Ovitrelle kullanıp sonuç alan hamile arkadaşlar burda fikirleri paylaşalım

Allahım inşallah o üzüntüyü yasatmaz bidaha canım sana

Maşallah canım darisi bize inşallah nasıl belirtilerin vardı peki canım anlatirmisin
Sağol kuzum Allahım size de nasip eder inşallah hepinize :) adetten bir hafta önce acayip karnım şişti böyle saatlerce tuvaletimi tutmuş gibiydi ordan biraz hissettim. Sürekli de kasıklarıma kramp gibi ağrı saplanıyordu

Karın sisligi var sayılır ama daha çok adet ağrısına benzer batmalar var canım bendede ilk kullanisim benimde klomen ve ovitrelle inşallah olumlu sonuç alırız

Karın sisligi var sayılır ama daha çok adet ağrısına benzer batmalar var canım bendede ilk kullanisim benimde klomen ve ovitrelle inşallah olumlu sonuç alırız
İnşallah canım benim :) klomen bende işe yaramamıştı menogon iğne kullandım bu arada

Biraz var canım daha yeni olmuşsun ama olacak inşallah umudumuz tukenmemeli allahım nasip ederse olur inşallah canım
İnşallah . İnanıyorum. Ve inanmak istiyorum. Çok istiyorum . Bana arkadaş olcak en önemlisi. Gurbetteyim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…