G gldmsdm Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2025 32 5 1 23 20 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gldmsdm #1 Hanımlar ben 8 mayısta ovıtrelle vurdum dünde gebelık testı yaptım. Bısey göremedim bısey cıkmaması ılacın etkısının gectıgı anlamına mı geliyor geçip gebelık belirtisinı mı beklicem. Yoksa gebelıkte mı yok
Hanımlar ben 8 mayısta ovıtrelle vurdum dünde gebelık testı yaptım. Bısey göremedim bısey cıkmaması ılacın etkısının gectıgı anlamına mı geliyor geçip gebelık belirtisinı mı beklicem. Yoksa gebelıkte mı yok
Sosyallanne Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 5.273 1.802 123 20 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gldmsdm #2 gldmsdm .!.: Hanımlar ben 8 mayısta ovıtrelle vurdum dünde gebelık testı yaptım. Bısey göremedim bısey cıkmaması ılacın etkısının gectıgı anlamına mı geliyor geçip gebelık belirtisinı mı beklicem. Yoksa gebelıkte mı yok Eki Görüntüle 3593910 Genişletmek için tıkla... 12.gün bugün iğnenin etkisi gitmiş canım varsa eğer yarına çıkması gerekir testi tekrarlarsınız
gldmsdm .!.: Hanımlar ben 8 mayısta ovıtrelle vurdum dünde gebelık testı yaptım. Bısey göremedim bısey cıkmaması ılacın etkısının gectıgı anlamına mı geliyor geçip gebelık belirtisinı mı beklicem. Yoksa gebelıkte mı yok Eki Görüntüle 3593910 Genişletmek için tıkla... 12.gün bugün iğnenin etkisi gitmiş canım varsa eğer yarına çıkması gerekir testi tekrarlarsınız
G gldmsdm Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2025 32 5 1 23 20 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gldmsdm #3 Sosyallanne .!.: 12.gün bugün iğnenin etkisi gitmiş canım varsa eğer yarına çıkması gerekir testi tekrarlarsınız Genişletmek için tıkla... Tamam canım tesekkur ederım
Sosyallanne .!.: 12.gün bugün iğnenin etkisi gitmiş canım varsa eğer yarına çıkması gerekir testi tekrarlarsınız Genişletmek için tıkla... Tamam canım tesekkur ederım