ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Hoşbuldum zeynepcim..telden bakıyorum laptopum bozuk :( ınş güzel haberler verirsiniz ..

gercekten mı canım:1: inş. sizlerde guzel haberlerle gelırsınız :16:
Evet canım o günleri hep okudum sen hamleyim diye sevinçli silik çıktı dediğin anda gözlerim doldu Rabbim bana da nasip et dedim o an :5:
birde benm kaıklarm belim agrıyo ve göğüslerm sızlıyor hastalanacakms gibi ama daha 10 gn var hastalanmama
Canım benim de öyle oluyor ama bugün göğüslerimin sızısı azaldı gibi kasıklarım çok ağrıyor benimde günüme daha var 23ünde
kızlar brsey sorcam bnm daha ilk tedevim ilkinde tutma ihtimali düsükmü
Kişiye göre değişiyor canım o, kimisi ilkinde tutuyor kimisi hiç tutmuyor bünyesine göre değişiyor

meraba arkadaşlar bugün ovitrelli çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm idrarda gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı?

ben kendimi tutamayıp test yaptım negatif keşke yapmasaydım acayip moralim bozuldu . acaba iki üç gün içinde pozitife dönüşür mü hiç umudum yok ama adet de olmadım. :2:
canım seni anlıyorum en az 3 gün sonra pozitifi görme şansın var .benimde dündü adet tarihim sırf tek çizgiyi görmiyim diye bekliyorum

canım seni anlıyorum en az 3 gün sonra pozitifi görme şansın var .benimde dündü adet tarihim sırf tek çizgiyi görmiyim diye bekliyorum

beklemek daha güzelmiş keşke bende bekleseydim neyse artık senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla hamişsindir inşaallah ... dediğin gibi üç gün içinde adet olmazsam tekrar test yapıcam ben senin kadar sabırlı değilim :1:

beklemek daha güzelmiş keşke bende bekleseydim neyse artık senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla hamişsindir inşaallah ... dediğin gibi üç gün içinde adet olmazsam tekrar test yapıcam ben senin kadar sabırlı değilim :1:
canım sende sabrı öğrenirsin benim 1 sene oldu çocuk isteyeli o tek çizgiyi her gördüğümde nasıl olduğumu tahmin edebilirsin artık tek çizgidense kırmızılara razıyım

canım sende sabrı öğrenirsin benim 1 sene oldu çocuk isteyeli o tek çizgiyi her gördüğümde nasıl olduğumu tahmin edebilirsin artık tek çizgidense kırmızılara razıyım
inş. birlikte öğreniriz hamiş olduğumuzu canım ne kadar güzel olur bu arada şuan sabırsızlıkla bekleyen hamiş adayı çok inş. hamiş patlaması yaparız.

benimde bir sene oldu çok zor seni anlıyorum Allah kucağımızı boş bırakmasın bunca yaşadığımız sıkıntıyı unutturak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.

Back
X