• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba kızlar çok üzün süredir siteye bakmaya bile içim el vermiyordu malum daha yeni atlattım desem sikolojik olarak yeridir cidden...

tekrardan tedaviye başlamadım doktor 3-4 ay yasakladı zaten.

bebeğine kavuşanlar olmuş alahım esirgesin sizleri dualarını eksik etmeyin bizlerden de ...

benden bu kadar bakalım nisan gibi tekrardan başlarım herhalde tedaviye..

çakılı kadro olarak kaldım sanırım :)))
canım dualarımdasınız herzaman rabbim enn kısa zamanda sizlerede nasip edicek inşallah daha zamanı var demek..korunma süren bittimi inşallah tedavisiz kendiliğinden gelir bebeişin..
canım gozunuz aydın gerçekten ıkı dogumuda bır yasamıssın ama bak hakkında hayırlı olanı sezeryanmış..çok şükür zor kısmı atlattın sımdıde bı 40 gun zorluk çekersın sonrasında ınsallah hersey düzene oturur..sağol cnm inşallahh hayırlısı allahtan..

slm cnm sağol başladım ıgnelere hergun yaptırıyorum yarın son ıgne bakalım hayırlısı..sen nsılsın cnm nasıl gıdıyor az kalmış hazırlıklar ne alemde..allahımm ıstedıgın gıbı kolay dogum nasip etsın sana inşallah...

cnm merak etme yalnız degılsın bende demırbaş olarak burdayım :))) neden 3-4 ay yasakladı cnm kürtajmı oldunkı sen..rabbım ılk denemede gobusunu bebısle doldurur ınsallahhh :16:

cnım benım nasılsın..iğneler devam edıyor her sabah gıdıp vurduruyorum yarın son iğnemi vurup salı kont.e gıdıcem bakalım yumurta ve rahım kalınlıgım ne halde olucak doktor en az yumurtamın 16 rahım duvarımında 6 mm olması gerektıgını soyledı bakalım ulaşıcakmı o baya..ahhh sorma cnm cok sııkıntılıyım dun aksam nişanı vardı babamın baya calgılı cengılı nısan yaptı kız tarafı çok kötü oldum ağla ağla mafoldum kaç gundur..bu stresle ne olur bilemiyorum cnm ama içimde yine olmıycak gıbı bı hıs var..sen napıyorsun cnm ne yapıcaksın şimdi ?
birsoşum olumlu düşün inşallah herşey olumlu olur canım bu kez farklı bir tedavi uyguladın senden ümitliyim tatlım..kontrole gitmişsindir nasıl yumoşlar ve rahim istenilen boyuta gelmiştir inşallah hadi hayırlısı..canım baban evleniyor tabiki üzülüp ağlaman normal ama oda bir ömür dört duvar arasında yanlız kalamaz değilmi inşallah mutlu mesut olur sende zamanla alışırsın canım..
benimde evet artık son ayın içindeyim hazırlıklar bitti hastane çantamı bile hazırladım her ihtimale karşı.. nekadar korkmam desede insan korkuyormuş onu anladım şuaralar hem normalden hemde sezeryandan korkuyorum rabbim kolaylık versin..sizlerede eeennn kısa zamanda nasip etsin dualarımdasınız herzaman:16::16::16:

deme yaa canım benim sıkma canını erkekler böyle dedem 75 yaşında babanem vefat edeli iki sene oldu dedem başladı yalnızlık çok zor bi hayat arkadaşı lazım demeye hayatın kanunu böyle heralde kadınlar nadirdir evlenmeyi düşünen ama erkekler öyle değiller canını sıkmaya değmez sen moralini bozup yuvanı huzursuzlaştırma tedavine odaklan Rabbim bu sıkıntını hayırlı haberinle daha kolay bi şekilde atlatır sana inşAllah bu ay o göbüşün dolar inşAllahhhh :16::16: ben bu ay dk hapı kullanıyorum geçen 4 yumurtam oluşmuştu bi tanesi 15 ti doktor çatlamamış olabilir kist kalmış olabilir dedi onlardan kurtulmak için bu ay ara verdim bi dahaki ay başlıycam nasib olursa iğnelere

aahh ahh cnm inan üzülmemek elde olmuyor ama napalım kabullenıcez zamanla herhalde..anladımm tatlımm inşallahh tedavın senın ıcın hyırlı olur bıtanem sende kafanı rahatlat bu aarada cnm :16:

canım dualarımdasınız herzaman rabbim enn kısa zamanda sizlerede nasip edicek inşallah daha zamanı var demek..korunma süren bittimi inşallah tedavisiz kendiliğinden gelir bebeişin..

