Ovitrelle sonrası gebelik testi

sena134

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
167
39
298
31
4 ekimde Ovitrelle çatlama iğnesi yaptım. 6 ekimde yumurtladım. Bugün yani iğne sonrası 10. Gün idrar testi yaptım. Silik çıktı. Sizce gerçek gebelik mi yoksa iğne etkisi mi kızlar?

Eklentiler

• IMG_6401.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 508
Büyük ihtimalle iğne etkisi canım ben adet olana kadar çift çizgi gördüm hemen geçmiyor kandan çatlatma iğnesi etkisi

merhaba, aynı gün iğneyi vurulmuşuz. Tekrar test yada kan verdiniz mi ?
Kan vermedim. Bugün sabah idrar yaptım tekrar silik çizgi var. Sizde durumlar nasıl? İğne etkisi değildir artık diye düşünüyorum. Kan için adetimin gecikmesini bekleyeceğim.

Kan vermedim. Bugün sabah idrar yaptım tekrar silik çizgi var. Sizde durumlar nasıl? İğne etkisi değildir artık diye düşünüyorum. Kan için adetimin gecikmesini bekleyeceğim.
İğnenin etkisi geçmiştir. Silik ise bir umudunuz var inşallah güzel haberler alırsınız ben dün akşam yaptım maalesef negatif çıktı. Belkide testi erken ve akşam üstü yapmamdan kaynaklı. Şuanda hafif sancım var sanırım adet olacağım. Bilmiyorum insan bu süreçte ufacık bir belirti bekliyor.

Umarım siz de güzel haberler alırsınız. Hafif kasıkta batmalarım var benim de sadece. Çok bi belirti olmuyor zaten, adet öncesi gibi oluyor genelde.

Umarım siz de güzel haberler alırsınız. Hafif kasıkta batmalarım var benim de sadece. Çok bi belirti olmuyor zaten, adet öncesi gibi oluyor genelde.
Bugün de böyleydi işte.

Eklentiler

• IMG_678FF693-3E6D-4CF7-97D7-D8927343CFEF.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 458
Canlar selam salı günü yumurtam 20 mm olmuştu doktor ertesi gün yani çarşamba ovitrelle vurulmamı söyledi vuruldum bugünde ovülasyon testi pik gibi geldi bana sizce pik mi ve pcoslu olup olumlu sonuç alan var mı femara+ovitrelle ile

Eklentiler

• IMG_0129.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 328
Benimde en alttaki bugünün inşallah Rabbim bu ay nasip etsin gebelik sağlıkla bende pcos var ilk kez yumurtlamayı bu kadar net gördüm bu ay femara +ovitrelle iğne vuruldum inşallah tutar

Eklentiler

• IMG_0135.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 379
Benimde en alttaki bugünün inşallah Rabbim bu ay nasip etsin gebelik sağlıkla bende pcos var ilk kez yumurtlamayı bu kadar net gördüm bu ay femara +ovitrelle iğne vuruldum inşallah tutar
Merhaba ne zaman iğne oldunuz son durum ne

Ben de 7ekimde çatlatma iğnesi vurup 9ekimde aşılama yaptırdım. Bugün avox erken gebelik testi negatif çıktı

Bende pcos ve tembellik var aramızda iki gün var iğneye. Hayırlısıyla iyi sonuclar alırız insallah benim ikinci kez tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…