ne güzeller sarı sarı, bebeklere bayılıyorum ya bütün bebekli reklam fimlerini falan nasıl izliyorum bir bilsen
kızzz zaten hep bebekler dikkat çeker bizim dikkatimiz bebişlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzeller sarı sarı, bebeklere bayılıyorum ya bütün bebekli reklam fimlerini falan nasıl izliyorum bir bilsen
teşekkür ederim canım bende pko var maalesef olmuyor işte ki ben bunu kabullenip yaza tüp bebek yapmaya karar verdim zaten ama işte bu laflar çok ama çok kırıcı allaha havale ediyorum onları ..iştekiler ayrı bi dert zaten bıkmadan usanmadan ne zaman düşünüyorsunuz deyip duruyorlar kafayı bozacağım
merhaba kızlar canım çok sıkkın kaynanamlar kısır vs lafı edip duruyorlarmış duyun duyduğumda okadar kötü odum ki içim okadar acıdı ki anlatamam
selamun aleyküm kızlarr nasılsınız
bbbz zeynepçim çok teşekkür ederim canım benim ismimi vermişsin Allah razı olsunn Rabbim hepimizin göbüşünü bebişle doldursun inşAllah senin belirtiler ne alemde ?? ben hala adet olmadım ama bugün yarın olurum :26:
evet bizlerin en hassas konusuna tuz basma bu haklısın bitanemcanım benim bence kendini bilen bi insan böyle düşünmez sen canını sıkma gerçekten üzülen biri varsa bu bizleriz zaten çocuğu olmayan ona kavuşmak isteyen bizleriz kim bizim kendimiz için istediğimizden daha çok ister ki zaten içimiz yanıyo cayır cayır bide böyle sözlerle kendini kahretme boşver insanlar ne derse desin Rabbim onları hidayet etsin insanınn yarasına tuz basıyolar(
canım sen onları allaha havele etmekle en ıyısını yapıyosun duyma kendılerınden utanmalrı olsa bunu soylemezler bu kımsenın elınde olan bısey takdırı ılahı ol deyınce olur bugun oyle bı olayla karsılastmkı kadının bırı rahım kanserı buralardan uzak ınanmıycaksın ama tuylerım dıkendıken oldu kadın kanserlı bı halde 3 cocugunu dogurmus ve kurban oldugum allah kadında kanserden esr kalmamıs allahım sen neler kadırsın butun gun sersem gıbı gezdım bunu duyunca ınanamadım ve ınancım umutlarım bı okadar daha artı rabbıme sukurler olsun cıkmadık candan umut kesılmıyomuş her serde bı hayır varmış
merhabalar bende tefriceye katılmak istiyorum az yazıyorum sizlere çalışıyorum çünkü ama hergün okuyorum yazdıklarınızı.
zaten bu ay olmazsa 4-5 ay ara vereceğiz biz(doktor kararı biraz). ama o arada da katılırım tedaviye ara versemde. burayı okumadan duramıyorum artık.
ya bende duaya katılırım demiştim ama 3 er günde yetiştiremem çalışıyrm eve gelincede iş güç az bi zaman kalıyo aksatmak istemem artık kendi çabamla okurum sizide anarım inşallah.
Rabbim şifa versin cnm benim kendine dikkat et sen bize çok lazımsın
benide ekleyin diycektim zaten eklemişsiniz Allah razı olsunnn adetliyken de okunur abdestsizde ama abdestli okunursa daha iyidir tabi canım
merhaba kızlar canım çok sıkkın kaynanamlar kısır vs lafı edip duruyorlarmış duyun duyduğumda okadar kötü odum ki içim okadar acıdı ki anlatamam
selam kızlar salı doktorumu değiştrip başka doktora gittim oda kısır değilsin ama sen doktoru görme unut daha kolay hamile kalırsın dedi klomen verdi yumurtalarım zayıftı braz yarın başlıcam bu sefer olur inşallah ayşegülede çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin ayrıca dualara eklerseniz sevinirim bilgilerimi veriyim adım zeynep samsunda yaşıyorum yaş 36 3 klomen 1 çatlatma iğnesi kasımda başladı tedavi bekliyorum hepinizi öpüyorum <3<3
zeynepçim bugün yazmıştım görmedin heralde çok çok tşk ederim ismimi yazdığın için
Birsen bugün yok galiba bende bi kaç gündür doğru düzgün giremiyodum misafirlerim vardı yatılı bugün gittiler
Kizlar karbonat testime hamileym ne olur bi deneyin aysegulll kiz sen hamilesin bi yap bakayim ne olcak lutfen birileri yapsin ayyy nasil haycanlandim
bidaha gözüme görünmeeeeeeee kaybol şimdi açıksın cevap yazmıyon köpürmedi karbonat altta kaldı canımmmmmmm