Ovitrelle kullanıp sonuç alan hamile arkadaşlar burda fikirleri paylaşalım

Sen kaç aylık evlisin. Daha çok yeni ama kasiklarim da batma olyo. İğnenin etkisi olabilir şimdilik tabi
Canım ben daha çok yeni evliyim 5. Ayim ilk günden beri çocuk istiyoruz yanlız kist patlaması yaşadım ben oylelikle tedaviye başladım doktorda kistten dolayı yumurtalarin tembellesmis rahminde küçük dedi minyon tipliyim bide sonra saglikli bi gebelik yasaman icin klomene basladim 5 günlük sonra igne oldum folik asit, rahim kalinlastirici ve progestan kullanıyorum suanda

Rabbim dertsiz derman vermesin. Problem yokken çocuk olmaması daha kotu

Allah yardımcısı olsun buda çok zor canım ya
Aynen. Kendim için bardağın dolu tarafından bakıyorum. Bir kere hamile kaldım demekki çocuğum oluyor. Sağlıksız bir bebekte kaldıramayacağım bir yük vermedi rabbim

Aynen. Kendim için bardağın dolu tarafından bakıyorum. Bir kere hamile kaldım demekki çocuğum oluyor. Sağlıksız bir bebekte kaldıramayacağım bir yük vermedi rabbim
Canım buna çok şükür ozaman hiç uzme kendini folik asit kullaniyomusun

Sende problem neydi. İğne kaç gün kullandin
Görünen hiç bir sorun yoktu canım iki ay klomen kullandım çat iğnesi yapmadık. yumurtam oluştu gayet güzel ama döllenmedi üçüncü ay dr Menogon iğne verdi 10 gün kullandım

Bende ise yaradı canım yumurtam oluştu ve catladi progesteron testi yaptirdi doktor 28.97 çıktı ama hamilelik olurmu bilmiyorum
İnşallah kavuşursun bebeğine kuzum :) ne zamandır bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…