ovitrelle kullananlar..

Mrb bana bugun 2yumurta ve 26mm ikisi bugün ovitrelle catlama iğnesi oldum 26 mm ve olumlumu yani bu gece ve 36. Saat ilişki önerdi

Kizlar gittim doktora benim yumurta 22mm olmuş çatlar gibi etrafı bozulmaya başlamış dedi. Ama iğne de verdi. 3gün üstüste ilişki olsun dedi. Ama saat vermedi bana neden acaba

Kizlar gittim doktora benim yumurta 22mm olmuş çatlar gibi etrafı bozulmaya başlamış dedi. Ama iğne de verdi. 3gün üstüste ilişki olsun dedi. Ama saat vermedi bana neden acaba
tatlım 3 gün üst üste ilşki önermiş dr un.tutacağı varsa illaki tutar.endişelenme.saat maat mühim değil bence die düşünüyorum.

tatlım 3 gün üst üste ilşki önermiş dr un.tutacağı varsa illaki tutar.endişelenme.saat maat mühim değil bence die düşünüyorum.
İnşaallah hep bi 36 saat okuyunca.. Bi de eczanede de sordular saat verdi mi diye kafama takıldı Benim. Çok sağol cevap için

Kizlar ovitrelleyi göğuslerde şişkinlik acıma yapar mı ? Çarşamba günü vuruldum bugün şistiler acimaya da başladılar.

Kullandıktan sonra da deneyimlerinizi oaylaşsanız keşke
Ben iki kere kullandım. Bazı arkadaşlarda ağrı yapabiliyor bende olmadı ağrı sızı. Herhangi bir farkını görmedim normaldi herşey. Hormon giriyor yine de vücuduna tabii ki göğüslerde şişkinlik baş ağrısı sıcak basması yaşayanlar da var.

Ben ilk defa dün yaptım. Hiç acımadı ve yanmadı. Ancak bugün gaz gibi gelen kramplarım var.

Kimse yok sanırım. Çok yıl geçmiş paylaşımlardan hiçbirisi de sonucu hakkında yazı yazmamış ben de merak ettim

Boyle doktorlar cidden var mi3 gun sonra ne ya kana karismasi 10 gün
Evet geçmiş zamanda doktorlar istediği gibi yönlendirmiş. Sen çatlatma iğnesi vuruldun mu nasipse pazartesi olacağım ben de

Evet geçmiş zamanda doktorlar istediği gibi yönlendirmiş. Sen çatlatma iğnesi vuruldun mu nasipse pazartesi olacağım ben de
Evet canim 8 martta vurundum kendim yapmak zorunda kaldm onceki saglik ocagnda yapmstm suan hamileyim çok sukur bugunde keseyi gordum darisi basina insallh

Evet canim 8 martta vurundum kendim yapmak zorunda kaldm onceki saglik ocagnda yapmstm suan hamileyim çok sukur bugunde keseyi gordum darisi basina insallh
Binlerce kez şükürler olsun onu veren Allaha Hayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle büyüt bebeğini kolay doğumların olsun. Amin inşallah aşılama tedavisi mi olmuştun sen de. Kaç yumurtan vardı kaç mm idi

Çok tesekkur ederim canim tedavimi ara vererek devam ettim igneye geciyodu doktr o ay da olmasa asilamaydi ara vererek devam ettgmden 4.klomenle hamile kaldm 2 yil surdu bu tedavi 3 yumurtam vardi biri kistlesms biride dollenms sukur gebelik oldu yoksa kistte cok yipratickti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…