- 16 Kasım 2012
- 549
- 24
- 118
Sağol canım cevabın için, ben dün idrarda baktım negatif çıktı, bugün transferimin 9. Günü 17 sinde test yaptıracağım. Benim kasık ağrılarım batma şeklinde oluyor. Birde karnımın alt kısmı şişti sanki. Öyle hissediyorum. Allahım inşallah kısmet ederse tutunmuştur herhalde. Ama idrarda bende gözükmüyor ona üzülüyorum. Benimle aynı gün transfer olan arkadaşlar idrarda silik de olsa görmüşler ikinci çizgiyimrb kızlarrr nasılsınızzzz netim yoktu giremedim baya
neler yapıyorsunuzz iyimisiniz
ayşegül kızzz değişmişsin resmi damla bebek gittikçe güzelleşiyorr maşallahhh
bugün netim geldi şansa arada yine girecemm
diğer kızlar sizler nasılsınız
tüp bebek yapan arkadaşım hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa çıkartmasınnn
ben tedavim süreci boynca hiç kandan baktırmadım sadece bir keresinde doktorum istemişti ara tutmuştum bigün emin olursam tutarım demiştim ama test tutardım
tüp bebek transferi boyunca çok enterasan belirtilerim olmuştu mesela adet öncesi koltuk altım ağrırdı bu sefer tam tersi geceleri beni uyumdan uyandıran ağrım olmuştu saabaha göğüs ağrım geçmişti
aslında tüp bebeğin 4.günüden beri test tutuyordum 4.gün çok hafif belli belisiz çizgi vardı b eşinci gün biraz daha belirgindi 6.gün gittikçe koyulaştı günde iki üç tane test tutardım yani 10.gün 249du değerim 12.sanırım 654.yanlış hatırlamıyorsamm
böyle işte uzun yazım galiba rabbim hayırlı sonuç almanı nasip etsin kasık ağrım ve 3.günden sanırım 5.güne kadar çok yoğun karın ağrısı hissettim tam adet sancısı ama geçiyorduuu
birde tüp bebek transferi yaparken iğne batması hisettim kasıklarımda sonra işte böyle
RABBİM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA UMARIM EN KISA ZAMANDA NASİP EDER HEPİNİZİN KARNINDA MELEKLERİ DOLDURSUN İNŞ.
İNŞ.TANIDIK TANIMADIK HERKESE NASİP EDER