• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhablar..benmle aynı drumda olan arkadslarm vardı. 5 aydr korunmuodm adetlerim düzenliydi yumurtalıklarmda ultrasonda görünen bir problem yoktu ve hormon testlerm de normaldi acele ettiğm için özel hastanede gittiğm doktor 2 aydr serephone+ovtrelle vermişti bana ilknde 5 ikincisinde 6 yumurtam olgunlastı ama gebelk olmamstı adetin 3.günü gel olmazsa demişti o gün randevu alamadgm için baska bi kadın dogum doktoruna gtiim o da ultrasonla muayene etti kan alıp hormonlarıma baktı her sey cok normal ben size o ilaçları yazmam dedi 5 aydr korunmayan brne ksnlkle uygun değil dedi cok sasırdm ve akışına bırakmaya karar verdim eşimn spermlerine bakılmadı buna cok sasırdı doktor eşinze bakılmadan nasıl sze o ilacı verir sonucta yan etkileri var ekstra hormon alıyoyrsn ve ikiz üçüz olabilir dedi 1 sene geçmeden yumurtlma sorunu yoksa o ilacı ben yazmam dedi.aslında mantıklı geldi özelkkle iğne vurulunca birden cok yumurta oldugu için beklentm yüksekti ve sonucunda üzüntm de yüksek oldu.inş kendiliğnden güzel haber alırm :)
5 ay bence de çok erken canım. Bak söyle yapabilirsin mesela ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptırabilirsiniz. Ne zaman çalışacağını ilişki zamanlarını planlanmış olursunuz böylece

merhablar..benmle aynı drumda olan arkadslarm vardı. 5 aydr korunmuodm adetlerim düzenliydi yumurtalıklarmda ultrasonda görünen bir problem yoktu ve hormon testlerm de normaldi acele ettiğm için özel hastanede gittiğm doktor 2 aydr serephone+ovtrelle vermişti bana ilknde 5 ikincisinde 6 yumurtam olgunlastı ama gebelk olmamstı adetin 3.günü gel olmazsa demişti o gün randevu alamadgm için baska bi kadın dogum doktoruna gtiim o da ultrasonla muayene etti kan alıp hormonlarıma baktı her sey cok normal ben size o ilaçları yazmam dedi 5 aydr korunmayan brne ksnlkle uygun değil dedi cok sasırdm ve akışına bırakmaya karar verdim eşimn spermlerine bakılmadı buna cok sasırdı doktor eşinze bakılmadan nasıl sze o ilacı verir sonucta yan etkileri var ekstra hormon alıyoyrsn ve ikiz üçüz olabilir dedi 1 sene geçmeden yumurtlma sorunu yoksa o ilacı ben yazmam dedi.aslında mantıklı geldi özelkkle iğne vurulunca birden cok yumurta oldugu için beklentm yüksekti ve sonucunda üzüntm de yüksek oldu.inş kendiliğnden güzel haber alırm :)
En doğrusunu yapmışsın canım.. Siz daha çok gençsiniz, hem daha 5 ay olmuş.. Hemen vücuda hormon yüklemek hiç doğru değil.. Onun yan etkilerini gidermek için bir de başka ilaçlar veriyor benim doktorum. İlaç üstüne ilaç.. Üstelik de eşinin değerlerine bakılmadan.. Benim ablam doktor. Ben 30 yaşını geçmiş olmama ve 9 aydır deniyor olmamıza rağmen "neden ilaç kullanıyorsun, olacak elbet" diyor. İlaçların da zararı var.. Bir süre daha oluruna bırakın dediğin gibi, inşallah kendiliğinden olacak hiçbir şeye gerek kalmadan

Kizlar az önce lavabodaydim. Lekelenme var. Sancilara bakarsan devami da gelecek. Bu ay da nasip değilmiş anlasilan.

kızlar dün adetim dahil 10. günümdü hafif kanamam oldu çok şaşırdım ovülasyon testi yapıyorum daha çatlamasına 4 gün var sanırım neden geldi öyle birşey anlamadım araştırdum kist felan da yoktu bu ay kontrole gittim ultrasonda baktı dr ilk defa böyle birşey yaşıyorum neden olabilir ki :110:

kızlar dün adetim dahil 10. günümdü hafif kanamam oldu çok şaşırdım ovülasyon testi yapıyorum daha çatlamasına 4 gün var sanırım neden geldi öyle birşey anlamadım araştırdum kist felan da yoktu bu ay kontrole gittim ultrasonda baktı dr ilk defa böyle birşey yaşıyorum neden olabilir ki :110:
bilmiyorumki cnm ya ben hiç öyle olmadım çok mu kanaman

