ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

mrb canlarımmmm
AYŞEGÜL kızzzz sperm testi var kaç milyon olduğu nasıl biliniyo
PINARCIM çoookkk üzüldüm yemin ederim yazık yzaık ki büyük insanlarda böyle konuşuyo rabbim o sözlerin hatırına belki acırda veriri
NURAY kızzzzz eşin uçursunda dikkat et camdan atmasın bende öteki aya deniycem sirkeletmeyiiiii

Anladım canım, ben yinede bir kaç gün bekleyim, adet olmazsam kan testi yaptırırım o zaman. Ne bileyim moralim çok bozuldu. Bu aydan ümitliydim. Sağolasın. İyi haberlerinin devamını bekliyoruz canım. Sevgiler..

inş. pozıtıfı görursun canım cok teşekkur edrım iyi dıleklerın için:34:

mrb canlarımmmm
PINARCIM çoookkk üzüldüm yemin ederim yazık yzaık ki büyük insanlarda böyle konuşuyo rabbim o sözlerin hatırına belki acırda veriri
NURAY kızzzzz eşin uçursunda dikkat et camdan atmasın bende öteki aya deniycem sirkeletmeyiiiii

onu doktor bılır canım ya testı yaptırdıgınd söyluyo zaten nasıl oldugunu

HATCE kızzzzzzzzzzz sirkelet vala günleri iyi değerlendr yapınnnn
HACII senin kaç günün kaldı kaçıncı günün bugün benimde olmadıııııı bu ay biliyorummm

HACII senin kaç günün kaldı kaçıncı günün bugün benimde olmadıııııı bu ay biliyorummm

iğneden sonraki 13. gün 28 şubatta yaptırmıştım içimde kocaman kacaman umutlar var:16::16: inşallah olur ya

hiç dmedi bende anlamıyordummm sormadımmm normalde değerler varda hangisi sperm sayısı onu bilmiyiiiimmm

valla canım onu bende bılıyorum doktor cok ıyı demıştı bı sen önce yaptırmıştık gecendede yaptıralım dedık doktorum cok ıyı degerlerı gerek yok deyınce yaptırmadık

teşekkür ederim canım bende pko var maalesef olmuyor işte ki ben bunu kabullenip yaza tüp bebek yapmaya karar verdim zaten ama işte bu laflar çok ama çok kırıcı allaha havale ediyorum onları ..iştekiler ayrı bi dert zaten bıkmadan usanmadan ne zaman düşünüyorsunuz deyip duruyorlar kafayı bozacağım

sorma vallahi hep aynı sıkıntılar malesef. bu arada ben kistim için soğan suyu kullanıyrm bilmiyrm bişey uyguluyo musun ama, pko içinde işe yaradığını biliyrm. sen ek bişey yapıyo musun?

silkelitiyom anacım valla adamın silkelemesi yetmiyo sonrada kendim kendimi silkeliyom :9::9::9::9::9::9::9::9:inşallah olur yaa çok dua ediyorum birde bu ay

belirti bilmiyorum yok herhalde ama akıntım sık geliyo birde tuvalete otururken hafif sağ kasığımda batma oluyo bunlar belirtimidir hiç bilmiyorum sen nerden anladın olmayacağını

inş. bu ay tuturursun demirbaşçımmm onlarda belirti ben reglden 9 gün önce koltuk altı ve göğüs ağrımdan birde kasık ağrımdan anlıyorum canımmmm:51::51::51::51:

ayşegülüm hayıtı iğneden sonrada içtinmi ben aldım senden duyunca da birkaç kere içtim birdaha içmedim şimdi içsem faydası olurmu ki

silkelitiyom anacım valla adamın silkelemesi yetmiyo sonrada kendim kendimi silkeliyom :9::9::9::9::9::9::9::9:inşallah olur yaa çok dua ediyorum birde bu ay

kızzzz kocanın yapındamı kendi kendini sirkeletiyosun kesin seninki der benim eşim kafay yedi diye:3::3::3: bende yapicim gelecek ayaaaa:27::27::27:

şu kaynananaları napsak yav valla benimkide geçen gün bana senin 10 sene zaten çocuğun olmadı dedi biz evleneli 10 sene oldu 4 yaşında oğlum var düşün
bilmiyorum canım napmak gerekir açıp bağırıp çağırasım geldi ama yok ne dicem ki:(benm acım bana yetiyor uğraşmayın desem anlamazlar bile:(

böyle şeyler duyunca çok sinir oluyorum ya :47:ağzıma ne gelirse söyleyesim geliyo bir an sabır allahım
sabır evet tatlım başka bişe denmiyor
mrb canlarımmmm
çok zoruma gitti amin canm aminn
sorma vallahi hep aynı sıkıntılar malesef. bu arada ben kistim için soğan suyu kullanıyrm bilmiyrm bişey uyguluyo musun ama, pko içinde işe yaradığını biliyrm. sen ek bişey yapıyo musun?
canım ilaç kullandığım için uygulamadım geçen ay uygulamayı kesin düşünüyordum ama işte serophen kullandm:S

inş. bu ay tuturursun demirbaşçımmm onlarda belirti ben reglden 9 gün önce koltuk altı ve göğüs ağrımdan birde kasık ağrımdan anlıyorum canımmmm:51::51::51::51:

adımı demirbaşa çıkarıcaksın kız herkez gidip bi ben kalıyomuşum burda :1: allah göstermesin çok bekletme yarabbim duy sesimizi

ayşegülüm hayıtı iğneden sonrada içtinmi ben aldım senden duyunca da birkaç kere içtim birdaha içmedim şimdi içsem faydası olurmu ki

valla canım benım duyyugumda adetlıydım zaten bıttı hemen basladım iğneden önce basldım e2 çok yuksek cıktı ben ona baglıyorum iğneden sonra baslama canım önce basla bıraz tadı kotu bn ıyıce ılık yapıp bırden hemen ıccıyodum esımde öle içiyodu

kızzzz kocanın yapındamı kendi kendini sirkeletiyosun kesin seninki der benim eşim kafay yedi diye:3::3::3: bende yapicim gelecek ayaaaa:27::27::27:

o azıcık silkeliyo bırakıyo bide çok gülüyo o yatıyo bende silkeliyom kendimi valla bacaklarım çok ağrıyo ama valla diyodur heralde içinden bana bişey demiyo zaten zavallım ne yapalım desem yapıyo

Back
X