- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
İnşallah güzel bir sonuç çıkar canıımmKızlar boğaz ağrısıyla sağlık ocağına gittim aile hekimi antibiyotik vermek istedi boğazın çok kötü diye.hamilelik şüphesi var diyince o zaman bi kan ver sonuca göre ilaç verelim yada kadın doğumcun yazsın dedi bu gün iğneden sonra 12.gün bakalım sonuç ne çıkacak bat ayın 21'i bakalım sonucu alınca sizinle paylaşırım herhalde iğnenin etkisi geçmiştir

Canım.. Çok saol yaahosgeldin canim. Bende merak etmeye başlamıştım. Yoğunum demek. Ya çok şükür kurtuldum. Aklımdan gitti valla. Icim de de bir rahatlik var ki. Şimdi sanki bosver dim gibiyim tedavi sürecini . Takmiyo rum artık. Olduğu kadar olmadigi kader.
Sendw Hiç korkma canım. Ben filme girmwden bir dua var inu okudum sueekli. RABBI YESSIR VELA TUASSIR, RABBI TEMMIM BIN HAYR. ( RABBIM ISIMI ZORLASTIRMA KOLAYLASTIR) Sende oku. Dunya dualar ustune.
Bide filme girmeden 30-40 dk kadar önce bir ağrı kesici al. Ya Dr una sor yada aile hekimine o sana ne tür bir ağrı kesici alman gerektiğini söyler.

Ben yine doktora bir sorarım ilacı o zaman. İnşallah güzel sonuçları söylerim size cumartesi.. Haftasonları pek girmiyorum normalde ama haber vermek için gelirim cumartesi.. Bundan sonra bir sıkıntı kalmaz senin için de inşallah.. Tez vakitte kavuşursun bebeğine

Bu hafta hep toplantılar var. Yine de kaçamak kaçamak girmeye çalışıcam