birsoşum olumlu düşün inşallah herşey olumlu olur canım bu kez farklı bir tedavi uyguladın senden ümitliyim tatlım..kontrole gitmişsindir nasıl yumoşlar ve rahim istenilen boyuta gelmiştir inşallah hadi hayırlısı..canım baban evleniyor tabiki üzülüp ağlaman normal ama oda bir ömür dört duvar arasında yanlız kalamaz değilmi inşallah mutlu mesut olur sende zamanla alışırsın canım..
benimde evet artık son ayın içindeyim hazırlıklar bitti hastane çantamı bile hazırladım her ihtimale karşı.. nekadar korkmam desede insan korkuyormuş onu anladım şuaralar hem normalden hemde sezeryandan korkuyorum rabbim kolaylık versin..sizlerede eeennn kısa zamanda nasip etsin dualarımdasınız herzaman:16::16::16:

karanfiltoşummm bı turlu olumlu düşünemiyorumm içimi kaplamış bı olmıycak dusuncesı ondan kurtulamıyorum..ewt cnm dün kont'e gittim 3 tane yumoş olmuş bırı sağda ıkısı solda ıkı tane yumoş aynı boyutta 13.5 olmuş çok fazla buyumemiş yumoşlar..rahım duvarımda 6 mmdı fena degıl dedı doktor ıkı tane daha iğne verdi bu sefer merional 75 mg ıkı gun vurdumdum..ctesı sabah 10 da pregnly 5000 mg ıkı kutu verdı onu vrdurup gun aşırı ılıskı dedı..ptesıde progestoran hap verdı 10 gun onu ıcıcekmısım ılac bıtınce kan tahlılı yapabılırsın dedı..ben senden çok umutluyum bu ay kesın hamıle gelıceksın snde umutlan dedı ve eger hamıle kalmazsan gel benden hesap sor dedii
:53: bu kadar kendınden emın konusması gıcık ettı benı :9: boşuna umutlancam olmıycak gıdıp essahtan hesap sorcamm :41::9::9:
babama gelınce haklısın cnm bende evlenmesıne karşı değilim sadece bu tür tantanalar canımı sıktı..hayırlısı artık..sende dün dktora gıdıcektın hersey yolunda sanırım..ne güzel az kalmış ne çabuk geçti zaman korkma cnm hayırlısıyla kurtarıcaksın bebısını kucaklıycaksın..sonundakı sey dunyalra deger..dua et benım ıcın cnm ne olur :16:

aahh ahh cnm inan üzülmemek elde olmuyor ama napalım kabullenıcez zamanla herhalde..anladımm tatlımm inşallahh tedavın senın ıcın hyırlı olur bıtanem sende kafanı rahatlat bu aarada cnm :16:

karanfiltoşummm bı turlu olumlu düşünemiyorumm içimi kaplamış bı olmıycak dusuncesı ondan kurtulamıyorum..ewt cnm dün kont'e gittim 3 tane yumoş olmuş bırı sağda ıkısı solda ıkı tane yumoş aynı boyutta 13.5 olmuş çok fazla buyumemiş yumoşlar..rahım duvarımda 6 mmdı fena degıl dedı doktor ıkı tane daha iğne verdi bu sefer merional 75 mg ıkı gun vurdumdum..ctesı sabah 10 da pregnly 5000 mg ıkı kutu verdı onu vrdurup gun aşırı ılıskı dedı..ptesıde progestoran hap verdı 10 gun onu ıcıcekmısım ılac bıtınce kan tahlılı yapabılırsın dedı..ben senden çok umutluyum bu ay kesın hamıle gelıceksın snde umutlan dedı ve eger hamıle kalmazsan gel benden hesap sor dedii
:53: bu kadar kendınden emın konusması gıcık ettı benı :9: boşuna umutlancam olmıycak gıdıp essahtan hesap sorcamm :41::9::9:
babama gelınce haklısın cnm bende evlenmesıne karşı değilim sadece bu tür tantanalar canımı sıktı..hayırlısı artık..sende dün dktora gıdıcektın hersey yolunda sanırım..ne güzel az kalmış ne çabuk geçti zaman korkma cnm hayırlısıyla kurtarıcaksın bebısını kucaklıycaksın..sonundakı sey dunyalra deger..dua et benım ıcın cnm ne olur :16:

canım progestanı banada verdi ama hamile kalırsan kullan dedi düşük olmaması için alttanda kullanılabiliyo bana öyle kullanırsın demişti sana çatlatma iğnesinin 3. günü kullan mı dedi yutarak mı yoksa diğer türlümü kullanıcaksın olmazsa bende bu ay öyle yapıyım bide kaç mg lık

canım benim kendini çok kaptırma tabi ama karamsarda olma hiç..yumoşlarda iyi bence iğnelerle dahada büyümüşlerdir merak etme bundan sonrası nasip artık canım sen elinden geleni yap dersine iyi çalış:9::9::9:doktorda iyi konuşmuş inşallah hep beraber seviniriz..evet canım zaman okadar hızlı geçiyorki farkına bile varmıyo insan amin canım hayırlısıyla şu son haftalarda geçsin inşallah..tabiki sürekli duamdasın canım:16::16::16:
buarada zeynodan çok uzun zamandır haber yok inşallah iyidir sen haber alabiliyorsan banada söyle canım..

canım progestanı banada verdi ama hamile kalırsan kullan dedi düşük olmaması için alttanda kullanılabiliyo bana öyle kullanırsın demişti sana çatlatma iğnesinin 3. günü kullan mı dedi yutarak mı yoksa diğer türlümü kullanıcaksın olmazsa bende bu ay öyle yapıyım bide kaç mg lık

cnm rahım duvarım ınce oldugu ıcın bana verdı bbek ıyı tutunsun dıye..hapını verdı bana cnm sabah ögle aksam gunde 3 kez kullanıcam...yarın sabah çatlatma iğnemi vurdurucam ptesıde hapa başla dedı..100 mg cnm ewt ıgnenın 3. gunu oluyor cnm..

canım benim kendini çok kaptırma tabi ama karamsarda olma hiç..yumoşlarda iyi bence iğnelerle dahada büyümüşlerdir merak etme bundan sonrası nasip artık canım sen elinden geleni yap dersine iyi çalış:9::9::9:doktorda iyi konuşmuş inşallah hep beraber seviniriz..evet canım zaman okadar hızlı geçiyorki farkına bile varmıyo insan amin canım hayırlısıyla şu son haftalarda geçsin inşallah..tabiki sürekli duamdasın canım:16::16::16:
buarada zeynodan çok uzun zamandır haber yok inşallah iyidir sen haber alabiliyorsan banada söyle canım..

ne kaptırması hıc kaptırmıyorum bılee :1::1::1: artıkın allah buyuktur cnm daha kont cagırmadı yarın sabah catlatma ıgnesını yapıcam insaşllah buyumustur yumoşlar kendılerınden pek haberım yokk :))) geçer cnm hıc merak etme bı bakmıssınkı oglusun kucagında cnm bol bol yuruyus yap taze hurma ye cok ıyıymış dogumu kolaylaştırıyormuş inşallah bı avazdaa dogurursun...ahhh ınan zeynoyu bende cok merak edıyorum ama maalesef hıc bı haber alamadım..kaynanamlar agrıya ıstıyor benı demıstı en son acaba oraayamı gıttı ne oldu hıc bılmıyorum cnm ama inşallah od a bebeklerde ıyıdır bı haber verse bıze cok ıyı olur..

canım gozunuz aydın gerçekten ıkı dogumuda bır yasamıssın ama bak hakkında hayırlı olanı sezeryanmış..çok şükür zor kısmı atlattın sımdıde bı 40 gun zorluk çekersın sonrasında ınsallah hersey düzene oturur..sağol cnm inşallahh hayırlısı allahtan..

