- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Ipekgokhan
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorumPeki sen şuan ne kullanıyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorumPeki sen şuan ne kullanıyon
Olacağı varsa olur zaten rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahAnladım cnm hayırlısı olur hakkında inşallah bnm biraz daha çabalamam lazım
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum
Olur inşallah cnm büyük bi sıkıntı değil neticede tıpta çaresi var ilaçla yumurta büyütüyorlarBenim de yumurta tembelliği başka sorun yok çok şükür
Olur inşallah cnm büyük bi sıkıntı değil neticede tıpta çaresi var ilaçla yumurta büyütüyorlar
Ovitrellemi kullandın ardından aşılama olmuyacakmı seninİŞte klomen kullandım yumurtam 21 mm olmuştu iğne vuruldum 2 gün var adetime bakalım![]()
Benim de dört gün varİŞte klomen kullandım yumurtam 21 mm olmuştu iğne vuruldum 2 gün var adetime bakalım![]()
Ovitrellemi kullandın ardından aşılama olmuyacakmı senin
Benim de dört gün varhaber ver mutlaka
Ovitrellemi kullandın ardından aşılama olmuyacakmı senin
Bnm öyle olmadı ama iğnelerde ilkti aşılamada adetin 2 günü başladın gonal f 3 günde bir kontrol vardı 11.günün akşamı hem ondan hem ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 2 gün sonra aşılama olduİlk tedavim bu canım ilk klomen kullanmam ve ilk iğnem.
Aşılama sanırım bir kaç kere iğne ve klomenden sonra yapıyorlar kişinin tedaviye cevap vermesine bağlı.
Bnm öyle olmadı ama iğnelerde ilkti aşılamada adetin 2 günü başladın gonal f 3 günde bir kontrol vardı 11.günün akşamı hem ondan hem ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 2 gün sonra aşılama oldu
Gonal f yumurta büyütme iğnesi klomen onun bi altı bu daha etkili 3 dediğimde gün sayısı cnm 3 günde bir kontroldü şimdi aynı şeyleri tekrar başlıycamHmmm gonal f3 ne anlamadım. adetin 3. Günü gittim klomen verdi günde 2 adet 5 gün içtim sonra ovülasyon günüm de bir daha çağırmıştı yumurta büyümüş iğne verdi öyle işte bakalım bundan sonra ne olacak
Gonal f yumurta büyütme iğnesi klomen onun bi altı bu daha etkili 3 dediğimde gün sayısı cnm 3 günde bir kontroldü şimdi aynı şeyleri tekrar başlıycam
Bence bekle yaptırma çıkmayınca daha zor olur senin için bnmde öyle oldu çünkü 4 günüm geçti bugün oldum meselaKızlar yarın adet olma günüm. Ama geçen ay 2 gün erken oldum ve ne zaman böyle olursa bir sonra ki ay da geç oluyorum. Sizce yarın kan tahlili yaptırsam mı sağlık ocağında? Veya adet gecikmesini mi beklesem. İçime doğmuyor eşim fazla kendini kaptırma diyor o yüzdenbu arada hiç ağrım yok tık yok normalde karnım ağrır göğüslerim şişer ama şuan hiç belirti yok.
Bence bekle yaptırma çıkmayınca daha zor olur senin için bnmde öyle oldu çünkü 4 günüm geçti bugün oldum mesela
Hadi yaa ee ne yapacaksın doktora mı gideceksin yine ? Evet bekleyim bence de.
Evet cuma günü gidecem tekrar başa sardıHadi yaa ee ne yapacaksın doktora mı gideceksin yine ? Evet bekleyim bence de.
Evet cuma günü gidecem tekrar başa sardı![]()