- 16 Mart 2019
- 69
- 31
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ipekgokhan
-
Mrb bnde geçen pazartesi çatlatma ovitrelle yaptım çarşamba da aşılama oldum bekliyorum hayırlısı artıkMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
1.5 senelik evliyim 2 gün önce Çatlatma iğnesi( ovitrelle) vuruldum doktorum 3 gün üst üste ilişki önerdi şuan 2. Günümdeyim. Aranızda bu iğneden kullanıp hamile kalanlar var mı ?
Mrb bnde geçen pazartesi çatlatma ovitrelle yaptım çarşamba da aşılama oldum bekliyorum hayırlısı artık
Benimde bugün 8 oldu pazar günü adet günüm bakalımMerhaba. Benim 5. Günüm iğne vurulalı. Adetime 8 gün var bakalım hayırlısı olsun. Benim ilk tedavim bu. İnşallah tutar hayırlısı olsun ikimiz için de. Ama beklemek çok zor
Benimde bugün 8 oldu pazar günü adet günüm bakalım
Bnmde 1 hafta kaldı.yazarım olur sizde yazın belirti varmı pekiHadi hayırlısı olsunnnn buradan yazar mısın merak ettim benim 7 gün kaldıııııııı
Bende salı gecesi verdim ama 4 çıktı drum 48 saat sonra tekrarla dedi ama ben pazartesiyi bekliycem.senin bayagı yüksekmiş amaBenim de ovitrelle sonrası 8. Günüm beraber bekleyelim kardeş, bugün kan verdim beta 9,8 çıktı iğneden dolayı olabilir dedi dr haftaya bidaha bakalım dedi ara ara ağrı batma kramplar falan oluyo bide kistim vardı o da büyümüş klomenden dolayı hayırlısı bakalım
Yaa gerçektenmi bende düşük sandım bazı arkadaşlar 15-18 falan yazmış kıyas yapınca düşük dedim ama gerçi bi hafta oldu heralde normaldir hayırlısı olsun inşallah bu ay seviniriz bebiş haberleriyle ya çok istiyoruz valla hayaliyle yatıp kalkıyoruzBende salı gecesi verdim ama 4 çıktı drum 48 saat sonra tekrarla dedi ama ben pazartesiyi bekliycem.senin bayagı yüksekmiş ama
5 ten sonra pozitifmiş öyle dedi drYaa gerçektenmi bende düşük sandım bazı arkadaşlar 15-18 falan yazmış kıyas yapınca düşük dedim ama gerçi bi hafta oldu heralde normaldir hayırlısı olsun inşallah bu ay seviniriz bebiş haberleriyle ya çok istiyoruz valla hayaliyle yatıp kalkıyoruz
Bnmde 1 hafta kaldı.yazarım olur sizde yazın belirti varmı peki
5 ten sonra pozitifmiş öyle dedi dr
İğnenin etkisini demiyorum kan değerin 5 ise pozitif5 den sonra ne pozitifmiş anlamadım canım
İğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş okumadığım yer kalmadı. Ama 12. Gün net diyorlar kanda çıkması. Ama adet günü daha gelmemiş oluyor nasıl belli olur ki anlamadım.
Mrb 3 yıllık evliyimKızlar siz kaç yıllık evlisiniz? Ben 1.5
İğnenin etkisini demiyorum kan değerin 5 ise pozitif
Valla bnde pek anlamıyorum aslındaKan değeri direk 5 olarak mı çıkıyor. Benim geçen ay 12 çıktı ama gebe değilim. O yüzden anlayamadım.
Valla bnde pek anlamıyorum aslında
Yaş 25 canm ama mide bulantın stresten dir bence adet gününe varmı daha bnm pazar günü bugün sanki sancım oldu bi iki keredediğim gibi 0 ile 25 arası gebelik değil benden. Tahminime göre. Ya bu aralar midem bulanıyor gibi hafif ya da pskolojik olarak mı bilmiyorum kafayı yicemmmmmm sende var mı belirti falan bu arada yaş kaç canım
Yaş 25 canm ama mide bulantın stresten dir bence adet gününe varmı daha bnm pazar günü bugün sanki sancım oldu bi iki kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?