maşallah bebişlere muhteşem isimler bulmuşsunuz..ee nasılsınız nasıl gidiyor batlar yumoşlar..![]()
hoşgeldın canım evet bebışlere isim bulduk nasıl olsun batları beklıyoruz sen nasılsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bebişlere muhteşem isimler bulmuşsunuz..ee nasılsınız nasıl gidiyor batlar yumoşlar..![]()
hoşgeldın canım evet bebışlere isim bulduk nasıl olsun batları beklıyoruz sen nasılsn
bende iyiyim canım ne olsun yumurtlama günlerini kovalıyorum..silkeletiyorum ateş ölçüyorum..işte böyle..ee bunları yap birde bebek fikrini kafadan söküp at kolay mı![]()
bol bol silkelet canım ben bı ara cok takılıyodum ates ölçme yöntemıne artık ölcmuyorum inş. tutturursun bebek fıkrı bız hamle olunca kafamızdan bıraz sılınır rahtlmış oluruz![]()
ne bılım canım ya 3 tane kalıtekı yumoşum vardı ya bıraz ümitlıyım dıger taraftanda ne olursa olsun sonu hüsran oluyo dıyorum ne düşünecegımı bilemedım anlayacgın :44:
3 aydır eteş ölçüyorum yumurtlama günlerim ama ateşim gala düşük..yükselmedi..artık nasip kısmet..geçen ay hsg çektirdim bu ay da kendime tatil verdim önümüzdeki ayda klomen ve ovitrelleye devam..olursa olur olmazsa ne yapalım artık..
hu huuuuuu kızlar nereye kayboldunuz ya ben sıkıntıdan bebek isimlrıne bakıyorum ya bırgun cocugum olursa koyarım şimdıden bakem![]()
benim adımı koy ne olacakkkkkkkk
eyilik senden ne haber..karnım agırıyor yaa yıne bir hafta öncemı hastalanacam nedır bılmem..gunlerımde karıstı bırbırıne...hmm sağol tatliş verdiğin bilgi için..tamam canım ben gıdınce hepinizi bilgilendiricem topıgımızın tüp anasıda ben olcam
anamııı oldu olacak bizim anamız olll...kız bakalım hamile olsak konuşmalrımız nasıl olacak sor kaç embr.saklama yerleri var fiyatlara takılma iyi olsunda her yerde aynı vala arada 500tl oynar
​ewt cnm soylemekte fayda var..bı tanıdıgın 4 sene cocugu olmadı..bır suru tedavıler takıpler hıc bıseyı yoktu..doktor stresten olmuyor demıs oda psikloga gıtmiş ondan sonra bı kac ay ıcınde kendılıgınden hamıle kalmış..benımde tek tüp sorunum olmasa bende gıderdım..çunkı her ne kadar takmıyorum etmıyorum desmde bılınc altım bebek dusuncesıyle dolup tasıyor
olur gıs koyarım severım ben zeynep zehra isimlerını ama mira buldum netten hoşumada gdıyo eskıden berıde aklımdaydı hep nirada vardı bıde![]()
kızzz çok güzel ama sanırım erkek olacak sende ha haaa kınal ismide güzel mira nirada güzek kızzzz asel nasıl
bilmemem hep eskıden berı kızım olur dıyodum ben miranın anlamıda guzel ''okyanusta yunuslara yol gösteren yıldızın adı'' ymış asel de guzelmış gıs sen asel mı koycan![]()
olursa şayet asel olsun istiyorum yada kınal sence hangisi ama mirada güzelmiş anlamı hele çok güzel
asel olsun ya daha guzel geldı bana canım ya bebişlerın isimerıde hazır ama kendılerı yok daha yaa![]()
ikimizinkide 4 harfli ya bir test tutsaydın keşkeeeeee
evde yoktu canım ya dışarıya cıkmasıda zor geldı boşver gun kaldı zaten hem negatıf cıkar zaten emınım test benı sevındırecegıne üzer şimdi
hu huuuuuu kızlar nereye kayboldunuz ya ben sıkıntıdan bebek isimlrıne bakıyorum ya bırgun cocugum olursa koyarım şimdıden bakem![]()
olursa şayet asel olsun istiyorum yada kınal sence hangisi ama mirada güzelmiş anlamı hele çok güzel