Aşılama Ovitrelle kullanıp hamile kalanlar var mı ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir de geceleri bir üşüyorum bir terliyorum hararet yapıyorum eski arabalar gibi iğneden mi acaba. Hani gebelik hormonu salgılıyor ya ondan olabilir mi acaba

5 ten sonra pozitifmiş öyle dedi dr
artış devam ederse inş sevinebilcez buna sevinemedim bile iğneden dolayı dedi bana da doktor hatta 100-200 çıkarsa hamilelik kabul ederiz dedi

Canım sen iğneden 10 gün geçmeden mi yaptırdın kan testi
Yok tatlım 8 gün geçti benim, ağrılarım olduğundan eşim evham yaptı gidelim dedi öyle gittik yoksa az daha bekliyip gitmeyi düşünüyodum ben haftaya bidaha gitcez bakalım

Yok tatlım 8 gün geçti benim, ağrılarım olduğundan eşim evham yaptı gidelim dedi öyle gittik yoksa az daha bekliyip gitmeyi düşünüyodum ben haftaya bidaha gitcez bakalım

Benimde bugün 7. Gün iğneden. Beklemekten başka çaremiz yok Allah herşeyin hayırlısını versin

Sende varmı canım bi ağrı şişlik gaz falan iğnenin bçyle bi etkisini yaşıyormusun

Canım iğne olduktan 3 gün sonra kasıklarım ağrıdı çok kötü oda yumurta çatlıyor ondan sanırım. Şuan tık yok. adetin gecikmesini beklemekten başka çare yok

Canım iğne olduktan 3 gün sonra kasıklarım ağrıdı çok kötü oda yumurta çatlıyor ondan sanırım. Şuan tık yok. adetin gecikmesini beklemekten başka çare yok
Aynen öyle yapcaz mecbur ama bende aşırı gaz oldu şu iki üç gündür ya bitmek bilmeyen bi hava kütlesi var içimde

Aynen öyle yapcaz mecbur ama bende aşırı gaz oldu şu iki üç gündür ya bitmek bilmeyen bi hava kütlesi var içimde

Evet gaz bende de var doğalgaz gibiyim
O yüzden evde ki doğalgazı kapattık benim gaz yetiyor
Şaka bir yana inşallah Bebişlerimiz tutmuştur

Evet gaz bende de var doğalgaz gibiyim
O yüzden evde ki doğalgazı kapattık benim gaz yetiyor
Şaka bir yana inşallah Bebişlerimiz tutmuştur
Ehehehe alemsin inşallah cabım benim ya bu ay hepimizin bi yüzü gülsün

Sende varmı canım bi ağrı şişlik gaz falan iğnenin bçyle bi etkisini yaşıyormusun
Merhabalar ben de klomen ve iğne tedavisi görüyorum, iğneyi bugün oldum dediğiniz gibi gaz sancısı adet sancısı karışık bir ağrı yaşıyorum. Allah çabamızı boş çıkarmasın.

Merhabalar ben de klomen ve iğne tedavisi görüyorum, iğneyi bugün oldum dediğiniz gibi gaz sancısı adet sancısı karışık bir ağrı yaşıyorum. Allah çabamızı boş çıkarmasın.
Amin canım inşallah, hemen olmadı bende zamanla oldu gaz ama sebebi kistimin büyümesiymiş malesef inş sende öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…