• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

:) ben bilemedim ne normal ne anormal en güzeli regl olup olmamayı beklemek sanırım ne diyim artık
ah o onbeş gün geçmiyor ya gün sayıyorum resmen ben varya ama adete bir gün kala yapıcam testi gerçi iğnenin etkisiyle de pozitif çıkabilir diyorlar ama

ah o onbeş gün geçmiyor ya gün sayıyorum resmen ben varya ama adete bir gün kala yapıcam testi gerçi iğnenin etkisiyle de pozitif çıkabilir diyorlar ama

ben yaptım iğneden 2 gün sonra :)))) kıpkırmızı çıktııı iğnenin etkisidir muhtemelen ama olsun oda mutlu etti beni ama hala ovulasyon yapıyorum kontrol için

ovulasyon testi hala pozitif mi çıkıyor cnm ya iğneden sonra kaç gün yaptın çift çizgiyi kaç gün gördün

ovulasyon testi hala pozitif mi çıkıyor cnm ya iğneden sonra kaç gün yaptın çift çizgiyi kaç gün gördün

canım cumartesi öğlen 12 de iğne oldum pazar gecesi 12 de ilk ilişki o günden beri pazar pazartesi salı ovulasyon çift çizgi bugün eve gidince bakarım yine gebeliği de sırf görmek için pazartesi yaptım iğnenin 3. günü sende varsa kullan istersen

gebeliği nasıl göreceksin canm o testlerde bende yok önceki aylar da yaptım 3 4 kez ama tutmadı hiç bende yapmıyorum artık ama neden öyle üst üste çift çizgi çıkıyor yoksa yumurtlama olmadığı içinmi neden ki

gebeliği nasıl göreceksin canm o testlerde bende yok önceki aylar da yaptım 3 4 kez ama tutmadı hiç bende yapmıyorum artık ama neden öyle üst üste çift çizgi çıkıyor yoksa yumurtlama olmadığı içinmi neden ki

yumurta çatladığında çift çizgi çıkıyor ovulasyon testi canım
ayrı olarak da gebelik testi yaptım oda iğneden dolayı hormon yüksek olduğu için çift çizgi göstermiştir yumurta çatlaması bildiğim kadarıyla 3 gün fln sürüyor zaten öncelerde yakalayamamıştım bende iğneden sonra yakaladım

yumurta çatladığında çift çizgi çıkıyor ovulasyon testi canım
ayrı olarak da gebelik testi yaptım oda iğneden dolayı hormon yüksek olduğu için çift çizgi göstermiştir yumurta çatlaması bildiğim kadarıyla 3 gün fln sürüyor zaten öncelerde yakalayamamıştım bende iğneden sonra yakaladım
cnm ben akıtıdan anladığım kadarıyla bildiğin ıslak oluyorsun ve gerçekten o akıntı iki parmak arasında uzuyıp giidiyor bende 2-3 gün o akıntı oldu o günleri değerlendirdik sonra bıraktık ve akıntı değişti rengi sari oldu yapışkan oldu yani takibimi bu ay böyle yaptım tabi iğneden sonra 3 gün ilişki oldu artık hakkımızda hayırlısı

Ayyyy canım mm çok sevindimmmmmmm senin adına gittinmi doktora ne dediii anlat hadiii
:)) canım çokkkkkk teşekkür ederim rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün..canım ya benim öğrendiğimden beri sıkıntılı geçiyor ..kist var sıvı birikimi var rahimde bir de idrar yolları enfeksiyonu derken haftasonunu hstanede geçirdim serum iğne anca kendime geldim mideme baskı yapıyor midem şiş ve ağrılı yürüyemiyorum bile kasık ağrım da var ..ama bebeğin değeri perşembe 169 du cumartesi 500 oldu sonra da yaptırmadım bi daha inşallah devam ediyordur..cuma günü gideceğim kese oluşmuş mu die

:)) canım çokkkkkk teşekkür ederim rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün..canım ya benim öğrendiğimden beri sıkıntılı geçiyor ..kist var sıvı birikimi var rahimde bir de idrar yolları enfeksiyonu derken haftasonunu hstanede geçirdim serum iğne anca kendime geldim mideme baskı yapıyor midem şiş ve ağrılı yürüyemiyorum bile kasık ağrım da var ..ama bebeğin değeri perşembe 169 du cumartesi 500 oldu sonra da yaptırmadım bi daha inşallah devam ediyordur..cuma günü gideceğim kese oluşmuş mu die
Geçmiş olsun Allah hayirlsiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnm

Arkadarlar klomen +femera ve ovitral igne oldu pazartesi ama cok sikintiliyim hep yatıyorum karnim agriyor karnima taş yığıldı sanki 5gundur bittim adeta kafam kalmıyor ve benim cuma 16mm iki yumurtam vardı pazartesi 26mm ikiside kistmi dedim yok dabıl yumurtalarin olmus dedi karnmdan ve yumurta tarafindan vurul dedi 13.günüm dü 26mm yumurta hiic duymadim umutsuzum siz nezaman kac mm de vuruldunuz

merhaba kızlar 1.5yıllık evlıyım 1 yıl ayakın bebıs ıstıyoruz kasın ayın 07.11.2015 hastlımn 4 gunu dr gıttımlomen le bes gun kullandım 14.11.2015 tekrar gıttım yumosum bır tane olusmus:( dr ignemı verdı ovitrelle vuruldum gobekten bugun igneden sonra 6 gunum dr hıc cagırmadı benı kontrol amaclı gel demedı ıloskıde gun asırı onerdı ıkıgune bır onuda kac gun olacagını ılıskının demedı ve ben ignedenonce 10 ıgneden sonra .12. 14 16 gunlerı degerlendırdım kafam karısık catladımı bılmıyoumda ama agrım var cok yuruyemıyorum agır olmasada bırsey kaldıramıyorum allahım herkesın gonlune gore vesınn tez vakıtlı evlatşlarımız olsun hayırlısıyla yardımlarınıza ıhtıyacım var

merhaba kızlar 1.5yıllık evlıyım 1 yıl ayakın bebıs ıstıyoruz kasın ayın 07.11.2015 hastlımn 4 gunu dr gıttımlomen le bes gun kullandım 14.11.2015 tekrar gıttım yumosum bır tane olusmus:KK43: dr ignemı verdı ovitrelle vuruldum gobekten bugun igneden sonra 6 gunum dr hıc cagırmadı benı kontrol amaclı gel demedı ıloskıde gun asırı onerdı ıkıgune bır onuda kac gun olacagını ılıskının demedı ve ben ignedenonce 10 ıgneden sonra .12. 14 16 gunlerı degerlendırdım kafam karısık catladımı bılmıyoumda ama agrım var cok yuruyemıyorum agır olmasada bırsey kaldıramıyorum allahım herkesın gonlune gore vesınn tez vakıtlı evlatşlarımız olsun hayırlısıyla yardımlarınıza ıhtıyacım var
Benide cagirmadi igneden sonra 36 dedi ben netteki bi yaziya dayanarak igneden 1saat sonra ve 36.saat sonrakigun 36.i de degerlendirdim sonra gun asiri son 10kalaya kadar artık iliskidende tiksindim dr a kanaat etmedim insan bi bakar igneden sonra ya 9.ilac kullanımı bende sabaha karsi bel ağrısı uykumdan ediyor solda hava boşluğu hissi hala var dün aksam sancim vardı adet dedim ama gunum 27si ve olmadım suan hersey yolunda Üşüyorum cok

Benide cagirmadi igneden sonra 36 dedi ben netteki bi yaziya dayanarak igneden 1saat sonra ve 36.saat sonrakigun 36.i de degerlendirdim sonra gun asiri son 10kalaya kadar artık iliskidende tiksindim dr a kanaat etmedim insan bi bakar igneden sonra ya 9.ilac kullanımı bende sabaha karsi bel ağrısı uykumdan ediyor solda hava boşluğu hissi hala var dün aksam sancim vardı adet dedim ama gunum 27si ve olmadım suan hersey yolunda Üşüyorum cok
ah canım bnm hayırlısı olsun hakkımızda bndede durumlar senle aynı kafam karısık ama hafta ıcı test yapmaya baslayacagım bn 11 gun aşının ıgnenın etkısı gecınce hayırlı olsunn tez vakıtlı bebiş sahibi oluruz ne zaman bat tarıhın

Bende test alırdım merkeze giden birinden ha deyince alamam ve yeni aya kadar merkeze gidemem esim gorevde olcak bunu iyi degerlendirmeliyim diye bekliyorum

Bende test alırdım merkeze giden birinden ha deyince alamam ve yeni aya kadar merkeze gidemem esim gorevde olcak bunu iyi degerlendirmeliyim diye bekliyorum
hım ılcedesın yanı evet allahım kolylık versın bnde ıkı ay once gittigidiyordan aldım laopouıck dıye bır marka ıcınde 36 lh test 22 gebelık vardı ıcınde canım ole yanı oyle var bendede bu ay sıkısıgız ınan bnde alamam ılacdı ıgneydı pahalıya geldı

Back
X