Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar boğaz ağrısıyla sağlık ocağına gittim aile hekimi antibiyotik vermek istedi boğazın çok kötü diye.hamilelik şüphesi var diyince o zaman bi kan ver sonuca göre ilaç verelim yada kadın doğumcun yazsın dedi bu gün iğneden sonra 12.gün bakalım sonuç ne çıkacak bat ayın 21'i bakalım sonucu alınca sizinle paylaşırım herhalde iğnenin etkisi geçmiştir
İnşallah güzel bir sonuç çıkar canıımm:rolleyes::KK68:

hosgeldin canim. Bende merak etmeye başlamıştım. Yoğunum demek. Ya çok şükür kurtuldum. Aklımdan gitti valla. Icim de de bir rahatlik var ki. Şimdi sanki bosver dim gibiyim tedavi sürecini . Takmiyo rum artık. Olduğu kadar olmadigi kader.
Sendw Hiç korkma canım. Ben filme girmwden bir dua var inu okudum sueekli. RABBI YESSIR VELA TUASSIR, RABBI TEMMIM BIN HAYR. ( RABBIM ISIMI ZORLASTIRMA KOLAYLASTIR) Sende oku. Dunya dualar ustune.
Bide filme girmeden 30-40 dk kadar önce bir ağrı kesici al. Ya Dr una sor yada aile hekimine o sana ne tür bir ağrı kesici alman gerektiğini söyler.
Canım.. Çok saol yaa :KK74::KK68: İnşallah temiz olduğu anlaşılır da ben de rahatlarım.. Evet.. Biliyorum o duayı.. Okucam bol bol canım.. Allah kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı etsin inşallah..
Ben yine doktora bir sorarım ilacı o zaman. İnşallah güzel sonuçları söylerim size cumartesi.. Haftasonları pek girmiyorum normalde ama haber vermek için gelirim cumartesi.. Bundan sonra bir sıkıntı kalmaz senin için de inşallah.. Tez vakitte kavuşursun bebeğine :KK68:
Bu hafta hep toplantılar var. Yine de kaçamak kaçamak girmeye çalışıcam :KK66: Öpüyorum hepiciğinizi:KK15:

arkadaşlar bu ay 7. olumsuz sonucu alışım içimde ki duyguları tarif edemiyorum ilk defa kan testi yaptırdım göğüslerimdeki aşırı hassasiyet nedeniyle biraz umutlanmıştım arkadaşı hastaneye götürdüm bende kan testi bari yaptırayım dedim sonuç 0.02 hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor artık ne ümidim ne heyecanım kaldı her ay aynı süreci yaşamaktan da bunaldım nasıl güçlenip tekrar toparlanacağım inanın bilmiyorum eskiden eşim çok üzülürdü artık zavallı benim aşırı üzüldüğümü görmeye başlayınca o bana destek olmaya başladı o da artık içine atıyor biliyorum allahım sen bizi bununla sınama
Canım.. Ben 10. kez gördüm o negatifi ve sanki hiç pozitif görmeyecekmişim gibi geliyor.. ama baksana.. 2 yıldır isteyen, 5 yıldır isteyen, 10 yıldır isteyenler var... Allah bizlere güç versin inşallah.. Her şey olacağına varacak. İnşallah bizler de bebişlerimize kavuşucaz ve her bunaldığımızda, her off diyeceğimiz zaman bu günlerimiz aklıma gelip şükredicez Allah'a meleklerimizi bize verdiği için :KK37: İnşallah canım :KK68: Sadece sabır..

Canım.. Ben 10. kez gördüm o negatifi ve sanki hiç pozitif görmeyecekmişim gibi geliyor.. ama baksana.. 2 yıldır isteyen, 5 yıldır isteyen, 10 yıldır isteyenler var... Allah bizlere güç versin inşallah.. Her şey olacağına varacak. İnşallah bizler de bebişlerimize kavuşucaz ve her bunaldığımızda, her off diyeceğimiz zaman bu günlerimiz aklıma gelip şükredicez Allah'a meleklerimizi bize verdiği için :KK37: İnşallah canım :KK68: Sadece sabır..
haklısın canim bende bugün onu düşündüm yıllarca nasıl sabırla bekleyebildiler diye allahım bizlere sabır versin hepimize ve tez zamanda yüzümüzü guldursun hepimizin amin

İnşallah güzel bir sonuç çıkar canıımm:rolleyes::KK68:

