- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
canım dualarımdasınız herzaman rabbim enn kısa zamanda sizlerede nasip edicek inşallah daha zamanı var demek..korunma süren bittimi inşallah tedavisiz kendiliğinden gelir bebeişin..Merhaba kızlar çok üzün süredir siteye bakmaya bile içim el vermiyordu malum daha yeni atlattım desem sikolojik olarak yeridir cidden...
tekrardan tedaviye başlamadım doktor 3-4 ay yasakladı zaten.
bebeğine kavuşanlar olmuş alahım esirgesin sizleri dualarını eksik etmeyin bizlerden de ...
benden bu kadar bakalım nisan gibi tekrardan başlarım herhalde tedaviye..
çakılı kadro olarak kaldım sanırım :)))
birsoşum olumlu düşün inşallah herşey olumlu olur canım bu kez farklı bir tedavi uyguladın senden ümitliyim tatlım..kontrole gitmişsindir nasıl yumoşlar ve rahim istenilen boyuta gelmiştir inşallah hadi hayırlısı..canım baban evleniyor tabiki üzülüp ağlaman normal ama oda bir ömür dört duvar arasında yanlız kalamaz değilmi inşallah mutlu mesut olur sende zamanla alışırsın canım..canım gozunuz aydın gerçekten ıkı dogumuda bır yasamıssın ama bak hakkında hayırlı olanı sezeryanmış..çok şükür zor kısmı atlattın sımdıde bı 40 gun zorluk çekersın sonrasında ınsallah hersey düzene oturur..sağol cnm inşallahh hayırlısı allahtan..
slm cnm sağol başladım ıgnelere hergun yaptırıyorum yarın son ıgne bakalım hayırlısı..sen nsılsın cnm nasıl gıdıyor az kalmış hazırlıklar ne alemde..allahımm ıstedıgın gıbı kolay dogum nasip etsın sana inşallah...
cnm merak etme yalnız degılsın bende demırbaş olarak burdayım :))) neden 3-4 ay yasakladı cnm kürtajmı oldunkı sen..rabbım ılk denemede gobusunu bebısle doldurur ınsallahhh
cnım benım nasılsın..iğneler devam edıyor her sabah gıdıp vurduruyorum yarın son iğnemi vurup salı kont.e gıdıcem bakalım yumurta ve rahım kalınlıgım ne halde olucak doktor en az yumurtamın 16 rahım duvarımında 6 mm olması gerektıgını soyledı bakalım ulaşıcakmı o baya..ahhh sorma cnm cok sııkıntılıyım dun aksam nişanı vardı babamın baya calgılı cengılı nısan yaptı kız tarafı çok kötü oldum ağla ağla mafoldum kaç gundur..bu stresle ne olur bilemiyorum cnm ama içimde yine olmıycak gıbı bı hıs var..sen napıyorsun cnm ne yapıcaksın şimdi ?
benimde evet artık son ayın içindeyim hazırlıklar bitti hastane çantamı bile hazırladım her ihtimale karşı.. nekadar korkmam desede insan korkuyormuş onu anladım şuaralar hem normalden hemde sezeryandan korkuyorum rabbim kolaylık versin..sizlerede eeennn kısa zamanda nasip etsin dualarımdasınız herzaman