herşeyin hayırlısı işte canım bişey olmuyo diye çok üzülmemek lazımmış Allahım herşeyin en iyisini nasip ediyo..sende kontrollerine gitmişsin doktorun da çok ümitliymiş inşallah olur dediği gibi canım..artık senden güzel haber bekliyoruz dualarımızdasınız :16::16:

görmeden bile bukadar bağlanıyorsa insan görünce kimbilir nasıldır..maaşallah sarılığınızda geçiyormuş 40 çıkana kadar pek bir dü<zen bekleme bence zamanla olur oda..
aminn canım hayırlısı artık 36.hafta içindeyim sona yaklaştıkça heyecan stres artıyor valla doğum şekli belli değil daha salı kontrolüm var bakalım artık hayırlısı canım..

doğunca yanından ayrılamıyosun zaten canım bi ıh dese derin uykundan bile uyanıyosun..ama bugünlerini iyi değerlendir dinlen bol bol uyku depola :) ve yürüyüş yap doğumuna yardımı olur normal olursa eğer..senin kontroller nasıl gidiyo yolunda mı herşey?

cnm rahım duvarım ınce oldugu ıcın bana verdı bbek ıyı tutunsun dıye..hapını verdı bana cnm sabah ögle aksam gunde 3 kez kullanıcam...yarın sabah çatlatma iğnemi vurdurucam ptesıde hapa başla dedı..100 mg cnm ewt ıgnenın 3. gunu oluyor cnm..

ne kaptırması hıc kaptırmıyorum bılee :1::1::1: artıkın allah buyuktur cnm daha kont cagırmadı yarın sabah catlatma ıgnesını yapıcam insaşllah buyumustur yumoşlar kendılerınden pek haberım yokk :))) geçer cnm hıc merak etme bı bakmıssınkı oglusun kucagında cnm bol bol yuruyus yap taze hurma ye cok ıyıymış dogumu kolaylaştırıyormuş inşallah bı avazdaa dogurursun...ahhh ınan zeynoyu bende cok merak edıyorum ama maalesef hıc bı haber alamadım..kaynanamlar agrıya ıstıyor benı demıstı en son acaba oraayamı gıttı ne oldu hıc bılmıyorum cnm ama inşallah od a bebeklerde ıyıdır bı haber verse bıze cok ıyı olur..
sen elinden geleni yaptın canım bundan sonrası hakkında hayırlısı olsun inşallah son tedavin olur..
hergün 1saat yürüyüş yapıyorum zaten ama hurma yiyemiyorum maalesef bu hamilelikte şekerle çok uğraşıyorum canım ya diyet ve insüline rağmen bile yüksek çıkıyor bazen..
ozaman zeyno ağrıya gitti muhtemelen ama son görüştüğümde rahimde kısalma vardı erken doğum riski yüksekti ondan merak ettim..iyi olsunlarda artık inşallah bizede haber verir..
doğunca yanından ayrılamıyosun zaten canım bi ıh dese derin uykundan bile uyanıyosun..ama bugünlerini iyi değerlendir dinlen bol bol uyku depola :) ve yürüyüş yap doğumuna yardımı olur normal olursa eğer..senin kontroller nasıl gidiyo yolunda mı herşey?

eyloşum sanırım vücud kendini doğumdan sonrasına hazırlıyor gece uykularım yalan oldu artık pek yatamıyorum yürüyüş hergün düzenli yapıyorum canım kontrollerim çok şükür herşey yolunda haftada bir gidiyorum artık..şimdilik herşey normal gidiyor inşallah ta öyle olur hayırlısı artık..

canım benimde öyleydi uyuyamıyodum geceleri 100 defa uyanıyodum nerdeyse sinir oluyodum ama bu daha farklıymış hem doğum yorgunluğu hemde bebekle uğraşmak çok zormuş..he bi de canım buzluğa doğumdan sonra kullanmak için hazır şeyler koy bol bol..benim buzluğumda yer yoktu çok bişey koyamadım ama olsa ne güzel olurmuş dedim..kek bile yapıp koyabillirsin bi gelen olduğunda çıkarır verirsin..doğum için bişey diyo mu doktorun

canım benimde öyleydi uyuyamıyodum geceleri 100 defa uyanıyodum nerdeyse sinir oluyodum ama bu daha farklıymış hem doğum yorgunluğu hemde bebekle uğraşmak çok zormuş..he bi de canım buzluğa doğumdan sonra kullanmak için hazır şeyler koy bol bol..benim buzluğumda yer yoktu çok bişey koyamadım ama olsa ne güzel olurmuş dedim..kek bile yapıp koyabillirsin bi gelen olduğunda çıkarır verirsin..doğum için bişey diyo mu doktorun

