ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar liste iyi de niye başlamıyonuz yaa tutturamıycam sizin yüzünüzden :16::16::16::16::16:canlarım benim 500 oldu inşallah devam etcem

kuzum yaa nıyeteler bellı oldumu nazaman bagıslama yapılsada fark etmez kuzum..cnm kızları beklıyorum mecbur sonradan lısteye ekleme olmıycak..daha gelen olmıycaksa yarın başlarız..

kız v

yok camım görmemişim valla önemli değil canım daha önceki listedede istemiştn ordan hatırladım canım
birsen hep gezmede zaten evde durduğu yok gönderme buda
10 günüm zaten bu ayda çoooktan belirtiierm çıktı olmadı yaa senin kaçıncı günün oldu varmı belirti
[

yaff kuzenım geldi onla diğer kuzene gıttık bebiş sewmeye...çok tatlı olmuş bizim kuzuş yaa:52:

kızz o nasıl bi test öyle...ayy inşallah hamilesindir cnm :16:

ayyy ınş.temız bı plastıgın ıcıne ıdrarını yapıyosun uzerıne bı tatlı kasıgı kadar karbonat dokuyosun eger kopurur kabarırsa hamılasın dıbınde kalırsa degılsın bende kk da okudum meraktan denedım ne yapyım caresız kalınca aslında mantıken sacma gelıyo cunku ıdrar asıtlı kabarması normal ama ben su ılede denedım hıc bısey olmadı kabarmadı ne bılyım bacım ınş.bu test dogrudur bunda bıle bu kadar heycan yapıp mutlu oldum gercegını dusunemıyorum artık hafta sonuna kadar regl olmasam hala bıdaha kan testı yaptırcam belkı bı yanlışlık falan yapmışlardr

ayyy ınş.temız bı plastıgın ıcıne ıdrarını yapıyosun uzerıne bı tatlı kasıgı kadar karbonat dokuyosun eger kopurur kabarırsa hamılasın dıbınde kalırsa degılsın bende kk da okudum meraktan denedım ne yapyım caresız kalınca aslında mantıken sacma gelıyo cunku ıdrar asıtlı kabarması normal ama ben su ılede denedım hıc bısey olmadı kabarmadı ne bılyım bacım ınş.bu test dogrudur bunda bıle bu kadar heycan yapıp mutlu oldum gercegını dusunemıyorum artık hafta sonuna kadar regl olmasam hala bıdaha kan testı yaptırcam belkı bı yanlışlık falan yapmışlardr

canım bu testi yapanlar adetleri kaç gün geçince yapmışlar erken yapsanda oluyomuymuş bende yapsammı acaba

birsen ben dua listesinde olamıycam beni çıkar
neden olamıyorsunnn canmm
Ayyyy ben hamisim ozaman kizzzzz cok guldum buna ama meraktan denedim hakkini helal et sanada denettim

helal olsun canımmm gece hamile teyzemede yaparmısın dedim onda karbonat yokmuş kabartma tozu olmazmı diyodu kız kaç günün geçti teyzeminde ne idrarda ne kanda gözüktü adet söktürücü bile kullandı 3ay boyuncaa adet görmedi dr.gitti hamile olduğunu öğrendiğinde 3 aylıktı hiç bilmiyodu bile

ayşegül burcu hamile kaldı gitti bizi unuttu sen bari unutma ha:20::20::20::20::20:

kızzzzzzz evet ya ayşegül gitse unutsa bizi ben hamile olduğunu öğrendiği gün bile dedim bizi bırakma diye gitmezzz yaaaa
kızlar ben hıç bırakırmıyım sızı ya siz benım arkadaslarım ggıbı oldunuz hatta daha fazlası :1:
Kizlar karbonat testime hamileym ne olur bi deneyin aysegulll kiz sen hamilesin bi yap bakayim ne olcak lutfen birileri yapsin ayyy nasil haycanlandim

canım ben onu denemıştım daha önce hamıle degıldım ama köpurdü eltıme yaptırmıştım o da hamıle degıldı köpürdu yanı idrardakı asıtle alakalı kızlar cokta kendınızı kaptırmyın bınde bır dogru cıkıyomuş:34:

