Maşallah canım darisi bize inşallah nasıl belirtilerin vardı peki canım anlatirmisinKızlar ben de bu iğne sayesinde hamile kaldım, Rabbimin de izniyle tabii ki :)) ilk denemede
Allahım inşallah o üzüntüyü yasatmaz bidaha canım sanaBen yaşadığım için
Ben yaşadığım için çok zordu . Eşim hep bekle sevinme kimseye söyleme önce kalp atışını duyalım demişti. Dusukten sonra bak bunun için sevinme demişti o hep kötüye alistüremişti kendinj
İnşallah beklemek çok zor ama ya inşallah adet olmam .inşallah hamisim oluruzAllahım inşallah o üzüntüyü yasatmaz bidaha canım sana
Sağol kuzum Allahım size de nasip eder inşallah hepinize :) adetten bir hafta önce acayip karnım şişti böyle saatlerce tuvaletimi tutmuş gibiydi ordan biraz hissettim. Sürekli de kasıklarıma kramp gibi ağrı saplanıyorduMaşallah canım darisi bize inşallah nasıl belirtilerin vardı peki canım anlatirmisin
Inşallah canım kaçıncı günün bugünİnşallah beklemek çok zor ama ya inşallah adet olmam .inşallah hamisim oluruz
Karın sisligi var sayılır ama daha çok adet ağrısına benzer batmalar var canım bendede ilk kullanisim benimde klomen ve ovitrelle inşallah olumlu sonuç alırızSağol kuzum Allahım size de nasip eder inşallah hepinize :) adetten bir hafta önce acayip karnım şişti böyle saatlerce tuvaletimi tutmuş gibiydi ordan biraz hissettim. Sürekli de kasıklarıma kramp gibi ağrı saplanıyordu
Inşallah canım kaçıncı günün bugün
Adetin 16. Catlatma iğnesinin 3. GunuInşallah canım kaçıncı günün bugün
Biraz var canım daha yeni olmuşsun ama olacak inşallah umudumuz tukenmemeli allahım nasip ederse olur inşallah canımAdetin 16. Catlatma iğnesinin 3. Gunu
İnşallah canım benim :) klomen bende işe yaramamıştı menogon iğne kullandım bu aradaKarın sisligi var sayılır ama daha çok adet ağrısına benzer batmalar var canım bendede ilk kullanisim benimde klomen ve ovitrelle inşallah olumlu sonuç alırız
İnşallah . İnanıyorum. Ve inanmak istiyorum. Çok istiyorum . Bana arkadaş olcak en önemlisi. Gurbetteyim cunkuBiraz var canım daha yeni olmuşsun ama olacak inşallah umudumuz tukenmemeli allahım nasip ederse olur inşallah canım
Sende problem neydi. İğne kaç gün kullandinİnşallah canım benim :) klomen bende işe yaramamıştı menogon iğne kullandım bu arada
Bende ise yaradı canım yumurtam oluştu ve catladi progesteron testi yaptirdi doktor 28.97 çıktı ama hamilelik olurmu bilmiyorumİnşallah canım benim :) klomen bende işe yaramamıştı menogon iğne kullandım bu arada
Neredesinki canımİnşallah . İnanıyorum. Ve inanmak istiyorum. Çok istiyorum . Bana arkadaş olcak en önemlisi. Gurbetteyim cunku
Bende İstanbuldayım . Ailem mersinde bir eşim bir ben kimsemi yok başka burdaNeredesinki canım
28.97 beta hcg mi oluyorBende ise yaradı canım yumurtam oluştu ve catladi progesteron testi yaptirdi doktor 28.97 çıktı ama hamilelik olurmu bilmiyorum
Allah yardimcin olsun canım çok zordur eminim inşallah rabbim yüzünü guldurur bi an önceBende İstanbuldayım . Ailem mersinde bir eşim bir ben kimsemi yok başka burda
Hayır canım progesteron testi yumurtanın çatlayıp catlamadigi gosteriyo hatta bazıları sanırım hamilelik varmi yokmu anlaşılıyor diyorlar28.97 beta hcg mi oluyor
Hayır canım progesteron testi yumurtanın çatlayıp catlamadigi gosteriyo hatta bazıları sanırım hamilelik varmi yokmu anlaşılıyor diyorlar28.97 beta hcg mi oluyor
Anladım. ZATEN senin bir kaç güne belli olur .Hayır canım progesteron testi yumurtanın çatlayıp catlamadigi gosteriyo hatta bazıları sanırım hamilelik varmi yokmu anlaşılıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?