senin yeni bri regl tarihin var iğneden sonraki 16.gün :)
yaa bak şunun işine ya ben hiç bilmiyorum bunları Allah verede hamileyimdir de olursa eğer senin dedğin tarihte tatilim başlıyo haftaya bitmiş olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin yeni bri regl tarihin var iğneden sonraki 16.gün :)
canm bide benm iki kez kürtajım var ayın 24 ünü bekliym gnlerde gecmiyo sen kacncıda tuttrdun
canım benım klomenle ovıtrelle denemem oldu 4, 5 kez olmadı ovıtrelle yerıne iğneye gectık 4 ay denedım çok şükür 4.de tuttu
inş. canım sen hiç üzülmeden karamsarlığa kapılmadan müjdeyi alırsın inş.insallah canm rabbim isteyen herkese versn cok korkuyorum olmayacak diye
biliyorum canım telden girdiğini yokluğun fazlasıyla belli oluyor.. inş. canım inş. bizlerde veririz güzel haberler...sen neler yapıyosun ikinci aşılama için gittnmi doktora ?Hoşbuldum zeynepcim..telden bakıyorum laptopum bozukınş güzel haberler verirsiniz ..
inş. canım sen hiç üzülmeden karamsarlığa kapılmadan müjdeyi alırsın inş.
rabbim insallah kucağına almayıda nasip eder hayrlısyla
Evet canım o günleri hep okudum sen hamleyim diye sevinçli silik çıktı dediğin anda gözlerim doldu Rabbim bana da nasip et dedim o angercekten mı canıminş. sizlerde guzel haberlerle gelırsınız
![]()
Canım benim de öyle oluyor ama bugün göğüslerimin sızısı azaldı gibi kasıklarım çok ağrıyor benimde günüme daha var 23ündebirde benm kaıklarm belim agrıyo ve göğüslerm sızlıyor hastalanacakms gibi ama daha 10 gn var hastalanmama
Kişiye göre değişiyor canım o, kimisi ilkinde tutuyor kimisi hiç tutmuyor bünyesine göre değişiyorkızlar brsey sorcam bnm daha ilk tedevim ilkinde tutma ihtimali düsükmü
meraba arkadaşlar bugün ovitrelli çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm idrarda gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı?
Çıkmaz yapmayın boş yere moralinizi de bozmayın ben yaptım çıkmadımeraba arkadaşlar bugün ovitrelli çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm idrarda gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı?
BEN SANMIYORUM ÇIKICAĞINI 16.GÜNÜ yapmanı tavsiye ederimmeraba arkadaşlar bugün ovitrelli çatlatma iğnesinden sonraki 13. günüm idrarda gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı?
BEN SANMIYORUM ÇIKICAĞINI 16.GÜNÜ yapmanı tavsiye ederim
canım seni anlıyorum en az 3 gün sonra pozitifi görme şansın var .benimde dündü adet tarihim sırf tek çizgiyi görmiyim diye bekliyorumben kendimi tutamayıp test yaptım negatif keşke yapmasaydım acayip moralim bozuldu . acaba iki üç gün içinde pozitife dönüşür mü hiç umudum yok ama adet de olmadım. :2:
canım seni anlıyorum en az 3 gün sonra pozitifi görme şansın var .benimde dündü adet tarihim sırf tek çizgiyi görmiyim diye bekliyorum
canım sende sabrı öğrenirsin benim 1 sene oldu çocuk isteyeli o tek çizgiyi her gördüğümde nasıl olduğumu tahmin edebilirsin artık tek çizgidense kırmızılara razıyımbeklemek daha güzelmiş keşke bende bekleseydim neyse artık senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla hamişsindir inşaallah ... dediğin gibi üç gün içinde adet olmazsam tekrar test yapıcam ben senin kadar sabırlı değilim![]()
inş. birlikte öğreniriz hamiş olduğumuzu canım ne kadar güzel olur bu arada şuan sabırsızlıkla bekleyen hamiş adayı çok inş. hamiş patlaması yaparız.canım sende sabrı öğrenirsin benim 1 sene oldu çocuk isteyeli o tek çizgiyi her gördüğümde nasıl olduğumu tahmin edebilirsin artık tek çizgidense kırmızılara razıyım
canım sende sabrı öğrenirsin benim 1 sene oldu çocuk isteyeli o tek çizgiyi her gördüğümde nasıl olduğumu tahmin edebilirsin artık tek çizgidense kırmızılara razıyım