iyi fikir aslında bu tembelliğimi yenebilirsen yapayım yavaş yavaş bişiler ama daha önceden hiç kek kurabiye tarzı şeyler buzluğa koymadım çıkarınca nasıl tadı değişmiyor değilmi..benim ekstradan derin dondurucu var bu sene kışlık hazırlığıda pek yapamadım bomboş valla doldurim ben onu:))
doğumumda şuan için normal görünüyor bebek doğum pozisyonunu almış ama henüz çatı muayanesi olmadım tabi.. beklicem işte son anda bir aksilik çıkmazsa normal yapmayı istiyorum ama kısmet işte sende çok istedin bekledin olmadı ama.. herşey son anda belli olucak yani..

iyi fikir aslında bu tembelliğimi yenebilirsen yapayım yavaş yavaş bişiler ama daha önceden hiç kek kurabiye tarzı şeyler buzluğa koymadım çıkarınca nasıl tadı değişmiyor değilmi..benim ekstradan derin dondurucu var bu sene kışlık hazırlığıda pek yapamadım bomboş valla doldurim ben onu:))
doğumumda şuan için normal görünüyor bebek doğum pozisyonunu almış ama henüz çatı muayanesi olmadım tabi.. beklicem işte son anda bir aksilik çıkmazsa normal yapmayı istiyorum ama kısmet işte sende çok istedin bekledin olmadı ama.. herşey son anda belli olucak yani..

yen canım sen o tembelliğini doğumdan sonra çocukla ilgilenmekten başka bişey yapamıyosun..bende koymamıştım canım ama görümcem koyuyodu güzel oluyo demişti çıkartınca ısıtırsın biraz güzel olur..kurabiyeyi bılmiyorum ama börek olur onu bende yaptım biraz tek tek sardım koydum dolaba ihtiyacım oluduğunda çıkartıcam..hayırlısı olsun bakalım kolay bi şekilde atlatırsın inşallah..

selamm kızlaarr nasılsınız??
birsencim tedavi nasıl gidiyo sonuç ne zaman bizi bilgilendir sık sık giremiyorum telimi satmıştım şuan whatss ap ta yok senden haber alamıyorum mutlaka bizi bilgilendir canım benim

herşeyin hayırlısı işte canım bişey olmuyo diye çok üzülmemek lazımmış Allahım herşeyin en iyisini nasip ediyo..sende kontrollerine gitmişsin doktorun da çok ümitliymiş inşallah olur dediği gibi canım..artık senden güzel haber bekliyoruz dualarımızdasınız :16::16:

sağol cnm hayırlısı bakalım dediği gibimi çkıcak doktorun..allahtan hıc bır zaman ümit kesilmez cnm kderımzde varsa ılla bıseyler olmasına ya da olmamasına bahane olucak işte..sen nasılsın cnm alıştınmı beren ne kadarlık oldu hiç yiğeniştomuzun bişeyini göstermedin bizee ancaa ayacıklarını gorup duruyoruzz
:33::1:

sen elinden geleni yaptın canım bundan sonrası hakkında hayırlısı olsun inşallah son tedavin olur..
hergün 1saat yürüyüş yapıyorum zaten ama hurma yiyemiyorum maalesef bu hamilelikte şekerle çok uğraşıyorum canım ya diyet ve insüline rağmen bile yüksek çıkıyor bazen..
ozaman zeyno ağrıya gitti muhtemelen ama son görüştüğümde rahimde kısalma vardı erken doğum riski yüksekti ondan merak ettim..iyi olsunlarda artık inşallah bizede haber verir...

inşallah cnm hayırlısı ben elımden gelenı yaptım dedıgın gıbı gerısı allaha kalmış nasip ederse bi şekilde olur etmezsede vardır bı hayır..hmm anladım cnm nasıl oldun çok agırlaştınmı doktor kontrollerın nsl gıdıyor nezaman alttan muayene olucaksın..hadı yaa çok üzüldüm inşallah bebeklerle ılgılı bı sıkıntı yoktur..inşallah buralardadır ıyıdır bıde bı tanıdıgı uye olmustu sıteye ondan dolayıda gırmıycem dıyordu artık ne olduysa ınsallah ıyı seyler olmuştur..bir sürü kızlar hamıleydı hıc bırınden ses yok acaba onlar dogum yaptımı hvc vardı sbahmeltemı zeynp29 fln ınsallah ıyıdır onlarda..

