31 Yaşındayım hiç gebelik yaşamadım malesef, 3,5 senelik evliyim eşimin sonuçları temiz bende pcos var işte 3 ay deneyip yine olmazsa aşılamaya geçmeyi planlıyorum
ben aşılamayı es geçip direkt tüp bebeğe yönelebilirim ama negatif sonuç görmekten korktuğum için o yola başlayamıyorum. bi de doktorum çok umutlu benim için, sakın tüp bebeğe para verme sen gebe kalacaksın diyor
Ümitli konuşması ne güzel bana da zayıfla dediler olur dediler 3,5 sene oldu doktorlar bazı şeyleri öngöremiyor ya da her hastayı aynı sanıp bekle diyorlar Allah büyük 3 ay için zaman verdim vücuduma yoksa tedavi şart
Varmış kızlar gebeyim Allah isteyen herkese versin. Ben ilk adete 6 gün kala çok silik çizgi gördüm. Çizgi hiç solmadı günden güne koyulaştı. Ovitrelle etkisi değilmiş yani.
seni kocamannn tebrik ediyorum, sağlıkla güzellikle kucağına al inşallah, belirtilerinden ve sürecinden biraz bahseder msin, bende sancı kasık ağrsı göğüs ucu ağrısı var da bugün iğnenin 10. günü
Çok çok tebrik ederim seni dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. Ben de bu ay gonal-f vuruldum zaten başka hiçbir sorunumuz yok. Doktor yumurta boyutunu çok beğendi (24 mm olmuştu ve şekli de çok kusursuz dedi) ve bu ay gebe kalırsın bu yumurtayla dedi. 29unda regl olmazsan test yap dedi ama ben ufak ufak kasık ağrıları ve yoğun göğüs büyümesi ve ağrısı hissediyorum. Sizce ben de bu ay müjdeli haber alır mıyım?