OVİTRELLE SONRASI 13.GÜN

Klomen ilk deneme sonuç negatif ve kist oluştu bu ay tedaviye ara verdi doktorum

Klomen ilk deneme sonuç negatif ve kist oluştu bu ay tedaviye ara verdi doktorum
Geçmiş olsun evet siz gibi çok kişiden aynı yorumu okudum. Benim de ilk ayım ilaçla hsg sonrası adet gelince klomene başlamamı istedi dr. Kist yaparsa kavgaya tutuşuruz doktorla. Burda bizim bildiklerimizi onlar da biliyor anlayamıyorum

Doktorum ilk defa bu tarz ilaçlar kullanılınca kist yapma olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi. Sonraki tedavilerde bu ihtimal düşüyormuş. Adet olunca tekrar tedavi için doktora gidicem o zaman klomen dışında başka ilaç verebilir mi diye danışıcam. Klomenle olumlu sonuç olan kişiler okudum başka forumlarda, herkesin vücuduna etki etmesi farklı demek ki

Yarın sabah yapmadan vermem korkuyorum, bir kimyasalım var 1,5 sene önceden aylardır uğraşıyorum
Seni çok iyi anlıyorum uzun zamandır bu güzel haberi bekliyorsun inşallah çok güzel betayla hamileliğini kesinleştireceksin

Femaradan daha cok verim alan kişileri görünce klomen malesef bi şüpheye düşürüyo. Hiç femara kullananlarda işte kist yaptı yumurtalığım büyüdü genişledi gibi şeyler okumadım tutmadıysa tutmamıştır mesela negatiftir klomendeki gibi etkiler okumadım. Biz kadınların işi zaten çok zor. Adeti ağrısı rutindeki kisti yok meme hassasiyeti osu busu. Allah hepimize dayanma gücü versin

İnşallah hepimizin kucağı en kısa sürede dolar bunları araştırıp bilmek bile artık zihnimi çok yoruyor. Çoğunun bilmediği şeyleri maalesef biz biliyoruz, çok çaba sarf ediyoruz, inşallah o güzel haberi bizde alıcaz

İlk gebeliğimde bildiğim tek şey adetimin kaç günde bir olduğu ve kaç gün sürdüğüydü. Şimdi neler neler öğrendim şu 2 bucuk senede. Ovü testi kullanmam çünkü yoruldum eşim sanki görevmiş gibi geliyo gözüme ne kadar kötü bişey halbuki. Allahım gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin bizlere inşallah

Haklısın aşko belki bünyeden bünyeye değişiyordur ya inşAllah bizde yan etki yapıp pozitif yapar

Aşko kalınlaşma vardı ama istediğim gibi değil demişti iğneden sonra sağlama almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…