OVİTRELLE SONRASI 13.GÜN

Seni çok iyi anlıyorum bende ilk iki aşılama biri düşük diğeri hiç olmadı geçen ay tüp bebek istedik gonal f kullandım ama kontrol sırasında sadece tek yumurta geliştiğini öğrendim(sağda ve solda) tüp için yeterli değil dedi dr tedaviyi keselim bir sonraki ay deneyelim dedi bizde madem tedavi kesiyoruz elimizde gelişmiş 1-2 yumurta var diyip durumu aşılamaya çevirdik yani boş geçmek istemedik şuan 6.gun çatlatma iğnesinden merakla bekliyoruz senin testler pozitiff ama iğne etkisi değil şimdiden hayırlı olsun canım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İnşallah dualarında bana yer verirsen çok sevinirim
İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz nelere dikkat ettin
Tabi ki yer veririm
İğneden sonra 36.saatte ilişki başladı ve her gün devam etti doktorum öyle önermişti eşim yurt dışına gidecek diye. İlişki sonrası 15-20 dk bacaklarımı havaya diktim. Folik asit d vitamini ve tiroit hapı kullanıyorum ben onları kullanmaya devam ettim. Ekstra dikkat ettiğim bir durum olmadı emin ol benim de umudum yoktu sadece son kez denemek istemiştim ama Allahım dualarımı kabul etti

Hiç umudun yokken mucizen gelmiş ne güzel nasip olmuş bak nasip olacağı varsa oluyor işte yumurtan kaç mm olduğunda doktor iğne vurmanı istedi

İlkinde 21 mm olmuştu 2de 18 mm oldu
Benin 23mmken doktor iğne verdi ama maalesef kist oluşmuş bu ay tedaviye ara verdi doktor inşallah önümüzdeki ay kist gittiyse tekrar başlıycaz

Benin 23mmken doktor iğne verdi ama maalesef kist oluşmuş bu ay tedaviye ara verdi doktor inşallah önümüzdeki ay kist gittiyse tekrar başlıycaz
Umarım gitmiştir ve tedavinin olumlu sonuçlanır, hayalini, miniğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Umarım gitmiştir ve tedavinin olumlu sonuçlanır, hayalini, miniğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Amin çok teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun sağlıkla doğsun minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…