Canım.. Çok saol yaa :KK74::KK68: İnşallah temiz olduğu anlaşılır da ben de rahatlarım.. Evet.. Biliyorum o duayı.. Okucam bol bol canım.. Allah kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı etsin inşallah..
Ben yine doktora bir sorarım ilacı o zaman. İnşallah güzel sonuçları söylerim size cumartesi.. Haftasonları pek girmiyorum normalde ama haber vermek için gelirim cumartesi.. Bundan sonra bir sıkıntı kalmaz senin için de inşallah.. Tez vakitte kavuşursun bebeğine :KK68:
Bu hafta hep toplantılar var. Yine de kaçamak kaçamak girmeye çalışıcam :KK66: Öpüyorum hepiciğinizi:KK15:

Ins canım. Bu ay hepimiz için iyi şeyler olur ins . Cumartesi günü sende güzel haberler le gelirsin inş.

Gunaydin hanimlar:KK68:

Bugün 12. günüm idrar testi yaptim negatif cikti:KK43:

19 unda kan testi yaptircam demistim ama şimdi korktum gidemicem sanirim beklicem:KK43:

Kızlar ben dün kan vermiştim 12.gündü sonucum negatif değer 0,4 çıktı.ben artık tedaviye devam etmem üçüncü için gerekli görmüyorum allah iki evlat verdi hem de bir taneye razıyken bir tane diye tam 3,5 yıl dua etmişken sürece bırakırım olursa olur olmazsa allah iki evladıma uzun ömür versin
kızlar asla umudunuzu yitirmeyin ben tam 3,5 yıl uğraştım iki tüp bebek ilaç tedavileri rahim filmi asla doğal yolla olmaz diyen sayısız doktorlara rağmen tam 5 doğal yolla hamilelik yaşadım bu beş hamilelikten şimdi iki oğlum var 4 ve 5 yaşlarında şimdi anaokuluna gidiyorlar
allah sizlerede versin yardımcınız olsun dualarım sizinle

Kızlar ben dün kan vermiştim 12.gündü sonucum negatif değer 0,4 çıktı.ben artık tedaviye devam etmem üçüncü için gerekli görmüyorum allah iki evlat verdi hem de bir taneye razıyken bir tane diye tam 3,5 yıl dua etmişken sürece bırakırım olursa olur olmazsa allah iki evladıma uzun ömür versin
kızlar asla umudunuzu yitirmeyin ben tam 3,5 yıl uğraştım iki tüp bebek ilaç tedavileri rahim filmi asla doğal yolla olmaz diyen sayısız doktorlara rağmen tam 5 doğal yolla hamilelik yaşadım bu beş hamilelikten şimdi iki oğlum var 4 ve 5 yaşlarında şimdi anaokuluna gidiyorlar
allah sizlerede versin yardımcınız olsun dualarım sizinle
Amin canım inşallah.. Allah senin de gönlüne göre versin.. Evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..:KK37:

Ins canım. Bu ay hepimiz için iyi şeyler olur ins . Cumartesi günü sende güzel haberler le gelirsin inş.
Amiinnn... Çok teşekkür ederim.. :KK68:

Bende de 2. iğneden sonra yine hüsran.. Hayırlısı canım.. İnşallah bir dahakine olur..

Bende de hafif iltihap vardı. Ben de soğan kürü yapmıştım ama faydasını pek anlamadım.. Belki de görmüşümdür faydasını, bilmiyorum.. Ama net bir şey anlamadım.

Hoşgeldin canım.. Hepimiz birbirimize destek olucazzz :KK5: Hayırlısı olsun inşallah..

İnşallah bu ay olur canım. Hayırlı olsun inşallah..
Bugün yine randevum var. Klomen günü :) 3. denemem olacak sonra ne yapılacak onu da öğrenicem doktorumdan çünkü bana klomen ve iğneyi 3 kez kullanıcaz demişti. Hakkımızda hayırlısı olsun gelişmelerinizi ve haberlerinizi ben de takip edicem kızlar....

Bugün yine randevum var. Klomen günü :) 3. denemem olacak sonra ne yapılacak onu da öğrenicem doktorumdan çünkü bana klomen ve iğneyi 3 kez kullanıcaz demişti. Hakkımızda hayırlısı olsun gelişmelerinizi ve haberlerinizi ben de takip edicem kızlar....
hoşgeldin cnm tedavin hayırlı olsun bende iki gün erken adet oldum bitsin soğan kürü yapıcam kısmet olursa

Hayırlı olsun yeni tedavin canım.. Bana da ilaçla devam edebiliriz dedi ama 2 tedaviyi yeterli bulduk sonra. Ben harekete geçmek istedim. Rahim filmi ve bu ay da bebiş olmazsa sonrası aşılama olacak. Sanırım senden de rahim filmi ister.. Umarım olur bu ay senin de canım..

