Canim ilk bikac gün benimde sertlesme oldu ama o da kayboldu neredeyse yoktu diyebilirim bende sık idrara cikiyorum baska hic belirtim yok doktora gidince hamile olduguma inaniyorum dün keseyi gordum ama hala hic bir belirtim yok boyle hamilelik mi olur diyorumBenim de su an 9. Günüm ve hala silik çizgi. Adet günüm olmadım daha. Bende de sık idrar var sadece başka belirtim yok göğüs şişmesi ağrısı filan olmuyor bende sende o var mıydı
Benim bildigin sari koyu yaaaCanim ilk bikac gün benimde sertlesme oldu ama o da kayboldu neredeyse yoktu diyebilirim bende sık idrara cikiyorum baska hic belirtim yok doktora gidince hamile olduguma inaniyorum dün keseyi gordum ama hala hic bir belirtim yok boyle hamilelik mi olur diyorumaylarca bekledigim gebelik belirtileri bunlar miydi ve idrar koyulasmasi ilk belirtidir benim hala koyu degil
Yaa evet şu mide bulantisi olmasinda raziyim gerisine acaba kaçinci haftada baslar insallah baslamazBenim bildigin sari koyu yaaadua edek midemiz bulanmaasin
Aman diyimmm başlamasın be kuzum. Balla ben beceremem kusmayi valla kusamam nabacaz blmem insalllah bulantisiz guzel bi gebelik geciririz bebeklerimizde saglikli olsun gerisi halolurYaa evet şu mide bulantisi olmasinda raziyim gerisine acaba kaçinci haftada baslar insallah baslamaz
Yaa evet sağlıklı olsunlar da canım bunlari aşariz ama tabiki kusma olmasa çook mutlu olurum kardesim 1 kere bile kusmadi darisi basimiza olsun insallahAman diyimmm başlamasın be kuzum. Balla ben beceremem kusmayi valla kusamam nabacaz blmem insalllah bulantisiz guzel bi gebelik geciririz bebeklerimizde saglikli olsun gerisi halolur
Insalllah insalllah kusmadan 9 ay ilerlerizzz ben gbi bebek kiyafetlerine bakiyomusunzYaa evet sağlıklı olsunlar da canım bunlari aşariz ama tabiki kusma olmasa çook mutlu olurum kardesim 1 kere bile kusmadi darisi basimiza olsun insallah
Evet her belirti herkeste olmuyormus demek kiCanim ilk bikac gün benimde sertlesme oldu ama o da kayboldu neredeyse yoktu diyebilirim bende sık idrara cikiyorum baska hic belirtim yok doktora gidince hamile olduguma inaniyorum dün keseyi gordum ama hala hic bir belirtim yok boyle hamilelik mi olur diyorumaylarca bekledigim gebelik belirtileri bunlar miydi ve idrar koyulasmasi ilk belirtidir benim hala koyu degil
Şu an hamile misiniz peki. İsimler değişik geldi deCanim sen yap gun gectikce bakalim 13.gune kadar silik gorursen bilki gebelik ilerliyo bence kan icin cikilmiyor malum hergun idrar testi yapmak en mantiklisi şuan igne etkisi cikabilir boyle benim 11 gunde negatifiti onceki ignede
Bakmaz miyim canim yaInsalllah insalllah kusmadan 9 ay ilerlerizzz ben gbi bebek kiyafetlerine bakiyomusunz
Alcam.alcammm ben herseyini nerdeyse sectimBakmaz miyim canim yababy set ler var cok guzel cinsiyet belli olunca ondan alacagim sana da tavsiye ederm
Olabiliyo canimŞu an hamile misiniz peki. İsimler değişik geldi deçok da kullanmayı bilmiyorum Burayı yanlış da yazmış olabilirim bildirimlere göre yazıyorum tek tek
Bi de renklerde emin olabilsekAlcam.alcammm ben herseyini nerdeyse sectim❤
Canim hassasiyet aslindaEvet her belirti herkeste olmuyormus demek kisertleşme dediğin ne oluyor anlamadım dua et olur mu hepimize
Evet çatlatma igne+klomen 10.gunden 13.güne idrar testlerim silikti 14.gün koyulasinca kan verdim 47 cikti sukur dunde keseyi gordum darisi basina insallhÇok sevindim sizde ne belirtirler oldu ve çatlatma iğnesiyle mi oldunuz ? Kaçıncı gününde öğrendiniz
Ben daha keseyi goremedim yaaa yarin insallah gorurum ama sanmiyorumBi de renklerde emin olabilsekbnde çok şey buldum yaa heyecanla almayi bekliyorum
Son adet tarihin neydi canimBen daha keseyi goremedim yaaa yarin insallah gorurum ama sanmiyorum
Çok çok sevindim sağlıkla kucağına d alırsınEvet çatlatma igne+klomen 10.gunden 13.güne idrar testlerim silikti 14.gün koyulasinca kan verdim 47 cikti sukur dunde keseyi gordum darisi basina insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?