selamm kızlaarr nasılsınız??
birsencim tedavi nasıl gidiyo sonuç ne zaman bizi bilgilendir sık sık giremiyorum telimi satmıştım şuan whatss ap ta yok senden haber alamıyorum mutlaka bizi bilgilendir canım benim

selam beyzacım ıyıyım sen nasılsın bıtanem..ptesı başladım progsterana cok halsızlık uyku mıde bulantısı yapıyor..ilaç bıtınce kan dan ogrenebılırsın demıstı doktor ama sanırım ben adtımı bklıcem..tmm cnm adet olunca yazarım merak etme :9: senın nezaman adet sende adetle başlıycaksın ınsallahh bu beklemede olmazsında bebıs süprizz yaparrr :16:

yen canım sen o tembelliğini doğumdan sonra çocukla ilgilenmekten başka bişey yapamıyosun..bende koymamıştım canım ama görümcem koyuyodu güzel oluyo demişti çıkartınca ısıtırsın biraz güzel olur..kurabiyeyi bılmiyorum ama börek olur onu bende yaptım biraz tek tek sardım koydum dolaba ihtiyacım oluduğunda çıkartıcam..hayırlısı olsun bakalım kolay bi şekilde atlatırsın inşallah..
amiin canım sağol:16::16::16:

sağol cnm hayırlısı bakalım dediği gibimi çkıcak doktorun..allahtan hıc bır zaman ümit kesilmez cnm kderımzde varsa ılla bıseyler olmasına ya da olmamasına bahane olucak işte..sen nasılsın cnm alıştınmı beren ne kadarlık oldu hiç yiğeniştomuzun bişeyini göstermedin bizee ancaa ayacıklarını gorup duruyoruzz
:33::1:

inşallah cnm hayırlısı ben elımden gelenı yaptım dedıgın gıbı gerısı allaha kalmış nasip ederse bi şekilde olur etmezsede vardır bı hayır..hmm anladım cnm nasıl oldun çok agırlaştınmı doktor kontrollerın nsl gıdıyor nezaman alttan muayene olucaksın..hadı yaa çok üzüldüm inşallah bebeklerle ılgılı bı sıkıntı yoktur..inşallah buralardadır ıyıdır bıde bı tanıdıgı uye olmustu sıteye ondan dolayıda gırmıycem dıyordu artık ne olduysa ınsallah ıyı seyler olmuştur..bir sürü kızlar hamıleydı hıc bırınden ses yok acaba onlar dogum yaptımı hvc vardı sbahmeltemı zeynp29 fln ınsallah ıyıdır onlarda..

selam beyzacım ıyıyım sen nasılsın bıtanem..ptesı başladım progsterana cok halsızlık uyku mıde bulantısı yapıyor..ilaç bıtınce kan dan ogrenebılırsın demıstı doktor ama sanırım ben adtımı bklıcem..tmm cnm adet olunca yazarım merak etme :9: senın nezaman adet sende adetle başlıycaksın ınsallahh bu beklemede olmazsında bebıs süprizz yaparrr :16:

birsoşum nasılsın edete az kaldı sanırım heyecanla bekliyorum inşallah güzel bir haber gelir senden:16::16:
artık son haftalar bayağı bir ağırlaştım ama son 6 haftadır hiç kilo almadım diyet yaptığım için.. 18 kilo aldım toplamda böylede bitiririm inşallah..yarın kontrolüm var 38.haftaya giriyorum alttan bakarmı hiç bilmiyorum canm..
evet canım arada bakıyorum hamiş olanlar doğurdumu olmayanların tedavisi ne durumda diye ama kimseden ses haber yok inşallah iyidir herkesler..

