ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar eltiminkinden yazıorum ordayım kan tahlilini 2 :30da alcam testi koyuyorum bide siz söylyin hamilemiyim ben ayşegülll:1:

heeee canım eltin olduğunu biliyorummm bizede dua ett kızzz çizgi naılda güzel görünüyo seni seniiiii hamilesinnn tabiiiii kız gözünün gördüğüne bile inanmıyosun

merhaba arkadaşlar bu ay yine olmadı benim malesef çoğumuz gibi :( beni de listenize eklermisiniz dua listesine de girmek isterim. İnşallah Allahım kabul eder dualarımızı. bbbz sanırım sen ekliyosun konu senin :) malesef benim çikolata kistimden dolayı olmuyor. 2 yıldır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz. 1 klomen 1 ovitrelle kullandım. bugün ilk adet günüm 29 yaşındayım başka bilgi gerekiyomuydu hatırlayamadım. şimdilik bu kadar. inşallah bu ay son beklediğimiz ay olur.

eklıyorum canımm..

şıkıdım şıkıdımmmmm birseeeennnnn ayşegül hamişşşşşşşşş

canımm şimdi geçmişi okuyordum bende harıka bı duyguu bu yaa ayşegülll canımmm çok sewindim kendim hamile kalsam bu kadar heycanla beklerdım...bak bekledın bekledın turnayı gozunden vurdun..inşallah ıkız olur bır kız bır erkek...ayy çokk mutluyumm yaaa bugunn herkesee bende çayy :76:

:66::66::66::66::66::66::66::64: haydi kızlar halay başını ben çekiyorum:1:

:118::118::118::122::122::122:

kızlar eltiminkinden yazıorum ordayım kan tahlilini 2 :30da alcam testi koyuyorum bide siz söylyin hamilemiyim ben ayşegülll:1:

evvet çok güzel bi görüntü evet bence hamilesin baya belirgin çok ta silik değil yani tekrar tebriklerrrrr.

bal gibide hamilesin canımmm:52:..sonuçları al gel anlat bıze ne yaptın:52: nasıl yaptın:52: nasıl tutturdunnn:52: belırtılerın neydııııııııııııııııııı :52:

eklıyorum canımm..

canımm şimdi geçmişi okuyordum bende harıka bı duyguu bu yaa ayşegülll canımmm çok sewindim kendim hamile kalsam bu kadar heycanla beklerdım...bak bekledın bekledın turnayı gozunden vurdun..inşallah ıkız olur bır kız bır erkek...ayy çokk mutluyumm yaaa bugunn herkesee bende çayy :76:

ok canımmmm hep yalandan çay içiriyonnnn nerde yahuuu ben neden göremiyorummm kızzzz yaaa darısı başımızaaaa birseennn ya şu tüplere müplere kalmadan yapsak ben ikiz istiyorum ayşegülde kesin ikiz yapacak ahanda dedimmmm yoksa onun diğer yumurtaları nerde kaldıııı

heeee canım eltin olduğunu biliyorummm bizede dua ett kızzz çizgi naılda güzel görünüyo seni seniiiii hamilesinnn tabiiiii kız gözünün gördüğüne bile inanmıyosun
evet canım rüyada gibiyim ya çok şükür dualarım gercek oldu sızı unuturmuyum hiç sizi içinde dua edıyorum hayıtı için belkıde onun faydası oldu ama dua edın olurmu kan testıde pozıtıf çıksın:16:
eklıyorum canımm..

hayırlısı canım ya saglıklı olsunda tek çift hiç farketmez canım allahım sizlerede nasıp etsın canım:1::1::16:

canım 2.çizgi bayağı belirgin hamişsin gözün aydın.darısıda bizlere inşallah.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​14 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 şubat[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD]10 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

bal gibide hamilesin canımmm:52:..sonuçları al gel anlat bıze ne yaptın:52: nasıl yaptın:52: nasıl tutturdunnn:52: belırtılerın neydııııııııııııııııııı :52:

tamam canım 3 ten sonra evde olurum ozamn haber verırım hıç belırtım yok hayıtla bol bol dua ettım birde silkelettım canım çok güzel bi duygu :16:

evet canım rüyada gibiyim ya çok şükür dualarım gercek oldu sızı unuturmuyum hiç sizi içinde dua edıyorum hayıtı için belkıde onun faydası oldu ama dua edın olurmu kan testıde pozıtıf çıksın:16:

hayırlısı canım ya saglıklı olsunda tek çift hiç farketmez canım allahım sizlerede nasıp etsın canım:1::1::16:

canım bence öncelikle okuduğun duaların sebep olduuu azimle okumuştun ve hayıtında faydası oldu heee bende olmadı öteki aya bende olur inş.kızzzz inş.pozitiftr korkmaaaa allahın izniyle

ok canımmmm hep yalandan çay içiriyonnnn nerde yahuuu ben neden göremiyorummm kızzzz yaaa darısı başımızaaaa birseennn ya şu tüplere müplere kalmadan yapsak ben ikiz istiyorum ayşegülde kesin ikiz yapacak ahanda dedimmmm yoksa onun diğer yumurtaları nerde kaldıııı

ayy kuzumm inşallah bızde yaşarız bu anı ya..şuan ayşegülün yerinde olmak için neler vermezdim walla...mutluluktan ölüyodur kesin canım arkadasım benım inşallah sağ salim bebişlerini kucagına alır..ewt benımde ıcıme ıkız dıye doguyor bı elde ıkı tane yapcak kurtulcak ohhhhhh:32:

biiirrsseeeeeennnnn bende istiyorummmm benimde karşımda o ikonlar olsun önümm boş kalmışşş yaaa bana ne ayşegüle üfledim hamile kalldııııııııı

ayy kuzumm inşallah bızde yaşarız bu anı ya..şuan ayşegülün yerinde olmak için neler vermezdim walla...mutluluktan ölüyodur kesin canım arkadasım benım inşallah sağ salim bebişlerini kucagına alır..ewt benımde ıcıme ıkız dıye doguyor bı elde ıkı tane yapcak kurtulcak ohhhhhh:32:

ben takla atarımmmm sen ne diyorsun bu ay yine aşılama yapacam valla ne yapim denim birazzz heee canım ikiz istemezdi pek ayşegül kesin ikizdr yoksa yanlışmı hatırlıyorum gördüğüne bile inamıyor bizde kesin öyle olacaz

biiirrsseeeeeennnnn bende istiyorummmm benimde karşımda o ikonlar olsun önümm boş kalmışşş yaaa bana ne ayşegüle üfledim hamile kalldııııııııı

olacak inşallah canım senınde ıyı haberlerını alıp halay çekcez söz sen hamıle kal sende herkese tatlı ısmarlıycam
:52:..yawrum bu arada dualarda işe yaradı..walla ben dua ederken cok ısteklı dua ettım senı ayşegül ayy nee guzell yaaaa yaaa yaaa bendee ıstıyorumm bendeee bendeeeeeeeeeeeeeee:122::122::122:

kızz zeynoş senın nıye lıstede bılgılerın guncel değil çıkartıyımmı senı heee :41::9:

vallahi seni yormak istemedim hep bakıyorum 1de aşılamam var boş diye vereyimmi sat19 bat 21 ayın 3de iğnemi yaptımmmmm kızma bana ne olur

olacak inşallah canım senınde ıyı haberlerını alıp halay çekcez söz sen hamıle kal sende herkese tatlı ısmarlıycam
:52:..yawrum bu arada dualarda işe yaradı..walla ben dua ederken cok ısteklı dua ettım senı ayşegül ayy nee guzell yaaaa yaaa yaaa bendee ıstıyorumm bendeee bendeeeeeeeeeeeeeee:122::122::122:

ayyy allah canını almasın sana ikiz bebek versin beni güldürdün yok yemek ısmarla:3::3::3:yeniden dua listesi yapalım bu sefer çok dua olmasın okuyamayanlar oluyor sırayla hergün birine okuyalımmmm heeee canimmm bende istiyorummmm birsen bendeeeee bendeeeee

vallahi seni yormak istemedim hep bakıyorum 1de aşılamam var boş diye vereyimmi sat19 bat 21 ayın 3de iğnemi yaptımmmmm kızma bana ne olur

kızdırmaa benı konu sahıbı o nezaman hastalancak bllı degıl..listeye gore bakıyorum kımın yaklasmıs kıme daha cok var...bu arada kızz zeynoş bu gece bende enterasan bı ruya gördüm..erkek kuzenım bana süpriz kolye getırmıs..kutuyu bı acıyorum cok guzel bı altın kolye ortasında da kocaman bır pırlanta hemen takıyorum çok begenıyorum yorumla bakayım
:52:

Back
X