Hayırlı olsun yeni tedavin canım.. Bana da ilaçla devam edebiliriz dedi ama 2 tedaviyi yeterli bulduk sonra. Ben harekete geçmek istedim. Rahim filmi ve bu ay da bebiş olmazsa sonrası aşılama olacak. Sanırım senden de rahim filmi ister.. Umarım olur bu ay senin de canım..
hadi bakalım canım rahim filminide çektirinde inş. vesile olur da gelir bebişleriniz :KK68::KK68::KK68:

İnşallah tadarız canım.. Amiinnn...:KK37::KK68:

Çok teşekkür ederim canımmm :KK68: İnşallah bir sorun çıkmaz.. Sorun varsa da çıksın da çözelim inşallah.. Her şey bebeklerimiz için ooyy yerim onlarııı :KK46::KK68:

Yazarım canım mutlaka :KK24:
Benim yaşım 32. 2 ilaçlı deneme sonrası doktor rahim filmi istedi. 9 aydır deniyoruz biz de. Yaşın biraz daha genç olunca doktorlar 1 sene bekletiyor genelde. Ama istersen çektirebilirsin canım.. Yaşınız gençse erkenden telaş yapmayın ama.. :KK37: Bu stresler de olumsuz etkiliyor çünkü.. Daha oluurrr :KK30:

Canım çok teşekkür ederim..:KK68:Amin inşallahh... Sendeki sorunu rahim filmi ile göremediler mi yani? O zaman nasıl güvenicez ki ama.. Bize de sorun yok diyorlar. Ya rahim filminde görünmezse de başka bir sorun varsa.. Sendeki durumu nasıl bir muayenede fark ettiler canım?

Hayır cnm göremediler normal muayene varya küçücük ekranda bakıyorlar orda göründüki o muayeneyi her gittiğim doktor yaptı ama bi tek bu doktor gördü eğer bişey çıkmazsa laparoskopi iste cnm doktorundan onda kesin gözüküyorki benim sadece yapışık yumurtalar açılacaktı rahim içinde perde gibi bişey vardı aldım dedi bağırsağım yapışıkmış orasını açtım dedi kanallara sıvı birikmiş onu açtım dedi 1 kaç işlemi birden yaptı cnm inşallah gerek kalmaz sana ama ben hiç duşunmedim olsammı olmasammı diye ve şuan sonuç bekliyorum hayırlısı olsun cnm :)

İnşallah hayırlısıyla olur tatlım.. Allah gönlüne göre versin..

3. Serophen ve çatlatma iğnesi denemem diğer denemelerde iğnenin en geç 17. günü adet olurdum bu sefer iğnenin 20. gününe kadar bekledim ve adet olmayınca kesin hamileyim dedim, hatta göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve sol kasığımda şiddetli batmalar olmasına rağmen kan tahlilim negatif çıktı, 22.günü tekrar tahlil yaptırdım oda negatif , dün iğnenin 23. günü oldu ve bir kaç damla adet kanı geldi ve kesildi ve dünden beri sökülmüyor. Doktora gittim sağ tarafta ufak bir kist olmuş adetinle birlikte gider dedi yalnız benim adetim bir türlü sökülmedi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benim gibi ilaç ve iğne olupta adet olamayan var mı?

Hayır cnm göremediler normal muayene varya küçücük ekranda bakıyorlar orda göründüki o muayeneyi her gittiğim doktor yaptı ama bi tek bu doktor gördü eğer bişey çıkmazsa laparoskopi iste cnm doktorundan onda kesin gözüküyorki benim sadece yapışık yumurtalar açılacaktı rahim içinde perde gibi bişey vardı aldım dedi bağırsağım yapışıkmış orasını açtım dedi kanallara sıvı birikmiş onu açtım dedi 1 kaç işlemi birden yaptı cnm inşallah gerek kalmaz sana ama ben hiç duşunmedim olsammı olmasammı diye ve şuan sonuç bekliyorum hayırlısı olsun cnm :)
Teşekkürler cevabına canım.. Allah mecbur bırakmasın ben isteyemem laparoskopi bir sorun görünmezse :KK43::KK17: Çok korkarım ben.. İnşallah bir şey çıkmaz.. İnşallah gerek kalmaz.. Doktoruma güveniyorum ama, inşallah sorun yok dediğine güvenilir..

canım benim tsh değerim 5,9 çıktı dahiliyeye de gittim bugün ilaç tedavisine başladık galiba benim sebep bu :(

Back
X