ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar bugün çatlatma iğnemin 12.günü az önce gebelik testi uyguladım 2.çizgi silik çıktı iğnenin etkisinden olabilir mi

sağol canım inşallah öyledir daha kan testi yaptırmadım bu tedaviyle dış gebelik olma ihtimali var hher ne kadar aklıma getirmek istemesemde

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun:9 kacıncı denemeydi ve hangi günlerde ilişkiye girdiniz merak ettim. biz de çalışmalara başladık klomen kullanıyorum da

iİLK HAMİŞİMİZ BURCUYDU BİZ SANDIKKİ BİZDE YOLCUYUZ
GİTTİ EYLÜL TOPİĞİNE 2AYDA BİR GELİR :23:
:23::23:
BEKLEDİK BEKLEDİK 2.HAMİŞ PELİNDİ
SONRA BAKTIM BAŞKA TOPİKTE SİLKELENİN DEDİYDİ:53:

:53::53::53::53:
AYLAR GEÇTİ GEÇTİ 2012
BİZ BEKLEDİK GELMEDİ HAMİLELİK HABERİ
DUA ETTİK YALVARDIK ALLAHA
AMİN DEDİK AĞLADIK GÜLDÜK
MEĞER UĞURUMUZDU 2013
BAŞLADIK KÜRLERE MÜRLERE
BİRDE BAKTIK BİRİ HAMİLE
KİMDİ GELEN TABİKİ UĞUR BÖCEĞİYDİ GELENN:39:
:39::39::39::39:
SEVİNDİK AĞLADIK BUNU HEP BİRLİKTAE KUTLADIK
KİMİ HALAY ÇEKTİ KİMİ DUA İSTEDİ:64::64::64:
UĞURSUZLUK GİTMİŞTİ ARTIK BURADAN BİRDE BAKTIK
BİR TANE DAHA YARATTI YARADAN
GELEN SERVET RUMUZLU ARKADAŞTI
GEBELİK ÇIKMIŞ TESTEE KENDİSİ ŞAŞMIŞTI:32:
:32::32::32::32:
ÖNÜMÜZ AÇILDI DERKEN SEVİNİP MULU OLMUŞTUK:9:
:9::9::9::9:
PREGYNMİ NE İĞNESİ SEVDALISI DOKTORA İLLA ONU İSTEMİŞTİ
BİRDE BAKTIK Kİ ÜÇÜNCÜMÜZ HAMİŞTİ
ALMIŞ RANDEVUYU ADET OLACAM DİYE AYIN DÖRDÜNE
ALLAHIN İZNİYLE O TARİHTE KESESİ GÖRÜNE :52:

:52::52::52::52::52:
RABBİM BAĞIŞLSASIN BEBİŞLERİNİ HEPSİNİ DARISI BİZ KIZLARIN BAŞINAAAA

kızlar bugün çatlatma iğnemin 12.günü az önce gebelik testi uyguladım 2.çizgi silik çıktı iğnenin etkisinden olabilir mi

bende tam bilmiyrm ama iğne ve ilaçlar beta hcg salgılıyomuş ondan çıkabilirmiş ama 12. gün etkisi tam gitmişte olabilir. sen 2 gün sonra tekrar dene o zaman kesin olur. benimde 11. günüm valla hep düşünmeyeceğim diyrm ama 2-3 gündür kasıgımda ara ara ağrılar oluyo yürürken bazen oturup kalkarken. nedir bende bilmiyrm acaba mı diyrm. ama 14. günden önce yapmayacağım. sen de tekrar yaparsın inşallah olmuştur yeni hamilemizde sen olursun :)

zeyno kızz dün yazdıklarına öldüm gülmekten bu ne hafıza bacım önünde saygıyla eğiiyorum:32::32::32::32:

[ı]kızz hiç sorma dün iki kişiyi atlatmışım tansiyonum şekerim çıktı vallahi arada atlamışım canları kızmadılar bana sonra ikisine çoook güzel sürprizimmmm var aklıd planlarım var bu ay çok mutluum tedavi yok stres yok sanki o yolun yolcusuyum bebeğimmm sen hep gül sana bu yakışır tatlımmmm benimmmm:29::29::29::29::29:[/ı]

AYLAR GEÇTİ GEÇTİ 2012
MEĞER UĞURUMUZDU 2013
BAŞLADIK KÜRLERE MÜRLERE
BİRDE BAKTIK BİRİ HAMİLE

amiiiiin darısı hepimizin başına :)

silik pembe çizgiyse kalıbı koyarım hamilesinnnn canımbende 8.gün bile çıkmamıştı iğnenin etkisi değil benden billl yavrummm

ayşegülllllllllllll bugün pazar hayırdr ne geziyosun burada
kocan kızmazmı sana

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum. yeni haberler var sanırım kimler hamile öylee:))) ve kaçıncı denemelriydi ve süreç nasıldı merak ettim doğrusu.

