Ovitrelle kullanıp sonuç alan hamile arkadaşlar burda fikirleri paylaşalım

canım bu benim 3.kez o iğneden yaptırışım...bakalım bundada sonuç mnegatif olursa başka yntemlere geçecez artık

30 temmuz da oldum iğnemi ben de 4gün oldu henüz
daha önce kullandım yumurtam çatlamadığı için sonuç alamadık
İnşallah bu defa hayırlısıyla hamile kalırım :Saruboceq:

30 temmuz da oldum iğnemi ben de 4gün oldu henüz
daha önce kullandım yumurtam çatlamadığı için sonuç alamadık
İnşallah bu defa hayırlısıyla hamile kalırım :Saruboceq:
valla ben çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum...ağrılarım oldu sadece hepsi bu.dr kontrole çağırmadı

valla ben çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum...ağrılarım oldu sadece hepsi bu.dr kontrole çağırmadı

Daha önce başka doktorda tedavi gördüm o çağırmamıştı yumurtam çatladı mı çatlamadı mı diye yumurtam çatlamadığı gibi bir de kist oluşmuştu bende.
Doçent diye daha iyi diye başka bi doktora gittim özele bu doktorada parayı aldı cebe attı,hiç ilgilenmedi,yumoş büyüdü mü diye bakacağı gün bile ameliyat çıkardı başıma,hiç önemsemedi beni.
Geçende de aynı iğneyi yaptırmıştım ama o zaman bacak ağrım kasıkta batma çok oluyodu.
Kist çok ağrı yaparmış ve benim çok ağrılı geçmişti adete kadar hep hamileyim gibi gelmişti,şimdi bişey hissetmiyorum bakalım hayırlısı inşallah çatlamıştır ve tutmuştur hayırlısıyla

Son düzenleme:
inş canım benim...

canım çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olursun...sen daha dün iğne olmuşssun...anlayamadım

SAT 9 temmuz ovitrelleyi sattın 25. gününde vurundum tabi doktorun istediği kanda e2 tahlillerine göre yapıldı bu iğne
şimdi SAT a göre adetim 7 ağustosta olması lazım ama ovitrelleden dolayı olmazmıyım diyorsun sen?

aaa taaa 25.günmü yapıldı sana iğne..çok ilginç canım yaaa...ne bileyim hiç duymadım...ben hep 14.gün iğne oldum...ve iğneden sonra 14.günde regl oldum...

aaa taaa 25.günmü yapıldı sana iğne..çok ilginç canım yaaa...ne bileyim hiç duymadım...ben hep 14.gün iğne oldum...ve iğneden sonra 14.günde regl oldum...

bende çözemedim neden böyle olduğunu haklısın ki bende öyle olmasını bekliyordum tedaviye başladığımda. Acaba diyorum yumurta sayısının çok fazla olmasından kaynaklanıyor olabilirmi. doktora göre eğer tutarsa çoğul gebelik büyük ihtimaldi.
ve bu ona göre riskliyd. ondan olabilirmi ?
işte bu yüzden merak ediyorum adet tarihim değişecekmi bu normal mi?

şimdi senin yumurtaların ne zaman çatlamış görünüyor...takip ettimi doktorun...çatladığı günün üzerine 14 gün ekle canım...14.gün adet olacaksın

şimdi senin yumurtaların ne zaman çatlamış görünüyor...takip ettimi doktorun...çatladığı günün üzerine 14 gün ekle canım...14.gün adet olacaksın

canım benim doktorum folikül takibi yapıyordu en son vajinal muayeneden sonra bundan sonra muayene etmeyeceğim e2 sonucuna göre ovitrelleyi vurdururruz dedi
ondan sonrada sürekli kan verdim e2 için dediğim gibi 2 ağustosta e2 normal değerdeydi ve onun üzerine vurundum iğneyi
ama çatlama olayı iğneden önce olmuşmudur olmamışmıdır bilemiyorum tabi

ne bileyim canım yaaa...
senin durumun karışık geldi biraz bana...
sabır sabır...

kızlar ben de dün 3. kez iğnemi vuruldum. durusah senle aynı gibiyiz. ben de 1 senedir korunmuom. ve 6 7 aydır tedavi görüom. ama doktor degiştirdim. bu doktoruma 3 ay oldu başlayalı. anca tedaviye gectik. tahlillerden sonra
dün de iğne yaptı bakalım .12 sinde progestereona bakacak???

canım ben 1 yıldır korunmuyorum...5 aydırda tedavi görüyorum...inşallah güzel sonuçlar alacağız hep birlikte tatlım

inşallaaaahhh her zaman dua ediyorum isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et Rabbim diye.
Allah herşeyin en güzelini bilir dur bakalım neler olacak.
ben hani normal sat a göre bugün 28. gün ve ufak ufak sancılanıyorum ovitrelleyi 25. günde vurunduğum için bu durumu nasıl etkileyecek hala bilemiyorum merakla bekliyorum ..

Sean cnm senin durumun çok ilginç geldi bana

İnşallah Hamilesindir ama merak ettim e2 nedir ve geç yumurtlamamı oluyormuş sende de iğneyi 25.gün yaptırdı doktorun?

Sean cnm senin durumun çok ilginç geldi bana

İnşallah Hamilesindir ama merak ettim e2 nedir ve geç yumurtlamamı oluyormuş sende de iğneyi 25.gün yaptırdı doktorun?

merhaba canım e2 estrodiol denilen bişey kanda bakılıyor. doktotrum ovitrellenin vurulacağı doğru zamanı bende kanda e2 ye bakarak tespit etti
bu değerin 1000 olması gerekiyordu bende ilk istediğinde tahlili 4000 çıktı sonra 5000 küsüre yükseldi sonra 2800 oldu sonra 1600 olunca 1500 ün altında olsun istedi sonuç itibariyle e2değeri 543 te iken vurundum ovitrelleyi.
birde doktorumunda şaşırdığı şey e2 nin bende çok dirençli olmasıydı. bide bendeki diğer sorun çok sayıda yumurtamın olması ama bu buay içinde geçerli olabilir. hani belki sadece bu ay çoktur yumurtam bilmiyorum. bu ilk ayım tedavide.
doktor çoğul gebelikten korkuyordu (bundan kastım üçüzün üzerinde olmasından)
riskli bir durum oluşturabilir dedi. heralde bu yüzden çok irdeledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…