şimdi senin yumurtaların ne zaman çatlamış görünüyor...takip ettimi doktorun...çatladığı günün üzerine 14 gün ekle canım...14.gün adet olacaksın
slm.arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
progestana niye bakacakki..benim dr öyle bişey demedi hiç
bende 24 ocakta iğne oldum kasık ağrım var hala sonuç bekliyorum canımArkadaslar konunun ustunden yillar gecmis ama hamile kalan doguran arkadaslar oldumu bende 3gun once ignemi oldum cok merak ediyorumm lütfen dönüş yapin
Bende yumurta tembelliği var. Geç adet oluyorum. Yumurtlama olmayınca malum ilaç tedavisi . Rabbim herkese nasip etsin. 14 gün sonra belli olur artık2 ay denedim klomen ve ovitrelle ama hamile kalamadım bu ay ara verdim ben arkadaşlar inşallah sizler hamile kalırsınız doktorunuz bu tedaviyi ne için uyguladı acaba?
İnşallah gelir bebeğin canım en kısa sürede. Ben de hep geç adet görüyorum önce sürekli pko dediler ama bu doktor yumurta tembelliği dedi ve klomen verdi bana daBende yumurta tembelliği var. Geç adet oluyorum. Yumurtlama olmayınca malum ilaç tedavisi . Rabbim herkese nasip etsin. 14 gün sonra belli olur artık
Bende kendimi bildim bileli geç adet oluyorum. Daha öncede klomenle hamile kaldım üç ay önce düşük yaptım . Tekrar başladım işteİnşallah gelir bebeğin canım en kısa sürede. Ben de hep geç adet görüyorum önce sürekli pko dediler ama bu doktor yumurta tembelliği dedi ve klomen verdi bana da
Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer iyi bi gebelik yaşayıp bebisinizi kucaginiza alirsinizBende kendimi bildim bileli geç adet oluyorum. Daha öncede klomenle hamile kaldım üç ay önce düşük yaptım . Tekrar başladım işte
Sizin bittimi klomen . Ne zamandır olmuyor bebisAllah yardımcınız olsun inşallah bu sefer iyi bi gebelik yaşayıp bebisinizi kucaginiza alirsiniz
kist tedavisiyle başladım tedaviye kistler bitince 5 günlük klomen kullandım canım sonrasında ovitrelle ine oldum iğne vurulduktan sonra 13. günüm bugun ağrılarım var adet belirtileri var hayırlısı bakalım canım ben 5 aylık evliyim yeniyim daha ama hemen düşünmeye başladık bizSizin bittimi klomen . Ne zamandır olmuyor bebis
anladım canım bilemiyorum adet belirtisi gibi belirtilerim var akıntı çok fazla oluyor inşallah hayırlı sonuç alırım bendeBenim de ilk öle olmuştu adet olacakmışım gibi igneden sonra 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim . Ama düşük yaptum
Aynen kasik agrisi akinti hamilelik belirtisi inşallah hamissindir .2/ 3 gün sonra test yap çıkar emin olmak için beta hcg testi yaptiranladım canım bilemiyorum adet belirtisi gibi belirtilerim var akıntı çok fazla oluyor inşallah hayırlı sonuç alırım bende
Oyle yapicam canım bide progestan verdi doktorum 3 gündür onu kullanıyorum 8nsallah hayırlısı olur hepimiz ic8n cok ta umutlanmak istemiyorum ama bende bi an önce bebis istiyorum :)Aynen kasik agrisi akinti hamilelik belirtisi inşallah hamissindir .2/ 3 gün sonra test yap çıkar emin olmak için beta hcg testi yaptir
İnşallah zaman geçmek bilmiyor asker gibi şafak sayıyorum .istiyorum ki hamile kalım , unutsam 3 4 hafta sonra kontrole gidip öğreniyum kese oluşmuş olsun kalp atışını duyayım. Hamile kalinca da sevinemiyorsunki kese olustumu kalp atışını duycammiOyle yapicam canım bide progestan verdi doktorum 3 gündür onu kullanıyorum 8nsallah hayırlısı olur hepimiz ic8n cok ta umutlanmak istemiyorum ama bende bi an önce bebis istiyorum :)
Çok haklısın canım ama mutlu bu bekleyiş bu var deseler bi kalp atışını duysak keskeİ
İnşallah zaman geçmek bilmiyor asker gibi şafak sayıyorum .istiyorum ki hamile kalım , unutsam 3 4 hafta sonra kontrole gidip öğreniyum kese oluşmuş olsun kalp atışını duyayım. Hamile kalinca da sevinemiyorsunki kese olustumu kalp atışını duycammi
Ben yaşadığım için çok zordu . Eşim hep bekle sevinme kimseye söyleme önce kalp atışını duyalım demişti. Dusukten sonra bak bunun için sevinme demişti o hep kötüye alistüremişti kendinjÇok haklısın canım ama mutlu bu bekleyiş bu var deseler bi kalp atışını duysak keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?