- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi aleynatlms
-
Klomen ilk deneme sonuç negatif ve kist oluştu bu ay tedaviye ara verdi doktorumKlomenden bir kişi hariç hep negatif yorumlar aldım özellikle kist yaptığına dair. Neyse evrene güzel enerjiler yollayıp güzel sonuçlar alalım pozitif oluyoruz heeepp . Kaldı 9-10 gün desenize heyecan mı heyecan iğneden sonra yan etki oldu mu şu belirtileri yaşadım dediğiniz iğne veya klomenden sonra klomeni günde kaç kullandınız mesela
Hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrik ederimBen femara kullandım ilkinde 7 gün ikincisinde eşim yurt dışına gidecek diye 5 gün kullandım.
Ya çok teşekkür ederimpozitif canım iğne etkisi geçmiştir
Darısı hepinizin başına inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı uğurlu olsun inşallah tebrik ederim❤
Yaaa bence de pozitifBi test daha yaptım onu yaptıktan sonra 2 testte hatalı çıkar mı
Geçmiş olsun evet siz gibi çok kişiden aynı yorumu okudum. Benim de ilk ayım ilaçla hsg sonrası adet gelince klomene başlamamı istedi dr. Kist yaparsa kavgaya tutuşuruz doktorla. Burda bizim bildiklerimizi onlar da biliyor anlayamıyorumKlomen ilk deneme sonuç negatif ve kist oluştu bu ay tedaviye ara verdi doktorum
Aminnnn Allah razı olsun sağolunDarısı hepinizin başına inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Doktorum ilk defa bu tarz ilaçlar kullanılınca kist yapma olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi. Sonraki tedavilerde bu ihtimal düşüyormuş. Adet olunca tekrar tedavi için doktora gidicem o zaman klomen dışında başka ilaç verebilir mi diye danışıcam. Klomenle olumlu sonuç olan kişiler okudum başka forumlarda, herkesin vücuduna etki etmesi farklı demek kiGeçmiş olsun evet siz gibi çok kişiden aynı yorumu okudum. Benim de ilk ayım ilaçla hsg sonrası adet gelince klomene başlamamı istedi dr. Kist yaparsa kavgaya tutuşuruz doktorla. Burda bizim bildiklerimizi onlar da biliyor anlayamıyorum
Şu an dayanıyor olman bile bi mucizeYarın kan veririm ben kesin
Yarın sabah yapmadan vermemŞu an dayanıyor olman bile bi mucize
Seni çok iyi anlıyorum uzun zamandır bu güzel haberi bekliyorsun inşallah çok güzel betayla hamileliğini kesinleştireceksinYarın sabah yapmadan vermemkorkuyorum, bir kimyasalım var 1,5 sene önceden aylardır uğraşıyorum
Femaradan daha cok verim alan kişileri görünce klomen malesef bi şüpheye düşürüyo. Hiç femara kullananlarda işte kist yaptı yumurtalığım büyüdü genişledi gibi şeyler okumadım tutmadıysa tutmamıştır mesela negatiftir klomendeki gibi etkiler okumadım. Biz kadınların işi zaten çok zor. Adeti ağrısı rutindeki kisti yok meme hassasiyeti osu busu. Allah hepimize dayanma gücü versinDoktorum ilk defa bu tarz ilaçlar kullanılınca kist yapma olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi. Sonraki tedavilerde bu ihtimal düşüyormuş. Adet olunca tekrar tedavi için doktora gidicem o zaman klomen dışında başka ilaç verebilir mi diye danışıcam. Klomenle olumlu sonuç olan kişiler okudum başka forumlarda, herkesin vücuduna etki etmesi farklı demek ki
İnşallah hepimizin kucağı en kısa sürede dolarFemaradan daha cok verim alan kişileri görünce klomen malesef bi şüpheye düşürüyo. Hiç femara kullananlarda işte kist yaptı yumurtalığım büyüdü genişledi gibi şeyler okumadım tutmadıysa tutmamıştır mesela negatiftir klomendeki gibi etkiler okumadım. Biz kadınların işi zaten çok zor. Adeti ağrısı rutindeki kisti yok meme hassasiyeti osu busu. Allah hepimize dayanma gücü versin
İlk gebeliğimde bildiğim tek şey adetimin kaç günde bir olduğu ve kaç gün sürdüğüydü. Şimdi neler neler öğrendim şu 2 bucuk senede. Ovü testi kullanmam çünkü yoruldum eşim sanki görevmiş gibi geliyo gözüme ne kadar kötü bişey halbuki. Allahım gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin bizlere inşallahİnşallah hepimizin kucağı en kısa sürede dolarbunları araştırıp bilmek bile artık zihnimi çok yoruyor. Çoğunun bilmediği şeyleri maalesef biz biliyoruz, çok çaba sarf ediyoruz, inşallah o güzel haberi bizde alıcaz
Haklısın aşko belki bünyeden bünyeye değişiyordur ya inşAllah bizde yan etki yapıp pozitif yaparOnca kişiye sormuşumdur onca yorum da okudum sadece bi arkadaşım da olumlu sonuc aldığını gördüm. Diğerleri hep ya negatif ya yumurtayı kiste çevirmiş vs. Birisi de yazmış klomenin yan etkisi cok daha fazla femaraya göre. Sağlıkta kâr zarar dengesi vardır. Yararı olucaksa zarar tolere edilebilir. Ama klomenin genelde yarar şansı cok düşük neden önce hep bu ilaçtan başlarlar anlamam. Bunu bu şekilde dr a söylesem beni kovar herhalde işlerine karışmak gibi oluyor farkındayım ama elimde değil sorgulamak zorundayım
Aşko kalınlaşma vardı ama istediğim gibi değil demişti iğneden sonra sağlama almak içinİncelik mi vardı yoksa işi sağlama almak için mi estrofemi verdi acaba doktorunuz. Herkesin tedavi şekli farklı işte tutturana kadar yola devam mecburbenimde klomen günde iki tablet sabah akşam yani aynı saatlerde almaya çalışıyorum. İnşallaaah güzel haberler aldığınız bir yolculuk olur bu ❤
Hahahhaha inşallah inşallah aşkımHaklısın aşko belki bünyeden bünyeye değişiyordur ya inşAllah bizde yan etki yapıp pozitif yapar
Anladım kuzum. 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyorumAşko kalınlaşma vardı ama istediğim gibi değil demişti iğneden sonra sağlama almak için
Anladım kuzum. 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum
İnşAllahAnladım kuzum. 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?