ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selam kızlar..2 gündür doktora gidiyoruz çok kötüyüm..dün lekelenmem olmuştu zaten kontrolüm vardı doktora gittim rahim ağzında kısalma var dedi ayrıntılı ultrason istedi..bu günde onu çektirdik doğruladı doktoru yani her an doğum riskim var ama bebeğim daha çok küçük..kasılmalarım da var..bundan sonra yatarak geçiricem hiç bişey yapmamam gerekiyo..dua edin bana kızlar çok üzgünüm..

selam kızlar..2 gündür doktora gidiyoruz çok kötüyüm..dün lekelenmem olmuştu zaten kontrolüm vardı doktora gittim rahim ağzında kısalma var dedi ayrıntılı ultrason istedi..bu günde onu çektirdik doğruladı doktoru yani her an doğum riskim var ama bebeğim daha çok küçük..kasılmalarım da var..bundan sonra yatarak geçiricem hiç bişey yapmamam gerekiyo..dua edin bana kızlar çok üzgünüm..

Canım çokk geçmiş olsun.Yat yeterki olumsuz bişey olmasın,üzülme Allah bebeğini korusun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

allah yardımcın olsun bol bol dinlen yapacak başka birşey yok malesef dikiş de atamıyolar bende senın gıbı oldum senn sonun bnm gıbı olmasın allah korusun ve kaybettm bnm ıkızdı bırı vajınaya inmişti 1 hafta sancı çektım hastanede yattım sonra dogdu 5 dk yasadılar öldüler şuan tekrar hamıleyım ama yıne kanamm var yatıyorum:24::24: allah yardımcımız olsun acill şifa versin hastaneye yatsan daha iyi olur aslında bakabilecek biri varsa hep kontrol altında oluyosun

as canımmm
allah büyüktür kız inş.allahın izniyle birşey olmayacak allah korusun inş.günü gelince doğurursun yavrucuğunu kısalma nasıl oluyor onu anlamadım rabbim korusun bebeğini

zeynoş nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık varmı belırtı şikayet doktora gıttın mı:34:

zeynoş nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık varmı belırtı şikayet doktora gıttın mı:34:
iyiyim sağol canım sen nasılsın damla bebek nasıl iyimi
bende herşey aynı hafif sanki midem bulanacak gibi oluyorum çarşamba gidecem doktoraaaa bugünde tahlil verdim sonucum 12.gün 639.43mü ne çıktı

bende herşey aynı hafif sanki midem bulanacak gibi oluyorum çarşamba gidecem doktoraaaa bugünde tahlil verdim sonucum 12.gün 639.43mü ne çıktı

iyi olmaya çalışıyorum canım kızım olmadan çok şükür damlada ıyı yakında kavuşacagız aklına getırme canım bulantıyı inş. sakın keyıflı bı hamılelık gecırırsın degerın ıyı yukselmış inş. gittiginizde keseyı görursun hem kac haftalık oldugunu oğrenırsın

a.s canım rabbim senide bebeğinide korusun inşallah sağ salim kucağına alırsın moralini yüksek tut kendine çook dikkat et canım..allah yardımcınız olsun:16::16:

iyi olmaya çalışıyorum canım kızım olmadan çok şükür damlada ıyı yakında kavuşacagız aklına getırme canım bulantıyı inş. sakın keyıflı bı hamılelık gecırırsın degerın ıyı yukselmış inş. gittiginizde keseyı görursun hem kac haftalık oldugunu oğrenırsın
inş.canımmm rabbim artık ayurmasın sizi hep birlikte olun rabbim daim eder damla bebekleee haftası belli canımm yaa dr.ayrımı söyleyecek 8.gün 129falandı şimdide 639 falan olunca çogul gbelitn ümidi kestim değer fazla artmamış

canım nasılsın kan testini tekrarladınmı..başladımı belirtiler inşallah herşey yolundadır..

canım nasılsın kan testini tekrarladınmı..başladımı belirtiler inşallah herşey yolundadır..

yazmışsın cnm görmedim hayırlı olsun tekrar:nazar::nazar:güzel artmış..çarşamba günüde keseyi görürsün inşallah:16::16:

inş.canımmm rabbim artık ayurmasın sizi hep birlikte olun rabbim daim eder damla bebekleee haftası belli canımm yaa dr.ayrımı söyleyecek 8.gün 129falandı şimdide 639 falan olunca çogul gbelitn ümidi kestim değer fazla artmamış

amin canım ya inşallah hepimizin evladını bagışlasın allahım bana tekmış gibi geliyo canım ya tek olsun allahım ona saglıklı uzun ömürler versın inş.:16:

yazmışsın cnm görmedim hayırlı olsun tekrar:nazar::nazar:güzel artmış..çarşamba günüde keseyi görürsün inşallah:16::16:

anammmm bana ikiz ikiz dedilerrr kendimi ikize üçüze dördüze alıştırmıştım kanımca tekiz sağlıklı olsundaaaaa ayolll ama alışmakta fenaaaa bana ikiz diyenler karşıma çıkmasınnn artık benden sonra hamile kalacak arkadaşlarıma allah nasip etsinnnn inşallahhhh

iyiyim canımmmm sen nasılsın karanfltoşummmm
canım belirtim şimdilik yok gibiiii yaeni ya ondan değerim 639.56 12.gün

sağol canım bende iyiyim şimdilik..belirtiler için erken bence bende başlarda pek bişi hissetmedim öyle geçer sandım ama 6.haftadan sonra fena başladı bulantı tiksinme halada hafif olsada devam ediyor..ama kimisinde olmayabilirde..
bakalım bebişler birmi ikimi çok merak ediyom kızz..

anammmm bana ikiz ikiz dedilerrr kendimi ikize üçüze dördüze alıştırmıştım kanımca tekiz sağlıklı olsundaaaaa ayolll ama alışmakta fenaaaa bana ikiz diyenler karşıma çıkmasınnn artık benden sonra hamile kalacak arkadaşlarıma allah nasip etsinnnn inşallahhhh

amiiin canım inşallah allah herkese nasip etsin..
12.gün değerin gayet iyi halada ikiz olma ihtimali var bence..

Back
X