Kizlar az önce lavabodaydim. Lekelenme var. Sancilara bakarsan devami da gelecek. Bu ay da nasip değilmiş anlasilan.
canım ilk aşılamandı dimi senin yanlış hatırlamıyorsam her ay bende görüyorum o kırmızıları malesef ama inanıyorum ki birgün bizde burdan hamile olduğumuzun müjdesini vereceğiz inşallah

yok canım az geldi sadece dün akşam geldi şu an da yok devam da etmiyor bende şaşırdım 14. günüm olsa çatlamadan derdim
her ay değişik şeyler oluyo kendimizi tanıyamaz olduk bende bir ay karın ağrısıyla br ay bel ağrısıyla adet oluyorum

Valla ben de hiç yaşamadım canım öyle bir şey.. Adetime 1 hafta var falan desen, yerleşme kanaması mı acaba diye düşünürdüm ama daha yumurtlama dönemlerinmiş. Bir sorun da çıkmamış muayenende. O zaman korkma canım. Geçmiş de sanırım.. Belki stresten falan olmuştur. Her şey etkiliyor bizi maalesef..

her ay değişik şeyler oluyo kendimizi tanıyamaz olduk bende bir ay karın ağrısıyla br ay bel ağrısıyla adet oluyorum
Sorma yaa.. Bende de artık adet öncesi aşırı mide bulantısı oluyor. Uyuyamıyorum bulantıdan. Uyuduğum zman da uykumdan uyandırıyor.. 2 aydır başladı bu da.. hamilelik belirtisi mi diye umuyorum ama yok.. sonra adet oluyorum.. Değişik değişik şeyler olmaya başladı yaa

Ins. Gelmez canım tamamen dökülen kadar kötü düşünme bence. Ben adet günümde gelen lekelere bile açana hamilemiyim diyorum. Neden dersen bir akrabam adet olduğunu sanıyorken Dr gitme ihtiyacı duyuyor ve öğreniyor ki hamile. O yüzden kırmızılar gelse bile ben acaba hamile miyim demekten kendimi alamıyorum.

Valla bende de olmadi hic böyle bisey. Kızların da dediği gibi her ay farklı şeyler oluyor. Benim de bu ay mesela yumurtlamadan 2 gün sonra leke geldi ve hala çok hafif olmak üzere devam ediyor. Adetime de 5 gun var. Anlamadım ya bu ne oluyor. Ara kanama mi yoksa başka bişey mi. Fikri olan var mı. Namaz da kilamiyorm bu yüzden , napicam ben?

Valla bende de olmadi hic böyle bisey. Kızların da dediği gibi her ay farklı şeyler oluyor. Benim de bu ay mesela yumurtlamadan 2 gün sonra leke geldi ve hala çok hafif olmak üzere devam ediyor. Adetime de 5 gun var. Anlamadım ya bu ne oluyor. Ara kanama mi yoksa başka bişey mi. Fikri olan var mı. Namaz da kilamiyorm bu yüzden , napicam ben?
İnşallah yerleşmedir canım. Doktora sorma imkanın var mı telefonda falan?

merhaba canım bence namazını kılabilirsin çünki seninki adet değil hastalık kanı yerine geçiyo

merhaba canım bence namazını kılabilirsin çünki seninki adet değil hastalık kanı yerine geçiyo

Az önce okudum internetten iki adet arasında 15 gun temiz kalındiktan sonra leke geliyorsa bu adet kanı sayılıyormus. Benim ki suan adet sayılıyor. Adetin de 10 günden sonra si Özür sayılıyor. Cok ince noktalar gerçekten.

benim bugün oldu canım ama akıntım çok var benim su gibi akıntı geliyor bugün 3. değiştirdim...benim bu 3.çatlatma iğnesi hiç böyle olmamıştı anlam veremedim ... belirtilerede takılmak istemiyorum aslında
Canım bebiş vardır inş benimde ikinci kez yaptırışım geçen ay benim hiç akıntım olmadı hatta hayatımda hiç bukadar akıntısız günler geçirmemiştim ama bu ay çok olmasada akıntım var ben de belirtilere takılmıyorum geçen ay bir hafta gecikti adetim ben tam hamile moduna girdim ama sonu hüsran oldu

canım bi kere bende oldu adetim bittkten 5 6 gün sonra bir gün boyunca leke geldi ben de korktm doktoru aradm hmen o da içtign haplardan olabilr ya da döküntü olabilr adetinden kalma korkulcak bi sey değil demişti 2 ay oldu ne kist oldu ne de baska bi sey

Back
X