- 6 Ekim 2014
- 223
- 204
- 133
- 41
5 ay bence de çok erken canım. Bak söyle yapabilirsin mesela ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptırabilirsiniz. Ne zaman çalışacağını ilişki zamanlarını planlanmış olursunuz böylecemerhablar..benmle aynı drumda olan arkadslarm vardı. 5 aydr korunmuodm adetlerim düzenliydi yumurtalıklarmda ultrasonda görünen bir problem yoktu ve hormon testlerm de normaldi acele ettiğm için özel hastanede gittiğm doktor 2 aydr serephone+ovtrelle vermişti bana ilknde 5 ikincisinde 6 yumurtam olgunlastı ama gebelk olmamstı adetin 3.günü gel olmazsa demişti o gün randevu alamadgm için baska bi kadın dogum doktoruna gtiim o da ultrasonla muayene etti kan alıp hormonlarıma baktı her sey cok normal ben size o ilaçları yazmam dedi 5 aydr korunmayan brne ksnlkle uygun değil dedi cok sasırdm ve akışına bırakmaya karar verdim eşimn spermlerine bakılmadı buna cok sasırdı doktor eşinze bakılmadan nasıl sze o ilacı verir sonucta yan etkileri var ekstra hormon alıyoyrsn ve ikiz üçüz olabilir dedi 1 sene geçmeden yumurtlma sorunu yoksa o ilacı ben yazmam dedi.aslında mantıklı geldi özelkkle iğne vurulunca birden cok yumurta oldugu için beklentm yüksekti ve sonucunda üzüntm de yüksek oldu.inş kendiliğnden güzel haber alırm :)