşallah guzel haberı verıp bızlerıde kendınıde sevındırırsın..canım benım artık ıyı haberler duymak ıstıyoruz..

iyiyim canım sen nasılsın doğru düzgün bi belirtım yok canım ya normalde iğneden sonra göguslerım falan cok acırdı bu ay tık yok heran adet olacakmısım gibi gelıyo canım ya inşallh canım guzel haber verırım hepimize moral olur :16:

iyiyim canım sen nasılsın doğru düzgün bi belirtım yok canım ya normalde iğneden sonra göguslerım falan cok acırdı bu ay tık yok heran adet olacakmısım gibi gelıyo canım ya inşallh canım guzel haber verırım hepimize moral olur :16:

​bende ıyıyım canım bugun temebellıge vurdum iş yapmadım hıc yan geldım yatıyorum...belirtilere takılma kuzum..inşallah valla biz senden çok ıstıyoruz ıyı habereler duymayı..olmzsad sakın uzulme zamanı gelmemiş demektir..her ne olursa olsun sen yınede ıkı duruma hazırl kendını uzulmenı ıstemem..

​bende ıyıyım canım bugun temebellıge vurdum iş yapmadım hıc yan geldım yatıyorum...belirtilere takılma kuzum..inşallah valla biz senden çok ıstıyoruz ıyı habereler duymayı..olmzsad sakın uzulme zamanı gelmemiş demektir..her ne olursa olsun sen yınede ıkı duruma hazırl kendını uzulmenı ıstemem..

ben kötusune hazırladım kendımı canım ya ama yınede insn üzülüyo ya heray aynı sonu yasayacagımızı bıle bıle üzülüyoruz işt bakalım canım hayırlısı dıyelım artık ya

​kolay gelsin canım ewde tadılt işi çok zordur..ortalık karmakarısık olur çok sınır bısey...anladım canım bencede o şekilde yap...benımde 1 ay sonra annemın senesı var evımde yapıcam kuran..tbzndan mısafırlerde gelıcek..onlar gıttıkten sonra bı tüp bebek merkezıyle görüşücem ona göre ne yapıcagıma karr verıcem işte..ahh ahh bu sürede hani gelse mucizelerimiz..adağımız var eşimle hemen kurban keserim wallaa..

birsen kanal 7 de ikbal'e bir doktor geliyo hiç gördünmü çok güzel anlatıyo bu tedavileri falan tüp bebek merkezleri var herhalde onuda bir araştır istersen

ayşegül seni doktorun hiç çağırdımı yumurta çatlamış mı diye kontrol için

Back
X