takıp edıyorum canım etmezmıyoım bakalım artık bebışım gıbı onunda vaktı vardır belkı ama cok pahalı gercekten bıde kalarıferlı olmadı halde bu fıyat![]()
gerçekten pahalı valla allah yardım etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takıp edıyorum canım etmezmıyoım bakalım artık bebışım gıbı onunda vaktı vardır belkı ama cok pahalı gercekten bıde kalarıferlı olmadı halde bu fıyat![]()
akşam ben erkenden uyudum konuşmadım bizimki geldi kalk canım günleri kaçırmaylım keçi boynuzuda yedim hadi dedibenimde zaten elim mahkum kaçırmadık yani ama benim çok ağrım oluyo ya hiç olmamıştı böyle ilişki sırasında afedersiniz ama tuvaletimi yaparken birde oturunca sağ tarafta soltarafta ağrıyo niye acaba bu seferde benimkilermi kist oldu yoksa daha çatlamadımı çatlamadıysa hala şans var
sağol canım ya inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür![]()
akşam ben erkenden uyudum konuşmadım bizimki geldi kalk canım günleri kaçırmaylım keçi boynuzuda yedim hadi dedibenimde zaten elim mahkum kaçırmadık yani ama benim çok ağrım oluyo ya hiç olmamıştı böyle ilişki sırasında afedersiniz ama tuvaletimi yaparken birde oturunca sağ tarafta soltarafta ağrıyo niye acaba bu seferde benimkilermi kist oldu yoksa daha çatlamadımı çatlamadıysa hala şans var
sağol canım ya inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür![]()
canım korkma kız kist değildr allah korusun ağrı yapan başka bi kist hem o kadar çabukta kist oluşmaz canım benim takma yolla devam benden herkese burdan selam
canım bende silkeletırkencok asırı agrım olmştu bence normal inş. tutar bebışin![]()
inşallah ya allahım inşallah busefer olur artık doktora giderken bırak kocama bile olmadı doktora gidelim demeye utanıyorum bu ay çooooooooooooook istiyorum silkelettiriyorum silkeleniyorum kendi kendine daha güzel oluyo bu seferde olmazsa başka klomen kullanamayız dedi doktor iğneler var 800 e çıkar dedi bizde borç gırtlağa kadar mecbur bırakıcam yada devlet hastanesine gidicem allahım sen çaresiz bırakma ilk önce hiç tatmayanlara yaşat bu duyguyu sonrada bana lailahe illallah muhammedün rasulullah ismin yanındaki isim yüzü suyu hürmetine
[ı] kaç gün geçti eee kandada çıkmadı testte istersen bidaha test tut bazen gecikmelerde olabiliyor[/ı]
canım bende silkeletırkencok asırı agrım olmştu bence normal inş. Tutar bebışin![]()
kızlar bu silkelettirme dediğinz nedir ben bilmiyom ilk defa duydum
ayşegül sen hep iğneden 15 gün sonra adet oluyordun seninki normalmiş 36. saat çatlamış oluyo ben 18 gün sonra oluyorum ya benimki nezaman çatlıyo şu yumurtalar çatlamadan ben çatlıycam valla
canım ben iğneden sonrkı hep 16. gunde oluyodum sende iğneden sonra doktora gıtsen ne zamn catladıgını bullmak için
doktora gitmekten tiksindim ya aklıma gelmedi değil 3 gün yapıp bırakıyoduk ilişkiyi sonra kafamıza göre ama bu sefer hep yapcam adamı bıktırcam ama napalım benim ozaman 3 4 gün sonra çatlıyo diye tehmin ediyorum
inş. Hepinizin önunu acmışımdır![]()
rahmin ters oluşuna takılma.. komşumun da ters ama 4 aylık hamiş.. hem de hemşire.. o daha iyi biliyo böyle şeyleri.. içini ferah tut canım..Allahın dediği olur..
canım benimde rahim ters birtane oğluşum var çok şükür bu engel değil ama benim yumurtlama problemim var ondan olmuyo