kızlar ben hıç bırakırmıyım sızı ya siz benım arkadaslarım ggıbı oldunuz hatta daha fazlası :1:

canım ben onu denemıştım daha önce hamıle degıldım ama köpurdü eltıme yaptırmıştım o da hamıle degıldı köpürdu yanı idrardakı asıtle alakalı kızlar cokta kendınızı kaptırmyın bınde bır dogru cıkıyomuş:34:

merak işte çaresizlik herşeyi yaptırıyo insan mantıklı hareket edemiyo dün aksam o testi yapınca çok sevnmiştim kendi kendime heycanla sabah bi test aldım yaptım belki doğrudur diye bişey yok yine eeee ozaman ben neden hala regl olamadım

merak işte çaresizlik herşeyi yaptırıyo insan mantıklı hareket edemiyo dün aksam o testi yapınca çok sevnmiştim kendi kendime heycanla sabah bi test aldım yaptım belki doğrudur diye bişey yok yine eeee ozaman ben neden hala regl olamadım

haklısın canım caresızlıkten bende yapmıştım acaba dogrumu dıye zorla esımede yaptırdım ondda köpurdu ozamn esımde hamıle:1: doktora gıt canım ya kan tahlılı yaptır :26:

neden olamıyorsunnn canmm

helal olsun canımmm gece hamile teyzemede yaparmısın dedim onda karbonat yokmuş kabartma tozu olmazmı diyodu kız kaç günün geçti teyzeminde ne idrarda ne kanda gözüktü adet söktürücü bile kullandı 3ay boyuncaa adet görmedi dr.gitti hamile olduğunu öğrendiğinde 3 aylıktı hiç bilmiyodu bile

canım benm baya bi geçti olsa cıkrdı testlerde yok bişey yine milletin daha regl günü gelmeden yapıyo çıkıyo başka bir sorun var heralde c.tesi dr.gitcem inş.yine mutsuzluk ve depresyon moduna girdim olmuyo bi türlü ben hiç anne olamıycam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benm baya bi geçti olsa cıkrdı testlerde yok bişey yine milletin daha regl günü gelmeden yapıyo çıkıyo başka bir sorun var heralde c.tesi dr.gitcem inş.yine mutsuzluk ve depresyon moduna girdim olmuyo bi türlü ben hiç anne olamıycam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haklısın gelde düşünme ya adetlaerinmi düzensizleşiyo ne illa var bir sorun ama ne çıkmadığına göre demek ki hamile değilsin demek oluyo

gözümmm sende buraya uğra arada bekle bizde bi kaç aya hamile kalacaz yola hep beraber devam edecezz nasılsın canımmmm

valla canım pcyı acar acmaz ilk buraya ugruyorum zten inş. canım ya hep beraber buyuturuz bebişlerı iyiyim canım sen nasılsın:16:

bende iyiyim ne olsun kız ekşimi tatlımı yiyiyosun tiksindiğin birsey varmıııı

valla canım şimdilik herseyı yıyrum daha ayırt ettıgım hiç bişey yok cok obur oldum 49 kiloyla hamıle kaldım bkalım kaçla dogurcam böyle gıderse cok alırım :1:

valla canım şimdilik herseyı yıyrum daha ayırt ettıgım hiç bişey yok cok obur oldum 49 kiloyla hamıle kaldım bkalım kaçla dogurcam böyle gıderse cok alırım :1:

kızzzzzzzz 49 kilomusunnn ay inanmıyorum zayıf vede cılız senin göbekte çıkmaz öyle çubuk kraker seniiii inş.çok kilo lırsın doğumdan sonrada 60 kiloda durursun ben gittikçe alıyorum balina olacammmmm kıskandım kilonuuu

kızzzzzzzz 49 kilomusunnn ay inanmıyorum zayıf vede cılız senin göbekte çıkmaz öyle çubuk kraker seniiii inş.çok kilo lırsın doğumdan sonrada 60 kiloda durursun ben gittikçe alıyorum balina olacammmmm kıskandım kilonuuu

ama göbegım cıkıyo canım ya bu verdıgım kılom bekarken 45 dım bakalım kac kılo alcam şimdilik alamışım daha dıkkat et canım ne kadar zayıf hamıle kalırsan o kadar iyi:1:

Back
X