Ovitrelle sonrası

Cerio; bir de ben oylesine denedim ovulasyon testini sürekli pik oluyor.İgne etkisi biliyorum intertten kaset test sipariş ettim daha gelmedi.10.gune falan gelmiş olur o zamana kadar ovulasyon yapsam 10.gune kadar siliklesmesi gerekir değil mi

Amiiin Kan testi garanti olur ama istersen önce testle bak sonra kan ver ya da hiç uğraşma direk kan ver
Amiin teşekkür ederim, amin inşallah hiç tedirgin olma boşver, inşallah rabbim herkese nasip eder
Yani iğne etkisi geçince siliklesir benim tahminim emin değilim ama

BENIM PEMBEMSI LEKELENMEM GELDİ SANIRIM REGL OLMAYA BASLIYORUM BEN

İlk kez benm de o yüzden tedirginim aslında.Beklemek zor ama testlerim gelene kadar mecbur beklicem zaten belirtim olmayınca da tedirgin oldum ama hayırlısı çok teşekkür ediyorum

İlk kez benm de o yüzden tedirginim aslında.Beklemek zor ama testlerim gelene kadar mecbur beklicem zaten belirtim olmayınca da tedirgin oldum ama hayırlısı çok teşekkür ediyorum
Benim de bu ilk beklemek gerçekten zor oluyor ama sabır rabbim yardımcın olsun

Bekle bakalım gelecek mi belki yerleşme vs de olabilir bakalım nasıl devam edecek regl olursan da üzülme hayırlısı bu zaman değilmiş demek ki
Bu arada sizin yerleşme kanaması olmuş muydu?Yani pozitif görmeden önce veya sonra

Yok bende hiç olmadı yerleşme kanaması
Anladım benm normalde adetim direk gelirdi ama son iki aydır ilk günü kahverengi leke olmuştu beni yaniltmisti o yüzden sormak istedim.Ben 5-6 gün sonra test yapayim en iyisi o zaman çıkar ancak

Anladım benm normalde adetim direk gelirdi ama son iki aydır ilk günü kahverengi leke olmuştu beni yaniltmisti o yüzden sormak istedim.Ben 5-6 gün sonra test yapayim en iyisi o zaman çıkar ancak
Evet en iyisi öyle yap bence de

Ben güya bekleyecektim ama bugün 9.gunum ve sabah kalkınca test yaptım negatif çıktı.Dun ovulasyon testim de pikti acaba çatlamadi mi diye düşündüm ama bugün baktım o da siliklesmis.Kac gündür ilk defa silik o bu arada.Acaba tamamen negatif mi yoksa pozitife çevirme ihtimali var mı?Aynı durumu yaşayan hamile olan var mı aramızda

Bı sakın 9 gün desin ne testi , dur bı 13 üncü gün olsun 15 gün olsun yok ovulasyon yok gebelik testi yapmana gerek yok çatlama iğnesi zaten catlatir imkanı olmaz öyle birşeyin iğneden dolayı ovulasyon hep pik yapma daha bekle biraz kendini de yorma bu kdr düşünceyle ben yaptım perişan ettm bı arkadaş olarak söyleyim yinede şal hepsini boşver de strese girdikçe olmuyo bunu anladım 3 senedir bu ay saldım ne ovulasyon ne gebelik günün geldi test günü 14 gün gittim kan verdim sadece oda yine gebelik testi yapmadım
Akıntı filan hepsini sal düşünme benden sana tavsiyem nacizane dinlersin dinlemezsin sana Kalmis. İğne etkisi 12 güne kadar devam ediyor

Aslında bekleyecektim ama dayanamadım.En azından iğne etkisi geçmiş diyebiliriz değil mi

Merhaba bende pazar günü 11:30 da 2 adet ovitrelle iğne yaptım cuma günü yumurtam 17 mm idi doktor neden iki tane verdi anlamadım 4 gündür kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyor birde bende hiç akıntı olmadı yada ben görmedim acaba kist olmuş olabilir mi

Merhaba bende letu ile yumurta takibi yaptırıyorum ilk kez, 17mm yumurtam vardı cuma günü pazar günü doktor 2 adet ovitrelle verdi 11:30 da vurdum ikisinide bugün 4 gün oluyor ama hiç yumurtlama akıntım olmadı takip ettim sağ ve sol kasığımda ara ara sancı oluyor acaba yumurtam çatlamayıp kiste mi dönüştü

Kızlar bende klomen kullandım bugün de iğneyi vurulucam bakalım hayırlısı olsun hepimiz için dualarımız kabul olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…