ben de bilgilerimi güncelleyeyim SAT 25 mart BAT 25 nisan. çalışmalar başladı 2. klomen ve ovitrelle vurulacağım.
evet canım bazen varsın bazen yoksun araya çok zaman koyuyorsun
üç hamişimiz var
tedavin hayılı olsun canım

sağol canım inşallah öyledir daha kan testi yaptırmadım bu tedaviyle dış gebelik olma ihtimali var hher ne kadar aklıma getirmek istemesemde
aman kuzum bee sen çift çizgi denen o mucizeyi görmüşsün olumsuz düşünme:DD
[ı]kızz hiç sorma dün iki kişiyi atlatmışım tansiyonum şekerim çıktı vallahi arada atlamışım canları kızmadılar bana sonra ikisine çoook güzel sürprizimmmm var aklıd planlarım var bu ay çok mutluum tedavi yok stres yok sanki o yolun yolcusuyum bebeğimmm sen hep gül sana bu yakışır tatlımmmm benimmmm:29::29::29::29::29:[/ı]

yaa sorma gitmedim bu ay doktora iilaç yok gün saymak yok harbi rahatmış:52:

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun:9 kacıncı denemeydi ve hangi günlerde ilişkiye girdiniz merak ettim. biz de çalışmalara başladık klomen kullanıyorum da
canım 3. denememdi iğneyi yaptırdığım günden itibaren 8 gün arka arkaya ilişkiye girdik ıyyy dedik resmen değdi biz öncekilerde doktor 3 gün dedi diye 3 gün yapıp bırakıyorduk bu ay kurtuluşşun yok dedim eşime 8 günden sonra ben pes ettim geç çatlama ihtimali oluyo ben 19. gün adet oluyordum mesala benim geç çatlıyodu yani

AYLAR GEÇTİ GEÇTİ 2012
MEĞER UĞURUMUZDU 2013
BAŞLADIK KÜRLERE MÜRLERE
BİRDE BAKTIK BİRİ HAMİLE

kız sen şaair kesildin başımıza pregnly sevdalısı deme tekrardan söylüyorum tavsiye ederim birşey kaybetmezsiniz hem daha ucuz 10 lira hemde benim pregnly ile 2 denemem oldu ikiside olumlu oldu

karnım ağrıyo belim ağrıyo çoook halsizim millet uyur bu dönemde uykum var uyuyamıyorum bütün bedenim dökülüyo resmen hastamı olcam benim prinç tanesi yapıyor bunu bilemedim

canım 3. denememdi iğneyi yaptırdığım günden itibaren 8 gün arka arkaya ilişkiye girdik ıyyy dedik resmen değdi biz öncekilerde doktor 3 gün dedi diye 3 gün yapıp bırakıyorduk bu ay kurtuluşşun yok dedim eşime 8 günden sonra ben pes ettim geç çatlama ihtimali oluyo ben 19. gün adet oluyordum mesala benim geç çatlıyodu yani

kız sen şaair kesildin başımıza pregnly sevdalısı deme tekrardan söylüyorum tavsiye ederim birşey kaybetmezsiniz hem daha ucuz 10 lira hemde benim pregnly ile 2 denemem oldu ikiside olumlu oldu
kızzzz susss hsta etme beni dua et hamilesin yoksa kızrdımmmm sana :57::57::57::57:
maksat kafiye olsun canım hem biraz abartıda olması gerek

sen beni görünce kaç zeyno aferin sana valla başkalarına günaydın hoşgeldin bana gelince topikte bile durmuyon bilemiyorum artık

karnım ağrıyo belim ağrıyo çoook halsizim millet uyur bu dönemde uykum var uyuyamıyorum bütün bedenim dökülüyo resmen hastamı olcam benim prinç tanesi yapıyor bunu bilemedim
evet canım o yapıyo artık öcümü o alır senden daha bu neki görecennnn kız allah korusun hasta olma

kızzzz susss hsta etme beni dua et hamilesin yoksa kızrdımmmm sana :57::57::57::57:
maksat kafiye olsun canım hem biraz abartıda olması gerek

yok yok senin benle bir zorun var dün saygıyla eğildim ama ikinci bu kafama kafama vuruşun al ozaman sanada:22::22::22::22::22::22:

sen beni görünce kaç zeyno aferin sana valla başkalarına günaydın hoşgeldin bana gelince topikte bile durmuyon bilemiyorum artık
aşşşkkk olsun bak sende hamile kalınca şiir yazdımm şimdide böyle diyosun bana sana yaranamıyorumm
artık bi hafta sonra şiir yazarım intikamımı almazsam sendennn

Back
X