bnde bu ay tedaviye başladım cumartesi öğlen iğne vuruldum düngece ilişki durumu oldu olmuşmudur acaba yaa:(
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]&#8203;SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]2 haziran[/TD]
[TD]15 hziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]&#8203;5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]&#8203;2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]&#8203;11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]&#8203;2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]&#8203;[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]&#8203;pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]&#8203;26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]&#8203;[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]&#8203;pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]&#8203;ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrnnnn:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 mayıs[/TD]
[TD]4 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]&#8203;ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bidiqperge:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul [/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18 temmuz[/TD]
[TD]&#8203;31 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur3838:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merhabahayatt:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]urfa[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD]&#8203;1 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nootropil urfa sat 15 şubat bat 15 mart 1.5 yıllık evliyim 1 serephone 1 ovitrelle İĞNE TARİHİ 1 MART YAŞ 27 SORUN YOK

&#8203;ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

Son düzenleme:
bnde bu ay tedaviye başladım cumartesi öğlen iğne vuruldum düngece ilişki durumu oldu olmuşmudur acaba yaa:(

haa bide 1.5 yıldır evliyim sat 15 şubat bat 15 mart olcak bir düşük bir dış gebelik yaşadım 2 aydırda tekrar çocuk istiyoruz geçen ay hsg de çektirdim bu ay hap başladılar cumarteside çatlatma iğnesi oldum

amiin canım sağol:16::16::16:

birsoşum nasılsın edete az kaldı sanırım heyecanla bekliyorum inşallah güzel bir haber gelir senden:16::16:
artık son haftalar bayağı bir ağırlaştım ama son 6 haftadır hiç kilo almadım diyet yaptığım için.. 18 kilo aldım toplamda böylede bitiririm inşallah..yarın kontrolüm var 38.haftaya giriyorum alttan bakarmı hiç bilmiyorum canm..
evet canım arada bakıyorum hamiş olanlar doğurdumu olmayanların tedavisi ne durumda diye ama kimseden ses haber yok inşallah iyidir herkesler..

ewt cnm z kaldı malum güne yaklaştıkça ıster ısteemez bende meraklanmaya başladım..hayırlısı bakalım...hmm baya kılo almışsın cnm olsun bebek ıyı olsunda verırsın sen bı sekılde cnm..haberdar et benı yarınn ıyı haberlerle gelll :16:

haa bide 1.5 yıldır evliyim sat 15 şubat bat 15 mart olcak bir düşük bir dış gebelik yaşadım 2 aydırda tekrar çocuk istiyoruz geçen ay hsg de çektirdim bu ay hap başladılar cumarteside çatlatma iğnesi oldum

merhaba cnm artık lıste duzenlemıyorum..tedavın hayırlı olsun ınsallah ıyı haberler verırsın..

ewt cnm z kaldı malum güne yaklaştıkça ıster ısteemez bende meraklanmaya başladım..hayırlısı bakalım...hmm baya kılo almışsın cnm olsun bebek ıyı olsunda verırsın sen bı sekılde cnm..haberdar et benı yarınn ıyı haberlerle gelll :16:

merhaba cnm artık lıste duzenlemıyorum..tedavın hayırlı olsun ınsallah ıyı haberler verırsın..

inşahh canımm:emir_bebek:

evet canım aldım bayağı kilo hem şekerden dolayı hemde hamilelik öncesi gördüğüm tedaviden dolayı artık sağlık olsunda veririm inşallah..dün gittim doktora şimdilik suyu herşeyi normal doğum kanalınada uzak bu gidişle 41 haftayı görürsün dedi doktor..eyloş gibi benim oğlanda önce korkuttu şimdi gelmeye hiç niyeti yok..çatı muayaneside yapmadı haftaya bakıcak inşallah bir sorun olmazda kolaylıkla normal doğurabilirim..
sen nasılsın tatlım kaç gün var adete..

evet canım aldım bayağı kilo hem şekerden dolayı hemde hamilelik öncesi gördüğüm tedaviden dolayı artık sağlık olsunda veririm inşallah..dün gittim doktora şimdilik suyu herşeyi normal doğum kanalınada uzak bu gidişle 41 haftayı görürsün dedi doktor..eyloş gibi benim oğlanda önce korkuttu şimdi gelmeye hiç niyeti yok..çatı muayaneside yapmadı haftaya bakıcak inşallah bir sorun olmazda kolaylıkla normal doğurabilirim..
sen nasılsın tatlım kaç gün var adete..

Rabbim kolay doğumlar nasib etsin canım inşAllah bir avazda kurtulursun kilolar dert etme bebişine kavuşmanın mutluluğunu yaşa onlar nasılsa bi yolla gider :34:

Back
X