Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off çok geçmiş olsun, insan düşünemiyor bazen.
beklemedeyim.. 4 gün kaldı.. ilk ilaç ve iğne denememiz , o nedenle çok takmamaya çalışıyorum.. 1 yıldır deniyoruz.. yaş 33.. bir de 2,5 sene vajinusmus illetiyle uğraştım.. yılmıyorum yendim tabiki eşim sayesinde.. o yüzden hayırlısı ...
beklemedeyim.. 4 gün kaldı.. ilk ilaç ve iğne denememiz , o nedenle çok takmamaya çalışıyorum.. 1 yıldır deniyoruz.. yaş 33.. bir de 2,5 sene vajinusmus illetiyle uğraştım.. yılmıyorum yendim tabiki eşim sayesinde.. o yüzden hayırlısı ...
ben yemek molası veriyorum kızlar.
ben de 30 oldum, tabi yaş ilerledikçe insan ekstra stres oluyor; ama hayırlısı işte. umarım ilk ilaç işe yarar.
benimde ilk ilaç ilk iğnem canım inş. müjdenide bizlerle paylaşırsın benim arkadaşımda 3 yıl vajinusmusla uğraştı hatta tam yenemeden hamile kaldı ve normal doğumda yaptıramadı sezeryanla doğurdu :)
darısı isteyen herkesin başına.. Allah görüyor halimizi.. doğuda millet pıt pıt doğuruyo.. ne ilaç ne iğne.. insan sinir oluyo ya![]()
ne bakım ne özen dimi ya az önce bende bunu düşündüm
aynen yaa.. her sene gelişine hamile kalıyolar.. anlamadım walla .. biz de meteliğe kurşu atalım :) habire karavana![]()
ben de 30 oldum, tabi yaş ilerledikçe insan ekstra stres oluyor; ama hayırlısı işte. umarım ilk ilaç işe yarar.
21 şubat ctesi 12 de vuruldum ovitrelle.. salı da progestana başlattı.. bugün gece bitiyo o ilaç da.. 4 güne regl olmam gerek.. inş olmam :)
21'i perşembe yahu :) ben de o hafta cts vuruldum igneyi.. cok korkuyorum heran kırmızı görücem diyebikaç gündür gögüs uclarımda sızı var ama regl olmadan önce de aynı şey oluyo.. belirti olarak göremiyorum. sen ne zaman test yapacaksın? cts sabah yapsak, çıkar mı acaba?
23 şubat yaa.. kafa karışık malum..walla ben reglim gecikirse yapıcam.. önceden yapmam.. hayal kırıklığını erkenden yaşamak istemiyorum anlayacağın
haftasonu geçsin diyorum ben, ne dersin
![]()
ben cts sabah yapayım diye düşünmüştüm. Benim adetten 2-3 gün önce kahverengi lekelenmelerim başlar, o başlamazsa yapayım diyorum. Başlarsa zaten bir sonraki ayaHer adet öncesi tuvalette peçete analizine başlıyorum maalesef.. Bugün toplu ignenin başı kadar bir kahverengi nokta gördüm. herseyden olmuş olabilir ama moralim bozuldu yine de
![]()
sonuç olarak yarın da temiz geçerse cts sabahtan yapalım BATdaş :)