- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Bende 3. Gunu baslamistim hsg cektirdin pekiYok kullaniorum adetimin ucuncu gunu basliorum bitince yumurta kontrolu ile igne vuruluorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3. Gunu baslamistim hsg cektirdin pekiYok kullaniorum adetimin ucuncu gunu basliorum bitince yumurta kontrolu ile igne vuruluorum
Heyy kimsecikler yok mu
Slmmmm topigim slm kizlar Nasılsıniz okumaya çalıştım biraz burası çok sakinleşmis hata kimseler uğraşıyor birsos arada girmiş
tek tek isim yazmaya hepiniz Nasılsıniz
Buyudu ama birsenim bir haftalık gerilik oluştu endişeliyim birkaç haftadırselam kızlar bı demırbaş ben kaldım bende buralardayım hep![]()
mataranı baya buyutmussun bebişi tatlım![]()
Buyudu ama birsenim bir haftalık gerilik oluştu endişeliyim birkaç haftadır![]()
Adetimin ucuncu gunu ilaca basliorum ve bana bi tane igne vuruldu dedigin gibi hergun vurulmuorum......ilk hamileligim bole oldu....desigin gibi simdi klomen iciorum bitince yumurtaliklari kontrol eddip igne vururlar belki....
Slmmmm topigim slm kizlar Nasılsıniz okumaya çalıştım biraz burası çok sakinleşmis hata kimseler uğraşıyor birsos arada girmiş
tek tek isim yazmaya hepiniz Nasılsıniz
canım doktor ne dıyor emınım bi sorun oluşturmaz...bazen öyle olup sonra birden topluyormuş kendını dıye duymuştum sende boşuna üzme kendını cnm![]()
Buyudu ama birsenim bir haftalık gerilik oluştu endişeliyim birkaç haftadır![]()
birsen nasılsın canım nasıl gıdıyo tedavı yok dımı
iyiyim tatlım sağol..düşükten sonra prolaktınım 37 ye cıkmıstı dostınex kullandım dun adetımın 3. günüydü tekrar baltırttım 4.69 a düşmüş çok şükür...tedavı yok cnm bi kaç ay kendımız denıycez hayırlısı bakalım sen nasılsın nsl gıdıyor
bı ara ploraktın sorunu ben de yasamıştım aynı ilactan kullanmıştım çok ıyı gelıyo inş. yıne guzel duyguları en kısa zamanda tekrar yasarsın canım bana gelince çok şükür ıyıyım damlayla ugrasmakla gecıyo gunler bıraaz huysuzuzda çok şükür ıyı ama
ewt cnm hemen düşmüş bakalım şimdilik bi engel gozukmuyor ınsallah en kısa zamanda yıne olur cnm..ne guzel hıc sıkılmıyorsundur onunla uğraşmaktan..2. yı düşünüyormusunuz[/QUOTE
cok şükür canım sıkılmıyorum zaten damla sıkılcak zaman bırakmıyo bana dogumdakı sıkıntılarımdan dolayı henuz 2.ye hazır degılım canım aynı şeylerı yasamaktan korkuyorum ama her ay gecıken adetle beraber endışe bslıyo böyle bışeeye dua edecegım aklıma gelmezdı
yerim onu kocaman oldu damlacık evde oraya buraya koşuyordur..korunuyormusunuz cnm..hakkında hayırlısı olsun eymenxx arkadasımız vardı o 2.hamıle klmış hemen ne guzel ıkısını bır buyutecek
malesef yürümüyo daha canım ama yınede gıdebılıyo koltuklardan tutunarak falan evet canım korunuyoruz ama benım adetlerım duzene gırmedıgı için yınede endışelenıyorum ne guzel ıkısını bırden buyutur artık ama ben hazır degılım canım cunku sabahlara kadar hıç uyumazdı damla ne bedenen nede ruhen hazır degılım canım allhım isteyenlere nasıp etsın
cnm 1.5 yaşında değilmii neden hala yürüyemior doktora getırdınmı normalmi bu durum
Yok canim premature ya 14 aylik sayiliyo yurutecte falan elimizden tutunca yuruyo sadece cesaret edipte tutunmadan yurumuyo korkuyo dusecegini saniyo normalmis yani
hee ıyı barı demek korkak cıktı damlacık..rabbımden daha yürü emri gelmedi demek gelince bıdı bıdı yürüycek annesi
Tesekkue ederim canim doktor iliski dedi catlatma ignesi vuruldum bakalim ins our bu sefer zaten hamile kalirsam gobekten igneye baslicaklar hemen ins benim gibi isteyen herkesin bebisi olurrrbenım dedıgım ıgne kolemen yerıne vuruluyo adı pregon du galıba ben 5 ay kadar faln hep klomen kullandım doktorumu degıştırdım oda bu kadar klomen zararlı degıp iğnelerı verdı 3 . aayımda hamıle kaldım o ığnelerde yumurta gelıştırıcı inş. tutturursunuzz canım bırde ovıtrelleden sonra her ilişkide ayaklarınızdan tutup sılkelettırın esınıze faydası oluyo sormak ıstedıklerınıze yardımcı olmaya calışırm