Ovitrelle sonrası

Daradar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
80
43
3
Merhabalar ben 5 gün letu kullandım 4 gün ara verip doktora gittim 20mm bir yumurta olduğunu söyledi o gün Ovitrelle verdi aynı gün göbekten yaptırdım.Bugun 6.gun daha çok erken biliyorum ama çok ağrı çeken vs olmuş benm ara ara sancı şeklinde oluyor ama çok bı şey hissetmedim.Akintim olmuştu bı kaç önce sanırım çatlamış dedim.Bir de doktor üst üste 5 günü değerlendirin demişti ona da dikkat ettik.Bu şekilde hamile olan var mı veya bu konuda fikri olan çünkü burdan okuduğum kadarıyla ağrıdan ayakta duramayanlar falan olduğunu gördüm benm hic bu derecede ağrım olmadi.

Bnimde olmadı kişiden kişiye değişir bu sadece akıntı oldu o kadar ağrı olcak diye birşey yok

Hepsi iğneden dolayı olan şeyler

İlk kullandım da kaldiydim ondada yoktu hiç birsry akıntı dahi
Anladım teşekkür ederim benm şu an sadece ara ara batma gibi bsey oluyor ama çok hafif rahatsız etmiyor yani.En azından 11 gün geçmesini bekleyeceğim ben de akıntım da bitti bu arada.Hayirli bı haber alırsınız inşallah

İnşallah cnm sen onları dikkate alma vücudunu dinleme hiç boşver dinledikçe birsuru şey çıkıyor sterese giriyor insan bn bu ay dinlemedim olursa olur dedim yorulduk çünkü nasıp bakalım

merhaba
benım cumartesı gunu 11.günümdü ovitrellenin.
erken gebelik testim silik çıktı.
yarında regl günüm yanı regle 3 kala yapmış oldum testi.buda kafa karıştırıcı.
ve tüm regl belırtılerım var : baş ağrım , sol kasıga ara ara gıren bıcak gıbı sancı , karında şişlik :)
ne diyorsunuz kızlar bu durumaa
ne yapayım sizce ??

Aynı şekilde bende letu kullandım ilaçla beraber toplam 10 gün sonra gittim 15mm olmuştu 3 gün sonra tekrar çağırdı catlamadiysa iğne yapcam dedi gittim 22mm olmuş iğne vurdu bugün değerlendirin 1 hafta gün aşırı dedi biz 2 gün üst üste değerlendirdik sonra gün aşırı yaptık bende hiç ağrı falan hicbirsey olmadı hatta çatlamadı sandım sonra iğnenin 6. 7. Günü falan sağ kasığıma ağrı girmeye başladı sonra şiddetini arttırdı sivilcelerim çıktı adet olma ağrısı başladı daha sonraki günlerde göğüs ağrısı falan hepsi adet belirtilerim sonra ne olur ne olmaz diyip 14. Günü test yaptım silik pozitif gördüm

Bence iğnenin 14. Gününe denk geldiği zaman test yap sanırım yarına mi denk geliyor öyle herhalde benim öyle çıkmıştı pozitifi gördüm

Bence iğnenin 14. Gününe denk geldiği zaman test yap sanırım yarına mi denk geliyor öyle herhalde benim öyle çıkmıştı pozitifi gördüm
peki siz 14.günden önce test yaptınız mı ? yaptıysanız sonuc ne çıktı.
birde okadar cok adet belırtım var ki kalkıp sureklı wc gıdıyorum.
birde sarı yoğun akıntım oluyor

yarın 14. gün evet iğnenin etkisi geçmiş olur mu ?
normal gebelik testi mi erken gebelık testımı alayım?

ve yarın normalde regl günümde aynı zamanda

Ben başım çok agriyordu doktora gideceğim için 10. Gün yaptım çok çok silik bı çizgi vardi hatta benim dışında kimse görmedi eşim sana öyle geliyor dedi daha sonra kendisi de gördü ama sonra 14. Günü yaptım işte silik çizgi çıktı kan verdim 122 çıktı değer iğnenin etkisi genelde 10. Günde falan geçiyor genelde 12-14 gün arasında doğru sonuç verir deniyor ama ben 14. Gün yaptım direk

Yani benim 10. Günde gördüğüm hayalet gibi olan çizgi gebeliğin oluşumu olabilir benim tahminim ve ben normal kaset testle yapmıştım erken testlere gerek yok bence zaten iğne ile oldugu için 14. Günde genelde çıkıyor benim regl ye 3 gün vardı öyle çıkmıştı

bende suanda cok fazla regl belırtısı var.
sivilcem çıktı
karnımda sancılar oluyor.
başım ağrıyor.
ateş basıyor ara ara.
tam regl belırtılerım gibi.
sizde boyle belırtıler oldumu ?

bende suanda cok fazla regl belırtısı var.
sivilcem çıktı
karnımda sancılar oluyor.
başım ağrıyor.
ateş basıyor ara ara.
tam regl belırtılerım gibi.
sizde boyle belırtıler oldumu ?
Oldu göğüs hassasiyeti sivilce karında şişlik sağ kasığımda sancı ve karnımda regl ağrısı oluyordu tek fark beyaz krem gibi akıntı vardı o da adete yakın pek olmazdı bende bir de sağ kasığımda sancı olan yerde sertlik ve şişlik oldu solda bişey yoktu hatta korkmuştum neyin nesi hala bilmiyorum dün de vardı ama ultrasonda bebek kesesi falan hep sağ tarafımda gözüküyor

AYYY HADİ İNŞALLAAH SAGLIKLA BÜYÜSÜN :)
BEN KORKUYORUM İĞNENİN ETKİSİDİR DİYE GÖRDÜĞÜM POZİTİF.
ÇOK ZOR BİR BEKLEYİŞ ŞUAN BENIMKİ.
KAN TESTIMI VERSEM CARSAMBA YADA YINE KASET TEST MI YAPSAM

Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin darısı başımıza:)Bende hiç belirti yok o yüzden tedirgin olmuştum.Sadece çok hafif ara ara batma iğne batması gibi ama çok hafif belki psikolojiktir bile diyorum hatta.Bugun 7.gunum oldu iğneye.Sivilcem çıkmış ama normalde de çıkıyor o yüzden onu dinlemiyorum.İnsallah bize de nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…