Insllah hayirli sonuc alirim canimAnladım. ZATEN senin bir kaç güne belli olur .
Amin Allahtan çalışıyorum.ilk zamanlar ne zordu resimlerine bakıp ağlıyordumAllah yardimcin olsun canım çok zordur eminim inşallah rabbim yüzünü guldurur bi an önce
Uzulme canim allah bunu uygun gormus demekki nekadarlik evlisinAmin Allahtan çalışıyorum.ilk zamanlar ne zordu resimlerine bakıp ağlıyordum
İnşallah herşeyin hayırlısı . Sağlıklı eli ayağı düzgün. Hayırlı bir evlat nasip ederInsllah hayirli sonuc alirim canim
Amin canim inşallahİnşallah herşeyin hayırlısı . Sağlıklı eli ayağı düzgün. Hayırlı bir evlat nasip eder
Suan birşeyler hissediyormusun canım ağrım falan varmi18 aylık evliyim
Amin canim inşallah
Sen kaç aylık evlisin. Daha çok yeni ama kasiklarim da batma olyo. İğnenin etkisi olabilir şimdilik tabiSuan birşeyler hissediyormusun canım ağrım falan varmi
Canım ben daha çok yeni evliyim 5. Ayim ilk günden beri çocuk istiyoruz yanlız kist patlaması yaşadım ben oylelikle tedaviye başladım doktorda kistten dolayı yumurtalarin tembellesmis rahminde küçük dedi minyon tipliyim bide sonra saglikli bi gebelik yasaman icin klomene basladim 5 günlük sonra igne oldum folik asit, rahim kalinlastirici ve progestan kullanıyorum suandaSen kaç aylık evlisin. Daha çok yeni ama kasiklarim da batma olyo. İğnenin etkisi olabilir şimdilik tabi
Rabbim dertsiz derman vermesin. Problem yokken çocuk olmaması daha kotuCanım ben daha çok yeni evliyim 5. Ayim ilk günden beri çocuk istiyoruz yanlız kist patlaması yaşadım ben oylelikle tedaviye başladım doktorda kistten dolayı yumurtalarin tembellesmis rahminde küçük dedi minyon tipliyim bide sonra saglikli bi gebelik yasaman icin klomene basladim 5 günlük sonra igne oldum folik asit, rahim kalinlastirici ve progestan kullanıyorum suanda
Amin canim, Tabi canım çok haklisinRabbim dertsiz derman vermesin. Problem yokken çocuk olmaması daha kotu
Gorumcem 7 senelik evli problem yok ama olmuyor çocuk.Amin canim, Tabi canım çok haklisin
Allah yardımcısı olsun buda çok zor canım yaGorumcem 7 senelik evli problem yok ama olmuyor çocuk.
Aynen. Kendim için bardağın dolu tarafından bakıyorum. Bir kere hamile kaldım demekki çocuğum oluyor. Sağlıksız bir bebekte kaldıramayacağım bir yük vermedi rabbimAllah yardımcısı olsun buda çok zor canım ya
Canım buna çok şükür ozaman hiç uzme kendini folik asit kullaniyomusunAynen. Kendim için bardağın dolu tarafından bakıyorum. Bir kere hamile kaldım demekki çocuğum oluyor. Sağlıksız bir bebekte kaldıramayacağım bir yük vermedi rabbim
Suan kullanmıyorum unutuyorum almayı.Canım buna çok şükür ozaman hiç uzme kendini folik asit kullaniyomusun
Canım al onu ihmal etme sağlıklı hamile kalman için çok önemliSuan kullanmıyorum unutuyorum almayı.
Öncekihamilelikteiçiyordum alacam inşallah unutuyorumCanım buna çok şükür ozaman hiç uzme kendini folik asit kullaniyomusun
Görünen hiç bir sorun yoktu canım iki ay klomen kullandım çat iğnesi yapmadık. yumurtam oluştu gayet güzel ama döllenmedi üçüncü ay dr Menogon iğne verdi 10 gün kullandımSende problem neydi. İğne kaç gün kullandin
İnşallah kavuşursun bebeğine kuzum :) ne zamandır bekliyorsunBende ise yaradı canım yumurtam oluştu ve catladi progesteron testi yaptirdi doktor 28.97 çıktı ama hamilelik olurmu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?