Ovitrelle sonrası gebelik testi

Erken olabilir bence adet geçmesi daha iyi olur benim bir arkadaşımda lekelenme vs gördü adet sanmıştı doktora geldiğinde hamileydi ama çıkmadı onun sonradan çıktı
Arkadaşınız da aşılama mı olmuştu? Bilmiyorum ki ya çok da umutlanmak istemiyorum. Cımartesi kan vermiştim sıfır çıktı . Bütün gece rüyamda tekrar teste baktığımı her seferinde hcg nin arttığını gördüm hatta bi ara uyanıp gerçekten tekrar baktım rüya gerçek karıştı

Yok aşılama olmadı o .Çok strese girmişsin balım yapma kendine bende çok yapıyorum kolay değil biliyorum ama yazık ediyoruz kendimize

Yok aşılama olmadı o .Çok strese girmişsin balım yapma kendine bende çok yapıyorum kolay değil biliyorum ama yazık ediyoruz kendimize
Elinde değil ki insanın. Ben her seferinde 2.5 saat yol giderek tedavi görüyordum memleketimde aşılama yapmıyo hastane. Hepsi boşa gidince insan kabullenemiyor. 5-6 kere gittik bi ayda

Elinde değil ki insanın. Ben her seferinde 2.5 saat yol giderek tedavi görüyordum memleketimde aşılama yapmıyo hastane. Hepsi boşa gidince insan kabullenemiyor. 5-6 kere gittik bi ayda
Haklısın canım hayırısı olsun ne diyelim .İnşallah güzel haberler alırız

Bu ay 20 mm dedi doktorum diğer ay ovülasyondada görememiştim ilk kez bu kadar net gördüm testte pik oluşunu
Bazen LH testlerinde yakalayamayabiliyoruz. Ben pik görmediğim ay gebe olduğumu öğrenmiştim. Umarım gönlünüzce olur

Varmış kızlar gebeyim Allah isteyen herkese versin. Ben ilk adete 6 gün kala çok silik çizgi gördüm. Çizgi hiç solmadı günden güne koyulaştı. Ovitrelle etkisi değilmiş yani.

seni kocamannn tebrik ediyorum, sağlıkla güzellikle kucağına al inşallah, belirtilerinden ve sürecinden biraz bahseder msin, bende sancı kasık ağrsı göğüs ucu ağrısı var da bugün iğnenin 10. günü

Varmış kızlar gebeyim Allah isteyen herkese versin. Ben ilk adete 6 gün kala çok silik çizgi gördüm. Çizgi hiç solmadı günden güne koyulaştı. Ovitrelle etkisi değilmiş yani.
Çok çok tebrik ederim seni dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. Ben de bu ay gonal-f vuruldum zaten başka hiçbir sorunumuz yok. Doktor yumurta boyutunu çok beğendi (24 mm olmuştu ve şekli de çok kusursuz dedi) ve bu ay gebe kalırsın bu yumurtayla dedi. 29unda regl olmazsan test yap dedi ama ben ufak ufak kasık ağrıları ve yoğun göğüs büyümesi ve ağrısı hissediyorum. Sizce ben de bu ay müjdeli haber alır mıyım?

Belirtiler iğnenin verdiği hcg hormonu kaynaklı yaşanıyor diyorlar, birçok belirti gibi bişey yaşıyorum benimde 24mm ve 22 mm di sabırla bekliyorum

Belirtiler iğnenin verdiği hcg hormonu kaynaklı yaşanıyor diyorlar, birçok belirti gibi bişey yaşıyorum benimde 24mm ve 22 mm di sabırla bekliyorum
Doktorum o kadar kesin konuştu ki bu ay ya da öteki ay kesin hamilesin diyor. Bi de 2-3 gün süren çok şiddetli üşütmüşüm gibi bel boşluklarımda ağrılar hissettim. Çok fazla umutlanmak istemiyorum ama artık çift çizgi görmeye ihtiyacım var.

pcos var mı sende yumurta tembelliği bana da doktor ümit bekleme iğne sürecinden ama deneyelim dedi rica ettim normalde devlet hastanesi yapmıyormuş çatlatma protokolü ama denedim diğer ayda deneyeceğim bu ay olmazsa

bende pcos görünümü var ama reglim hep düzenlidir hiç şaşmaz çok şükür. 28 yaşımda ilk defa bu doktorum sende kesin pcos var dedi yumurtanın görüntüsünden anladı. bende kıllanma ve sivilcelenmeden dolayı pcos olabileceğimi düşünüyorum reglim düzenli olmasına rağmen. başka da hiçbir sorunumuz yok ama 2 senedir hiçbir gebelik oluşmadı maalesef. düzenli regl gören pcosların çokdaha zor oluyormuş. ben özel kliniğe gidiyorum doktorum ne lazımsa onu yapıyor, çatlatma iğnesine gerek yok büyüyen yumurta her şekilde çatlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…